Ezt a hirdetést archiválták.

Modern családi ház, napenergiára építve - Békéscsaba, Jamina, Jósika utca 28

Békéscsaba Jamina Jósika utca 28
2 éve, 9 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Békéscsabán  a Kazinczy közepén eladó  48  m2  első emeleti felújított lakás.
    Békéscsaba, Kazinczy-lakótelep
    A Lévai Ingatlan és  Hiteliroda eladásra kínál  Békéscsabán a Kazinczy lakótelep közepén  első emeleti téglalakást. A  lakás 48 m2 tégla felújított, középső lakás így fűtési költsége alacsony. A két szobában új gázkonvektorok kerültek. Nyílászárok mű...
    • Eladó ház, Lakás - Békéscsaba
    1 napja, 1 órája
    22 900 000 Ft
  • Eladó Sorház, Békéscsaba, Kazinczy-lakótelep, 180nm, 44400000 Ft
    Békéscsaba, Kazinczy-lakótelep
    Békéscsabán, a Piac közelében, FELÚJÍTANDÓ, több szinteltolásos sorház, nagyobb családnak, jó ár-érték arányban" 244.000 Ft/nm " eladó. Az ingatlan 1975- ben épült. Szerkezete falazata, tető jó állapotú. Földszint plussz négy fél emeletből áll. A föl...
    • Eladó ház, Lakás - Békéscsaba
    1 napja, 3 órája
    44 400 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Békéscsaba, Jamina, 86nm, 23000000 Ft
    Békéscsaba, Jamina
    Örömmel ajánljuk figyelmébe ezt a bájos vályogházat, mely egy barátságos családi házas környezetben található. Ez az ingatlan remek lehetőséget kínál azoknak, akik egyedi stílusukkal és kreativitásukkal szeretnének otthont teremteni egy olyan helyen,...
    • Eladó ház, Lakás - Békéscsaba
    1 napja, 3 órája
    23 000 000 Ft
  • Eladó Panellakás, Békéscsaba, Lencsési lakótelep, Lencsési út, 57nm, 18500000 Ft
    Békéscsaba, Lencsési lakótelep, Lencsési út
    Békéscsabán, a Lencési út vége fele, a volt " Fényes ABC " közelében magasföldszintel rendelkező, szigetelt panel építésű társasházban, első emeleti lakás, azonnali birtokbaadással eladó. Az ingatlan egy nappaliból, hálószobából, étkezős konyhából, k...
    • Eladó ház, Lakás - Békéscsaba
    1 napja, 20 órája
    18 500 000 Ft
  • Eladó Panellakás, Békéscsaba, Millenniumi lakótelep, 52nm, 20900000 Ft
    Békéscsaba, Millenniumi lakótelep
    Békéscsabán, a Millenium lakótelepen, első emeleti, erkélyes, kettő szobás lakás eladó. A épület magasföldszintel rendelkezik. A lakás állapota átlagos. Korábban már lett felújítva. A nyílászárók cseréje aktuális. A szobákat laminált parkettával, a t...
    • Eladó ház, Lakás - Békéscsaba
    1 napja, 20 órája
    20 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7302090
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 116
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Mire elég 8 perc? Persze egy váróteremben és a dugóban egy nyári napon alig van közelebb, mint az örökkévalóság, de éppen ennyi kell a fotonnak, hogy a fény eljusson a napból a földre, és átadja energiáját egy elektromos kütyünek. Az elektronok pedig elindulnak, és fűtenek, meg világítanak. Csak neked, de nem csak most.
Nem is gondolnád, de a XIX. század már bekopogott a nappalidba, meg a konyhádba, meg az egész kecóba. És tudod mi van? Az van, hogy ez már nem Asimov látomása, hanem a hétfők, szerdák és szombatok valósága.
Irgalmatlanul innovatív, ha az egész házat a napenergia működteti. A kertben van 4 napelem sziget, azokról megy az egész kecó. Tulajdonképpen csak vízdíj van. Egész télen héderelhetsz, nem kell tenni a kályhára.

Ebbe a lakásba öröm beköltözni. Egységes, letisztult dizájn, világos, tiszta, elegáns.
A 116 nm lakótér központi tere a közel 60 nm egybenyitott nappali + konyha + étkező. 3 külön nyíló hálószoba szolgál az intimszférának, és a fürdőszoba tusolójában többen is elférnek (pl a gyerekek pancsolhatnak).
A ház fűtése is ingyen van, a napocskának, a fent említett napelem rendszernek, és a menyezeti infra paneleknek köszönhetően.
A külső, 16 cm-es szigetelés eredményeképpen pedig semmi szükség hűtő klímára, pedig az extra méretű ablakokon a lehető legtöbb napsugár beszökik az életünkbe.
A környék abszolút csendes, nincs átmenő forgalom, de néhány percnyire bölcsöde, óvoda, iskola, posta, bolt, szakrendelő, gyógyszertár, helyi járatos buszmegálló és szinte minden egyéb megtalálható.
Ha a felsorolt információk, a fotók, és a virtuális túra ([------]) alapján el tudod képzelni saját otthonodnak, akkor ne habozz, hívj a [------] vagy a [------] számon, keressünk egy megfelelő időpontot, és nézd meg magad is, hogy hová tennéd a kedvenc foteledet.
Amennyiben a vásárláshoz hitelre, CSOKra lenne szükséged, de fogalmad sincs, merre indulj a banki útvesztőben, van egy remek hírem: kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésedre!


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Békéscsaba

Jamina Jósika utca 28

 
Elhelyezkedés
Békéscsaba

Jamina Jósika utca 28