Ezt a hirdetést archiválták.

Panorámás Luxusház Almádiban - Balatonalmádi, Öreghegy

Balatonalmádi Öreghegy
2 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Tudni akarod mire jó a Mongol Ger?
    Balatonalmádi
    Ha minőségi Mongol Jurtát keresel, amely hőszigetelt kivitelben készült és egész évben használható, akkor ne keress tovább! A hőszigetelésnek köszönhetően a jurta télen meleg, nyáron viszont hűvös. A jurta kiváló minőségű anyagokból készült, és minde...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonalmádi
    15 órája, 24 perce
    2 300 000 Ft
  • Eladó Ház, Balatonalmádi
    Balatonalmádi
    Balatonalmádi központjában örök panorámás 380 m? 3 szintes családiház eladó Az eladó ingatlan városközponttól 500 méterre, a strandtól 3 perc sétára található, csendes, nyugodt utcában. A családi ház 3 szintjén 7 szoba és 5 félszoba található. Az ing...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonalmádi
    1 napja, 14 órája
    389 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Balatonalmádi
    Balatonalmádi
    Eladó 102 m2-es családi ház 5500 m2-es telekkel Balatonalmádi csendes, panorámás részén! Azonnal költözhető ékszerdoboz! Az új építésű örökpanorámás nettó 102 m2-es (bruttó 123 m2, plusz alsó terasz 30 m2, felső terasz bruttó 11 m2) családi ház egy 5...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonalmádi
    1 napja, 14 órája
    405 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Balatonalmádi
    Balatonalmádi
    BALATONALMÁDI Öreghegyen 215 m2-es PANORÁMÁS 2 szintes családi ház eladó. Az eladó 2 szintes családi ház 1015 m2 ?es panorámás telken épült 2019-ben, az ingatlan ÚJ még senki sem lakta! Az ingatlan részletesen: FÖLDSZINT: Előszoba: 12,8 m2 Konyha : 2...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonalmádi
    1 napja, 14 órája
    214 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Balatonalmádi
    Balatonalmádi
    BALATONALMÁDI Öreghegyen ÖRÖKPANORÁMÁS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ 420 m2-es családi ház ELADÓ Az Örökpanorámás 420 m2-es ÚJ ÉPÍTÉSŰ LUXUS családi ház egy 935 m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan TELJESEN ÚJ még senki nem lakott benne így ÖN lehet AZ ELSŐ, aki é...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonalmádi
    1 napja, 14 órája
    559 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7765468
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 285
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szép panorámával a Balatonra eladó 6 szoba 2 fürdőszobás
medencés, garázsos lakóház Balatonalmádiban


A legújabb mindig a legkedvesebb. Ilyen az emberi természet, ilyenek vagyunk. Ha veszünk például egy új ruhát, cipőt, táskát, órát, telefont vagy akár autót, mindig az lesz a legkedvesebb. Lehet, hogy még megvan a régi is, ami hibátlan, akár még évekig is használhatjuk, de már háttérbe szorult, nincs rá szükségünk, a figyelmünk a legújabbon van. Különösen így van ez, ha egy új lakást vagy házat veszünk. A régit már kinőttnek, idejétmúltnak, korszerűtlennek, elavultnak érezzük, alig várjuk, hogy az újba beköltözhessünk. Persze egy új lakás vagy ház vásárlása ritkán fordul elő az életünkben, hiszen ez a legnagyobb anyagi értékünk. Mi ingatlanosok picit kivételezett helyzetben vagyunk ebből a szempontból. Évente több tucat új lakást, házat ha nem is veszünk, de legalábbis kapunk értékesítésre. És a fókuszunkba mindig az új ház kerül, kicsit elvonva a figyelmet a többiről, a már meglévőkről. Természetesen most ez a ház a legkedvesebb számomra, de nem pusztán csak azért, mert a legújabb.

Az elmúlt pár évben az ilyen házakra nagyon megnőtt az igény. A Koronavírus járvány megváltoztatta az életünket. Sokak számára a bezártság idején a zsúfolt nagyvárosok nem adtak elegendő életteret. A színházak, mozik, éttermek, szórakozóhelyek zárva tartása miatt nem volt hova elmenni kikapcsolódni, szórakozni, nem volt miért, nem volt érdemes kilépni az ajtón. A pezsgő nagyvárosi negyedek, utcák elnéptelenedtek, kihaltak. Mások, akik kényszerűségből otthonról kezdtek dolgozni (“home office”), azt tapasztalták, hogy remekül el tudják látni feladataikat otthonról is, elég heti/havi gyakorisággal bemenni a munkahelyükre. Voltak olyanok is, akik új, értékálló és biztonságos befektetési formákat kezdtek keresni ezekben a nehéz időkben.

Aki tehette, új lehetőségeket, új életmód megteremtését kezdte kutatni. Természetes módon jött ekkor a képbe a Balaton. A “Magyar tenger”, a Balaton mindig is kedvelt turisztikai célpont volt hazánkban. Napjainkra azonban már sokkal többé vált annál. Miután a motorizáció és úthálózat mai szintjén az ország bármely pontjáról viszonylag gyorsan elérhető, nemcsak pár napra nyaralni érdemes idejönni.


Aki új lehetőségeket, új életmód megteremtését keresi, ebben a házban megtalálja. Itt tud élni, itt tud tartózkodni, innét tud “home office”-ban dolgozni, innét tudja irányítani a vállalkozását és itt értékálló és biztonságos a befektetése. Ott tudja hagyni a nagyváros gondját-baját, nyűgjeit, nehézségeit, de meg tudja tartani a nagyváros adta lehetőségeket is.

Ez a ház alkalmas erre. Ezért van az, hogy az elmúlt pár évben az ilyen házakra nagyon megnőtt az igény.

 


Megközelítés

A városba beérkezve lekanyarodom a 71-es útról és már itt is vagyok. Végig aszfaltozott, jó minőségű úton jöttem, itt nyilván nem lehet gond a téli közlekedés sem.

Környék

Balatonalmádi Öreg-hegy oldalában vagyok. Viszonylag már elég magasan. Nagyszerű a panoráma a tóra. Körülöttem körben nyaralók, lakóházak. A szezonban vagyunk, közel-távol látok nyaralókat, matracokkal tartanak a tó felé, kutyát sétáltatnak. A távoli országút zaja ide már nem hallik. Csend van. Csak a madarak csiripelése töri meg néha.

Bár a város szélén vagyok, a Káptalanfüred és Wesselényi Strand csak kb. 1,6 km ide. Kerékpárral pár perc, gyalog 15-20. Aki szeret sétálni, annak nem nagy távolság. Almádi központjába eljutni sem több, mint 2 km. Kerékpárral ez sem lehet gond, talán még gyalog sem.

Közművek

Villany, víz, csatorna, gáz bevezetve, közvilágítás van, az utcát takarítják. A postás kijár, a szemetet elviszik. Minden közmű adott a komfortos, kényelmes és gazdaságos életvitelhez.

Telek

A telek átlagos, nem is nagy, nem is kicsi. Ennek ellenére a túlzsúfoltság érzése nélkül fér el rajta az épület, a terasz, az elő- oldal- és hátsókert. Elegáns és stílusos kerítés zárja az utca irányából. A gondosan megtervezett és szépen kivitelezett kert körbe öleli a házat, örökzöld bokrokkal, fákkal, növényekkel. Ízléses és szép környezetet biztosít az itt élőknek, és minimális feladatot ad a kertésznek.

Nagyon hangulatos, nagyon élhető természetes szabad tér alakul ki a ház körül, lehetővé téve az itt lévők számára, hogy tavasztól őszig kint létezhessenek, csupán aludni menjenek be.

A kültéri fedett medence méltán kedvelt és központi helye lesz a nyáron az itteni életnek.
Az itt lévők minden pillanatban tudatában lehetnek majd, hogy a Balatonon vannak, már a földszintről is remek panoráma nyílik a tóra.

A medence szintjén az épületen belül a konditeremben az edzőgépek mellett szauna és zuhanyzó is lett beépítve. Különlegesség még az ezen a szinten kialakított biliárd terem is.

Ház

A ház 3 szintes, meglehetősen nagy, így egy 4 tagú család számára is kényelmes életteret ad. Építészeti kialakításának köszönhetően – 3 hálószoba – a család minden tagja számára biztosítja a privát szférát, de a házon belül is nagyok a közös terek, ahol a család, a barátok vagy a vendégek össze tudnak jönni, egymás társaságában tudnak lenni. A ház a terasz irányába kinyitható, jelentősen megnövelve a közös terek méretét, akár egy komolyabb családi esemény megrendezését is lehetővé téve.
Remek az épület tájolása, a közös terek – és a terasz is – délkeleti irányú, így a nap jelentős részében napsütötte. Jó hangulatú, jó érzés itt lenni.
A ház 2008-ban épült, 2012-ben kisebb bővítések, átépítések történtek.

Az épület gondosan megtervezett, szakszerűen megépített. A beépített anyagok, burkolatok magas minőségűek, értékállóak.

Új tulajdonosa igényes bútorokkal, berendezési tárgyakkal teljes körűen berendezve – vételár tartalmazza -, frissen festve, beköltözhető állapotban veheti át.

Földszint



Konditerem, a Biliárd terem, a medence gépészete és a garázs.

Lakószint



Nappali, Konyha+Étkező, Hálószoba, Fürdőszoba, Gardrób, Télikert, Háztartási helyiség.

Tetőtér



Emeleti Nappali, 2 Hálószoba, Fürdőszoba és Erkély.

Miért érdemes megvásárolnia?

1. Lakóháznak


Ha elvágyik a nagyvárosból, ha ott akarja hagyni a nagyváros gondját-baját, nyűgjeit, nehézségeit, a túlzott stresszt, ha szeretne egy emberibb, egy természetközelibb életet, ha vágyik a csendre, nyugalomra, tiszta levegőre, ha vágyik a Balaton közelségére, itt megtalálja. Itt lakhat, itt élhet, itt tudhat távolról is dolgozni, de ha kell, az autópályán gyorsan akár még a budapesti munkahelyére is eljuthat.
Jöjjön, itt új értelmet adhat az életének!

2. Nyaralónak


Hétvégeken és a szezonban nyaralónak is használhatja vagy a szezonban a családja itt élhet és hétvégeken együtt tud velük lenni itt a Balatonon.

Kedves potenciális Vevő! Ha bármelyik Ön lehetősége, Ne habozzon, hívjon!


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Balatonalmádi

Öreghegy

 
Elhelyezkedés
Balatonalmádi

Öreghegy