Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ház, Biatorbágy-Katalinhegy

Biatorbágy
5 napja, 20 órája

Hasonló hirdetések

  • Biatorbágyon családias környezetben, patakpartra néző lakás eladó
    Biatorbágy, Katalinhegy, Káposztáskert utca
    AZ INGATLAN HELYSZÍNE: Biatorbágy az agglomeráció egyik legkedveltebb települése. A lakás könnyen kiadható ezért befektetésnek is kiváló. A Zöld Sziget lakóparkban, csendes zsákutcában, 12 lakásos társasházban, 2 szobás, első emeleti, keleti tájolású...
    • Eladó ház, Lakás - Biatorbágy
    2 hónapja, 1 hete
    58 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10308085
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 480
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Biatorbágy gyorsan fejlődő részén 2 önálló családi házzal rendelkező, GÁZ FÜGGETLEN ingatlan eladó
Közel Budapesthez, az agglomeráció egyik közkedvelt részén Biatorbágy Katalinhegyen egy 2 generációnak alkalmas, 2 különálló családi házat tartalmazó ingatlan keresi új tulajdonosát.
A földszintes ház 2008-ban épült 38-as porotherm téglából, amit 18 cm-es szigeteléssel is elláttak, illetve külső burkolatként 2 cm-es mészkő burkolat is felhelyezésre került.
A ház kialakítása jó tér elosztással 2 szoba + nappalit tartalmaz, külön konyha, kamra és szociális helyiségekkel.
A fürdőszoba iker mosdója és kád + WC kialakítása, illetve a külön helyiségben megtalálható vendég WC, mind azt tükrözi, hogy az itt élők a praktikusság mellett a minőségi anyag használattal precízen alakították ki az élettereket.
A házhoz kapcsolódik egy 45 nm-es terasz, amit gránit lapokkal burkoltak.
A terasz fedése fém+ polikarbonát féltető, ami a téli hónapokban a napfényes nappalit biztosítja, míg a nyári időszakban a feszített ponyvával védelmet nyújt a tűző napsütéstől.
A terasz folytatása egy 2x5,7 m-es medence vízforgatóval, fűtéssel és egy kimondottan pihenésre kialakított napozóterasszal segíti a tulajdonosok kikapcsolódását, de a család és baráti összejöveteleknek is nagyon jó helyszíne tud lenni.
A 2022-ben elkészült 2 szintes modern stílusban elkészült ház nagy terekkel és praktikus térelosztással több gyerekes családnak ideális otthon.A földszinti részen található az amerikai konyhás nappali, a kamra, 1 szoba és a WC-s fürdőszoba.
A felső szinten egy központi térből nyílik a 3 db nagy méretű szoba, és a zuhanyzós, WC-s fürdőszoba.
A tetőtéri ablakok gyári árnyékolókkal felszereltek, de a nagyméretű ablakok is fém szúnyoghálóval kombinált redőnyökkel kerültek kialakításra.
Minden helyiség burkolatában a földszínek dominálnak, ami a minimál stílusnak melegséget ad, de a letisztult és minőségi anyaghasználat mellett ezen ház nagy előnye a könnyű, sokoldalú és praktikus berendezhetőség.
Az ingatlan további extrái (a teljesség igénye nélkül):
4 állásos garázs
5 méteres automata garázskapu+ külön személyi bejáró
épített kerítés az ingatlan teljes külső felületén
automata kerítéskapu
külső világítás
kerti locsolórendszer
30 m mélyre fúrt kút
hűtő-fűtő klíma berendezések
padlófűtés
törölköző szárítók
energiatakarékos led világítás
elektromos kombi fém redőnyök (szúnyoghálóval ellátva)
kandalló előkészítés
155 nm-es térkővel burkolt felület, ami jóvoltából akár több autó parkolására is lehetőség van, de a betonvassal ellátott térkő alatti beton jóvoltából akár teherautó beállására is lehetőség van
Az ingatlan csendes, nyugodt környéken fekszik, de a közeli sarkon a helyi busz megállója 1 percre van, illetve a közeli vasútállomás is 5-10 perces sétával könnyedén elérhető.
A generációk összeköltözésben, vagy otthon + iroda kombinációban gondolkodó vevőknek egyedi lehetőség ez az ingatlan megvásárlása.
Azonnal beköltözhető, mert a földszintes ház is kívül, belül folyamatosan karbantartott, az emeletes pedig az idei évben készült el.Jöjjenek és nézzék meg személyesen ezt a csodás ingatlant.
Érdemes már a megtekintéshez is hozni a gyerkőcöket és a nagyszülőket, mert így a család együtt tudja megnézni a jövőbeni otthonát.
Hívjanak, és bármikor örömmel megmutatom az ingatlant.

[------] Ft
További információkért hívjon bizalommal!:)
Holló Szilvia
[------]

Referencia szám: HZ[------]

Elhelyezkedés
Biatorbágy

 
Elhelyezkedés
Biatorbágy