Autómentés Furgonmentés Alcsútdoboz Zámoly Csákvár 0-24

Alcsútdoboz
4 napja, 22 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10462305
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egyéb szolgáltatások
Leírás
Az "Mészáros Autómentő Kft." készen áll arra, hogy segítsen bármilyen autómentési vagy furgonmentési probléma esetén az Alcsútdoboz, Zámoly, Csákvár térségben. Non-stop, az év minden napján elérhető vagyunk, hogy segítsünk elszállítani autódat vagy furgonodat a baleseti helyszínről vagy a meghibásodás helyszínéről.

Szakértő csapatunk és modern eszközeink garantálják, hogy autód vagy furgonod biztonságban érkezzen a kijelölt helyre. Az "Mészáros Autómentő Kft." minden esetben azonnal reagál, hogy minél hamarabb eljuthassunk hozzád és megoldhassuk a problémát.

Az "Mészáros Autómentő Kft." magas szintű szolgáltatást nyújt, versenyképes árakon és rugalmas ügyfélszolgálattal. Bármilyen speciális igényed van, mi minden esetben alkalmazkodunk az ügyfelek egyedi kéréseihez.

Ha autómentésre vagy furgonmentésre van szükséged az Alcsútdoboz, Zámoly, Csákvár ne habozz, hívj minket az "Mészáros Autómentő Kft."-t. Bízd ránk autószállítási feladataidat, hogy biztonságban érkezz a célállomásra!

https://024automentes.hu/alcsutdoboz-zamoly-csakvar/

Mészáros Autómentő Kft.
Tel: 06 20 9188 649.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Mészáros Autómentő KFT

  • +362091-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Alcsútdoboz

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Mészáros Autómentő KFT

  • +362091-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Alcsútdoboz