Ezt a hirdetést archiválták.

Hagulatos, szépen felújított balatoni panzió - Balatonalmádi

Balatonalmádi
4 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Iparterület frekventált helyen
    Balatonalmádi
    A CasaNetWork Balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 1478-as számú, frekventált helyen lévő iparterület BALATONALMÁDIBAN. A CASANETWORK BALATONALMÁDI iroda által kínált BALATONALMÁDI ingatlan jellemzői:-170 m2-es csarnok, 420 m2-es murvás ter...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Balatonalmádi
    2 hónapja
    180 000 000 Ft
  • Eladó 380 m2-es fejlesztési terület Balatonalmádi
    Balatonalmádi
    BALATONALMÁDI LEGSZEBB PARTKÖZELI UTCÁJÁBAN, AHOL ANNO AZ ELSŐ FÜRDŐHÁZAK ÉPÜLTEK VÁLT ELADÓVÁ EGY RENDKÍVÜL IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT 6 LAKRÉSZES VILLA ÉPÜLET. A STRAND 2 PERC SÉTA. Az épület déli tájolású, a telek felső, északi részén helyezkedik el, ah...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Balatonalmádi
    2 hónapja, 1 hete
    389 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó apartmanház Balatonalmádi szívében!
    Balatonalmádi
    A Balatonkenesei Lido Home kínálatában! Balatonalmádi központjában vált eladóvá egy stílusos, igényesen felújított épületegyüttes! Az 1864 m2-es, nagyrészt térkövezett, részben pedig szépen parkosított telken két épület helyezkedik el. Az első egy há...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Balatonalmádi
    5 hónapja, 3 hete
    349 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Balatonalmádiban irodaegyüttes, Budatava
    Balatonalmádi, Budatava
      Balatonalmádi Budatava városrészén található a három szintes, 536 m2 hasznos összalapterületű épületegyüttes. A hozzá kapcsolódó telek nagysága 1352 m2. Földhivatali nyilvántartás szerint az épületegyüttes társasház részeként nyilvántartott iroda, ...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Balatonalmádi
    1 éve, 6 hónapja
    305 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4625801
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 176
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Sosem gondoltam arra, hogy panziót üzemeltessek. Távol áll tőlem. Mégis, most, hogy kezdem megismerni a következő eladandó ingatlanunkat, egyre jobb lehetőségnek találom.
Ahogy közeledtem az épület felé, először csak azt állapítottam meg, hogy egy hangulatos, árnyas, még a nyári forró napokon is hűs, évtizedes fákkal borított jó adottságú telken helyezkedik el.
Nem lent van a parton vagy a város forgatagában, ezért a csúcsszezonban is itt biztosan nyugodtan lehet pihenni. Viszont nincs is nagyon messze, még gyalog sem, kerékpárral pedig pár perc. (Kevesebb, mint 3 km a kedvenc kávézóm a Lounge Caffee, ahol talán a legfinomabb kávét főzik Almádiban.)
A telek megfelelő méretű, 16 vendég számára is elégséges külső teret kínál, felszerelve a ma elvárható kényelemmel: kerti asztalok, padok, sütő, napozó terasz, stb.
Az épület 1948 körül épült, a főfalakat 60 helyenként 80 cm vastag almádi vöröskőből húzták fel. [------]-ben teljesen felújították - csak ezek a bizonyos vöröskő főfalak maradtak meg - és alakították át 5 apartmant kialakítva panzióvá. Az átépítés nem változtatta meg sőt még inkább kiemelte az épület karakterét, Almádiba illő stílusát és formáját.
Ez volt a panzió első évada. Szinte teljesen új még minden. Az 5 apartman mindegyike konyhával, fürdőszobával és minden eszközzel felszerelt a vendégek fogadására. Korszerű elektronikával "Okos otthon" előkészítést kapott, ami ha ki van építve lehetővé teszi a panzió minimális személyzet felügyeletével történő működtetését. Remek megoldás a munkaerő gondokkal küzdő Balaton parton.
A következő szezonra 14 fő esetén a panzió napi árbevétele 500 EUR körül tervezhető, a hétvégék 10%-al több bevételt hoznak. Az 1-es és 2-es apartmanok pótágyazhatók igény szerint, így a max. férőhely 16 fő.
Számolja végig! Ha a panziót május-szeptember hónapokra teljes kapacitással működteti - "okos otthon" vezérléssel - kb. 75 ezer € bevételt hoz Önnek! Megfontolható a nem csak a nyári hónapokra a kiadása is, hiszen az apartmanok fűthetők.
Ha úgy érzi jó üzleti lehetőség, hívjon!
Kód: 307almcsill Irányár: 139 millió Forint.
TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: [------]


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Balatonalmádi

 
Elhelyezkedés
Balatonalmádi