Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

OTP SZÉP kártyát elfogadunk ! KIADÓ KONTAKT MENTES APARTMAN A BALATON DÉLI PARTJÁN.

Balatonszemes Petőfi Sándor utca 21
2 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5063966
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Utazás
Leírás
A BALATON ART Apartman KONTAKTMENTES egyszintes ÖNÁLLÓ ház Balatonszemesen,egy mediterrán jellegű 250 négyszögöles ősfás parkosított kertben.Érdeklődés: Dr Ughy Ilona Mobil telefon: 30/274-2623 Képek : www.facebook.com/gobalaton.eu
Min.8 nap,7 éjszakára bérelhető, 4 fő részére.
BÉRLETI DÍJ:27.930.-Ft/önálló 2 szobás ház/éjszaka.Az ár tartalmazza az 5% ÁFÁ-t. 2022-re a Július 31-Augusztus 16 időpont már foglalt.
HÁZ beosztása: előszoba + amerikai konyha + 2 ágyas hálószoba, fürdőszoba,wc-vel + 3 ágyas hálószoba, fürdőszoba,wc-vel. A szőlőlugasnál saját terasz és reggeliző szaletli van.A parkolás ingyenes.
A BALATON ART Vendégház és Apartman a déli parton van, a 7-es főút és a Balaton part között,kb.650 méter távolságra a füves, homokos szabad strandtól és a központtól.(Fesztivál tér, fagyizó,éttermek és üzletek.)
A szomszédos BALATON ART Vendégházban még szinte minden időpontra van szabad szoba és lakrész.Közös konyha a -1 szinten. A legfrissebb hírekért látogasson el facebook oldalunkra. Képek : www.facebook.com/gobalaton.eu

Kapcsolat a hirdetővel
  • BALATON ART Vendégház és Apartman

  • 30-274-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonszemes

Petőfi Sándor utca 21

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • BALATON ART Vendégház és Apartman

  • 30-274-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonszemes

Petőfi Sándor utca 21