Ezt a hirdetést archiválták.

Polipok, a kicsiknek akik nyugtalanul alszanak. 3éves korig. Bevállt. :)

Békéscsaba Békéscsaba Békéscsaba
1 éve

Hasonló hirdetések

  • Arcfestés, csillámtetoválás, henna, trambulin, homokkép
    Békéscsaba
    Kedves érdeklődő, Családi vagy céges rendezvény, szülinapi zsúr, fesztivál vagy egyéb rendezvényről is legyen szó az arcfestés, csillámtetoválás, henna nagyszerű meglepetés gyermekek és felnőttek egyaránt. Fokozottan ügyelünk arra, hogy a festés sorá...
    • Játék - Békéscsaba
    2 hete, 5 napja
    1 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5241000
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Játék
Leírás
Sziasztok.ÚJ!Horgolt Polipok.(Rengeteg visszajelzést kaptam, hogy ténleg bevállt a kicsiknél. ) Bármilyen színbe kérhető(utolsó képeken fotóztam a fonalválasztékokat. . Kisfiúnak, kislánynak. 1200/db.A kicsiket megnyugtatja.,alvásba sokat segíti őket ?lEzt tudósok fedezték fel! De visszajelzésekből mondták, akiknek készítettem, h, ez ténleg igy van, és nagyon szeretik a kicsik. TÖBB darabtol kedvezmeny(3 tól)
(Bolti áruk 3000ft,de ugyanazt én kedvező áron megcsinálom a picuroknak. )

A polipnak a csecsemők szempontjából külön jelentősége van.
Több cikk is megjelent egy dán tanulmány alapján, amely szerint a koraszülött babákra nagyon jó hatással vannak a polipok.
Egészen elképesztő jelenség, hogy azok a koraszülött babák, akik kis horgolt polipokat ölelgethetnek, nagyobb biztonságban érzik magukat, és gyorsabban fejlődnek, mint polip nélküli társaik.
Az ötlet Dániából ered, ott fedezték fel a kutatók azt az összefüggést, hogy ha az inkubátorban a koraszülött babák magukhoz ölelhették a horgolt polipokat, akkor egyenletesebben vert a szívük, könnyebben lélegeztek, és a vérükben is emelkedett az oxigénszint. Ráadásul a polipot ölelgető babák közül kevesebbnek volt szüksége intubálásra is.
(visszajelzesekbol tudom, h, 1~2~3 éveseknél is nagyon bevállt. Végig alusszák az éjszakát, és nyugodtabbak. ???? )

Íme, a válasz, hogy miért:

A polip karjai úgy tűnik, a köldökzsinórra emlékeztetik a babákat, a horgolt figura puhasága pedig a méhen belüli tapintást idézi fel bennük.

Elhelyezkedés
Békéscsaba

Békéscsaba
Békéscsaba

 
Elhelyezkedés
Békéscsaba

Békéscsaba
Békéscsaba