Ablakszigetelési technológia eladó, betanítással

Békéscsaba
1 hete, 4 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4478044
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Fizikai munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Európában is egyedülálló ablakszigetelési technológiát kínálok kezdő, vagy már meglévő vállalkozások részére, mely fa, fém és műanyag ajtók, ablakok, hő, hang és por szigetelésére kiválóan alkalmas és ezzel, a Magyarországon is jól bevált szigetelési eljárással garantáltan nem az utcát fűtik, melyre Ausztria, Szlovákia és Erdély területéről is egyre nagyobb a kereslet. Ez a technológia 20-30-évre is megoldást nyújt a hő veszteség ellen, mely csak 1/10-be kerül az ablakcseréhez képest és legalább, minimum 20-30-évre garantált munkalehetőséget is biztosít, ami kis befektetéssel, 3-4-napon belül indítható és annak költsége, akár 1-héten belül is megtérülhet.

Várom jelentkezését a skyline@hungarianskyline.eu e-mailen ha egy hosszú távra megélhetést nyújtó vállalkozást szeretne kialakítani, melyhez elegendő, max: 2-fő is. Cégünk ezt a szigetelést alkalmazza már legalább 30-éve nagy sikerrel és keresik tevékenységét már Románia és Ausztria területén is, valamint Szlovákiában is, mivel az energiaárak rohamosan emelkedni fognak és a legtöbb hőveszteség, mindig a nyílászáróknál szökik el. Komoly érdeklődés esetén segítségére vagyok a betanításban, valamint, hogy hogyan lehet üzleti partnereket, ügyfeleket szerezni.

Ilyen üzleti és tartós megélhetést biztosító lehetőséget nem fog találni máshol, melynek költsége max: 1-hét alatt megtérül.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hungarian Skyline Bt

  • 0630946-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Békéscsaba


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hungarian Skyline Bt

  • 0630946-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Békéscsaba