+ Ingyenes hirdetés feladása

Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó külterületi telek Balatonfüred, 34312nm, 350.000.000Ft - Vadvirág u., Vadvirág u.

350 000 000 Ft
Leírás
  • Alapterület (m²): 34312
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
CSAK NÁLUNK!!!

ÁRCSÖKKENÉS!!!

Kiemelkedő befektetési lehetőségnek kínáljuk megvételre az alábbi balatonfüredi közel 3,5 hektáros fejlesztési területet.

Elhelyezkedés:

Az ingatlan Balatonfüred, arácsi részén, a 71. sz. főúttól északra, a vasútállomás - Vadvirág utca ? 71. sz út által körbezárt területen fekszik. Megközelíthető aszfaltozott közúton jelenleg a Vadvirág utca felől, de tervezett Deák F utcai csomópont rekonstrukció lehetőséget ad a 71. sz főútról való közvetlen becsatlakozásra is. Az ingatlan környezetében családi házak és a 2005-ben épült vadvirág lakópark található.

Bevásárlóközpont, vasútállomás, helyi járatos buszmegálló az ingatlantól kb. 300 méterre a 71. sz. főút - Lóczi Lajos utca csomópontjában található. A Balaton part és az arácsi strand, kb. 1 km-re, Balatonfüred központja, a hajóállomás, Tagore-sétány, Fenyves park, Silver Resort 1,5 km-re fekszenek.

Terepadottságok, beépíthetőség:

Az ingatlan változó terepfelszínű. Az ÉNy-i része észak-déli irányban lejtős, mely lehetőséget ad a ?teraszos beépítésre?. Ezáltal a terület minden pontja balatoni örökpanorámássá alakítható! A DK-i, vasút melletti része közel sík felszínű, mely a tervezett bekötőút kiépítése szempontjából költség-hatékony, kivitelezést eredményezhet.

Az érvényben lévő szabályozás értelmében az ingatlan Lk övezeti besorolású, mely iker- vagy csoportházas beépítést, 40-60% beépíthetőséget, 4,5-6,5 m homlokzatmagasságot, Min 180 m2 telekméretet és 30% min. zöldfelületet ír elő.

A területre régebben az Önkormányzat saját fejlesztésű lakóparkot tervezett, melyre előtervek is készültek. A jelenlegi szabályozás ezen beépítésre vonatkozik. Természetesen a tervezettől eltérő hasznosítás is lehetséges, mert a rendezési terv módosítható. Miután a város ipari övezetét a délnyugati ? Fürdő utca - részen alakították ki, ezen a területen lakó-, vagy egyéb kereskedelmi, szolgáltató egység építhető.
Miután Balatonfürednek ez az egyetlen, még egybefüggő nagy alapterületű ingatlana, a város fejlődési iránya is erre területre koncentrálódhat. Ebből adódóan a terület leendő tulajdonosa hosszú-távon jelentős forgalmi értéknövekedésre számíthat.

Közművek:

- A víz-, csatorna közmű gerincvezetékek az alábbi vázrajz szerint a terület ÉNy-i és DK-i oldalán is elérhetők. Szennyvíz elvezetés szempontjából lehetőség van a terület déli részén becsatlakozni, így elvileg nem kell átemelőt építeni.
- A telken saját trafóház található
- Gázfogadó a terület ÉNy-i részén található

Az ingatlan ára 350.000.000 Ft + ÁFA

Irodai referenciaszám: R 328 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 109817
Hivatkozási szám: 109817

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pannon Ingatlan Adminisztrátor

  • +36-70-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonfüred

Vadvirág u.Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pannon Ingatlan Adminisztrátor

  • +36-70-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonfüred

Vadvirág u.