+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Balatonederics családi ház


Hasonló hirdetések

Leírás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 80
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Balatonederics egyik legkedveltebb utcájában vált eladóvá ez a családi ház, melytől egy kellemes sétával gyalog is elérhetjük a Balaton északi partjának egyik legszebb strandját. A ház 1973-ban épült téglából, az alapterület fele alápincézett, a kertben néhány gyümölcsfán kívül egy nagyon szépen ápolt szőlő is található. 

A házban két nagy szoba, előszoba, fürdő, kamra és egy világos konyha osztozik a jól felosztott téren. Cserépkályha fűti a két lakószobát, a többi helyiségben jelenleg kandallóval lehet fűteni, gáz az utcában. Az áram, a víz és a csatorna aktívan csatlakoztatva. Az épület jelenlegi állapotában is lakható, egy felújítás után pedig ragyogó otthon lehet egy kedvelt és ápolt balatonparti településen.

Balatonederics kb. 12-kilometerre fekszik Keszthelytől, 9 km-re van Tapolva, tíz perc alatt Szigligeten, negyedórán belül pedig Badacsonyban lehetünk. A település ápolt, kiváló a közbiztonsága, jó szociális környezetet biztosít s mindezt egy csodálatos természeti környezetben, erdőktől és szőlőktől ölelve a Keszthelyi Hegység lábánál......miközben az ablakból a Szent-György hegy és a Badacsony oldalán kalandozhat el tekintetünk.


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Balatonederics


 
Elhelyezkedés
Balatonederics