Ezt a hirdetést archiválták.

Nagy, panorámás ház Almádiban - Balatonalmádi

Balatonalmádi
4 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 45 m2-es nyaraló Balatonalmádi
    Balatonalmádi
    Balatonra PANORÁMÁS, 2 szintes, 1 szobás, fedett terasszal, borospincével ellátott, AZONNAL költözhető, 55m2-es, szigetelt, eredetileg fa elemekből épült nyaraló,(gazdasági épület besorolású)  480m2-es telekrésszel, Balatonalmádi, Vörösberény részén ...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonalmádi
    1 napja, 3 órája
    39 000 000 Ft
  • Eladó ház, Balatonalmádi
    Balatonalmádi
    *** Kizárólag a Duna House kínálatában! *** Megvételre kínálok Balatonalmádiban, Vörösberény zártkerti részén, egy 2007-es építésű nyaralót. Az ingatlanhoz 5601(2022+3579) négyzetméteres telekterület tartozik, 2 helyrajzi számból tevődik össze, MK-4 ...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonalmádi
    1 napja, 21 órája
    179 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Balatonalmádi
    Balatonalmádi
    BALATONALMÁDI KÖZKEDVELT PANORÁMÁS RÉSZÉN ÁLLANDÓ LAKHATÁSRA IS ALKALMAS NYARALÓ ELADÓ!A legutóbb 2018-ban átalakított, FELÚJÍTOTT ingatlan gyönyörű PANORÁMÁS telekkel, és nagy méretű TERASSZAL rendelkezik.A felújítás teljeskörű volt, magába foglalta...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonalmádi
    2 napja
    74 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Balatonalmádi
    Balatonalmádi
    EXKLUZÍV CSALÁDI FÉSZEK A BALATONON!Balatonalmádi frekventált részén megvételre kínálok egy 92 nm- es új építésű családi házat!A ház kiemelkedő minőségű, modern, időtálló anyagokból, igényes kivitelezéssel, precíz szakemberek által kerül megépítésre ...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonalmádi
    2 napja
    110 000 000 Ft
  • Családi ház Káptalanfüred csendes részén
    Balatonalmádi
    A CasaNetWork Balatonalmádi irodája eladásra kínálja a 1362-es számú, részpanorámás családi házát Káptalanfüreden. A CasaNetWork által kínált balatonalmádi családi ház jellemzői: - Káptalanfüred kedvelt, csendes környékén eladó egy 534 m2-es telken, ...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonalmádi
    2 napja, 1 órája
    169 531 800 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4721630
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 213
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
 

Eladó Balatonalmádiban több generáció együttélésére is alkalmas, panorámás lakóházcsendes utcában közel a városközponthoz 

Mióta ingatlanok értékesítésével foglalkozom, másként látom és értékelem az ingatlanokat. Korábban, régen, laikusként csak az adott, pillanatnyi állapotot láttam, értékeltem. Nem láttam benne a jövőt, a kihasználatlan vagy akár addig fel nem fedezett lehetőségeket. Lassan alakult ki ez a képesség bennem, és hálás vagyok azoknak, akik erre felhívták a figyelmem és segítettek ebben. Egy ingatlan értékesítésekor ugyanis nagyon fontos, hogy ne csak a “jelent” hanem a “jövőt” is képesek legyünk megmutatni az érdeklődőknek. Gyakran fordul elő ugyanis, hogy éppen emiatt vásárolják meg az adott ingatlant, pont a jövőbeli lehetőségek azok, amikre szükségük van, amikre “építeni” akarnak az új tulajdonosok.

Így van ez ennek az ingatlannak az esetében is. Miért? A ház a 80-as években épült. Akkor mind az építészeti technológia, mind a felhasznált anyagok, mind pedig a stílus, a forma – ahogy ma mondjuk a dizájn – alapján korának csúcsa volt. A környékbeliek odajártak megcsodálni az építkezést.

Azóta eltelt több mint 30 év. Változott a világ, az emberek, az igények, az ízlés. És ami nagyszerű ebben az épületben, az az, hogy ez a ház képes megújulni, az új igények és ízlés kielégítésére képes “átváltozni”. Benne van a lehetőség. Most is 100%-ban alkalmas feladatára: akár több generáció számára kényelmes otthont nyújtani. De benne van a megújulás lehetősége.

Elhelyezkedés

Az ingatlan Balatonalmádi, Kossuth u. 21. címen található. A térképet megnézve látható, hogy akár gyalog is pár perc alatt elérhető a posta, gyógyszertárak, bankfiók és ATM, éttermek, a Kulturális Központ  – kedvenc kávézóm – a Lounge Caffee, a vasútállomás, azaz Almádi nyáron turistáktól nyüzsgő, télen pedig csendes városközpontja. Bár közel van a városközpont már elég távol ahhoz, hogy a nyári nyüzsgés ne zavarja az itt élőket. Az utca  csendes, zsákutca, csak az itt lakók autói törik meg néha a csendet.

Telek

A telek átlagosnál kicsit nagyobb, 1010 m2. Miután a hegyoldal felé húzódik, tulajdonosa részben parcellázta és bokrokkal, virágokkal ültette be. Sok feladatot rendben tartásuk nem jelent. Van rajta egy hatalmas cseresznyefa, bőséges termése a befőtteket készítő háziasszonyok öröme lehet.

Épület és szintek

Az épület 4 szintes beépített tetőtérrel, bruttó összterülete 297 m2, a lakás nettó alapterülete 213 m2, hét szobás, négy fürdőszobával és garázs is van. Jelenleg három generáció együtt és mégis egymástól külön élésére alkalmas.

Fejlesztési lehetőség

A telek beépíthetősége 20%. A jelenlegi beépítettség mellett még további kb. 50 m2 alapterületű épület építhető, irodai vagy gazdasági tevékenység végzésére.

Jövőkép

A ház jelenlegi állapotában is alkalmas akár több generáció együtt élésére. A belső válaszfalak áthelyezésével kialakíthatóak a napjainkban kedvelt nagy belső terek, a homlokzati és kültéri elemek átalakításával, felújításával pedig a mai kor igényei szerinti tetszetős, vonzó külső megjelenés.

Akár nyaralni akár lakni szeretne ez ház – az igényei szerinti átalakítások után – remekül ki fogja Önt szolgálni. Miközben családjával ebédel, vagy teázik, kávézik, gyönyörködhet a Balaton állandóan változó és megunhatatlan panorámájában és közben eltöltheti az érzés: “Ez az, ezt kerestem, itt vagyok a Balatonon!”

Ha ezt keresi hívjon, jöjjön!

Kód: immo312  Irányár: 98 millió Forint!

 


Hivatkozási szám: 312

Elhelyezkedés
Balatonalmádi

 
Elhelyezkedés
Balatonalmádi