Ezt a hirdetést archiválták.

Kiadó apartman, nyaraló, szállás Abádszalókon (Tisza-tó, Abádszalók)

Abádszalók Abádszalók Abádszalók
8 hónapja, 1 hete

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    hajókirándulás
    Abádszalók, Tiszató
    Kirándulás kalozhajóval! Keresek baráti társoságot max 10 fö.egyTisza -Dráva -Duna. körútra kb áprilisban májusban az önök idejéhez alkalmazkodva. Hajom motoros 15 méter hosszú,nagy gyakorlattal rendelkező kapitány vagyok. fényképet késöbb teszek fel...
    • Utazás - Abádszalók
    11 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10339099
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Utazás
Leírás
Hangolódjon velünk a nyárra Abádszalókon, a Tisza-tó szívében! Öt személyes, két hálószobás, felújított apartmanunk ("Tisza Villa Abádszalók") minden igényt kielégítve várja Önöket. A házban légkondicionáló és mosogatógép is található. A kandallóval kialakított nappaliból nyílik a két hálószoba szúnyoghálóval, tévével, magyar és idegen nyelvű adókkal. A vendégek részére ingyenes WIFI is rendelkezésre áll. Az udvaron parkolási és grillezési lehetőséggel, fedett kiülővel, elektromos autó töltési lehetőséggel.
Tegye felejthetetlenné a nyarat, válasszon programjaink közül! Járja be a Tisza-tó zegzugos holtágait bérelhető csónakunkkal vagy tartson velünk egy romantikus, naplementés motorcsónaktúrán. Amennyiben az aktívabb pihenést kedveli, szelje a habokat saját jet-skinkkel vagy próbálja ki velünk a fánkozást (vízi bob).
A legközelebbi étterem csupán 100 méterre van, az uszoda 200 méterre és a 3 vízi csúszdával rendelkező strand 400 méterre.
A külön bejáratú emeleten alkalmanként a tulajdonos tartózkodik.
Látogasson el honlapunkra:

[------]

Szeretettel várja Önt a Tisza Villa!

Elhelyezkedés
Abádszalók

Abádszalók
Abádszalók

 
Elhelyezkedés
Abádszalók

Abádszalók
Abádszalók