Ezt a hirdetést archiválták.

Budaörsön forgalmas főútvonal mellett ÜZLET+VÁLLALKOZÁS együttes céljára alkalmas ingatlan eladó!, T

Budaörs Törökugrató
5 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 1000 m2-es vendéglő, étterem Budaörs
    Budaörs
    Eladó egy működő panzió a belvárostól 20percre!Jelenleg 20 szobás, de az épület bővítésére készült egy megvalósulás további 20 szobára.Az épület teljes nyillászárók cseréje, külső homlokzat szigetelése  welnes részleg építése megtörtént a fűtéskorsze...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budaörs
    1 napja, 8 órája
    870 826 000 Ft
  • Kiadó 39 m2-es üzlethelyiség Budaörs
    Budaörs
    Központi helyen ÜZLET/IRODA KIADÓForgalmas helyen, igényes, 39 nm-es utcafronti iroda 220 e Ft/hó díjért kiadó MÁJUSTÓL.A 39 nm-es ingatlan egy üzlethelyiségből, konyhából és mosdóból áll. A teljes utcafront ablakos, így nagyon világos.Fűtése padlófű...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budaörs
    1 hete
    220 000 Ft
  • Eladó Üzlet, Budaörs, Városközpont, 72nm, 25000000 Ft
    Budaörs, Városközpont
    AKCIÓS AJÁNLAT! Most 25 MFt-ért! Mindig arról álmodott, hogy a szépség szolgálatában találja meg élete célját? Ez esetben Önnek való ez a Budaörs-frekventált helyén (főút) lévő, 2021-ben épült házban lévő. 3 szobás. szépségszalon ÖRÖKÖS BÉRLETI JOGA,...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budaörs
    2 hete, 3 napja
    25 000 000 Ft
  • Új építésű üzletház Budaörsön
    Budaörs
    Budaörsön, a belváros határán épülő üzletházat kínáljuk megvételre. 625 m2 háromszintes (földszint, első és második emelet), új építésű üzlethelyiség, iroda eladó. Alkalmas irodának, üzletnek, cégközpontnak, lakóháznak is. Közvetlen utcáról is nyílik...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budaörs
    1 hónapja, 3 hete
    520 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 645 m2-es üzlethelyiség Budaörs
    Budaörs
    Kiváló befektetés - Eladó újszerű, főúttól kb. 300 m-re lévő, 100 lakásos lakóparkban, egy belső három szintes, 645nm-es sportkomplexum, 2 edzőteremmel, kiszolgálóhelyiségekkel (mosdó,öltöző,wc,zuhanyzó,raktár,szertár), szaunával, szoláriummal és 3 s...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budaörs
    4 hónapja, 2 hete
    220 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4318335
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 340
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Budaörsön forgalmas főútvonal mentén a Törökugratónál, 1022 m2-es telekkel rendelkező, 300 m2 összterületű + kerthelyiség, 1996-óta étteremként működő és jelenleg is üzemeletett, vendéglő és családi ház eladó.
A családi ház része az ingatlannak jelenleg 3 generáció által lakott, de alkalmas lehet akár 3 apartmanos panziónak is, amelyek egymástól elkülönítve külön bejáraton keresztül közelíthetők meg. Az épület részben alápincézett (kb. 20 m2).

Az emeletről csodálatos PANORÁMA nyílik a budaörsi dolomitokra. A földszinten pedig az ÉTTEREM működik KERTHELYISÉGGEL és grill terasszal. A teljes épület két részletben épült.
Az 1995-ben készült épület, 110 m2-es alapterületű, 2 szintes (földszint és tetőtér). A földszinten került megépítésre az étterem rész vendég térrel, bárpulttal, nagy téliesített terasszal ahol egy kemence és grill rész is kialakításra került. Valamint minden előírásnak (HACCP, stb...) megfelelő konyha és kiszolgáló terek, személyzeti öltöző, mosdó a nyersanyag beszállításhoz szükséges hátsó bejárat, külön férfi és női vendég mosdók, iroda is megtalálható itt.

Az emeleten nagy nappali, 3 hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba, WC és két panorámás terasz található (egy fedett és nyitott).
A másik lakrész 1975-ben épült szintén téglából, 2 szintes + pince. Akár 2 generáció számára is alkalmas vagy 2 panziónak kiadható. A földszinti rész 70 m2, nappali konyha 2 szoba, fürdőszoba-WC. A tetőtéri galériába vezető lépcsőn feljutva 2 háló, fürdőszoba-WC, helyiséget találunk és a nappaliból nyíló erkélyt (konyha kialakítására is van lehetőség).

A teljes épület fűtéséről gáz üzemű cirkó kazán gondoskodik.
Az udvarban 6 gépkocsi számára biztosított a kényelmes parkolás lehetősége. Az utcai közterületen az ingatlan előtt további 6 ingyenes parkoló hely került kialakításra.
Jelenlegi funkcióján kívül számos más tevékenységre is alkalmassá tehető. Kialakítható belőle akár több lakás, nagyobb iroda és bemutatóterem, családi napközi, magánóvoda és bölcsőde stb...

Elhelyezkedésének köszönhetően remek adottságokkal rendelkezik. Tömegközlekedés, nagy bevásárló központok, M7-es, M1-es és M0-ás autópályák mindegyike pár perc alatt elérhető.
Azonosítószám: EI0618 Ingatlan megtekintésére előre egyeztetett időpont alapján hétvégén is lehetséges. In case you are interested in this property or you would like to rent out or sell your own property or you have any question please dont hesitate to call this number, our referee helps you!
 


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budaörs

Törökugrató

 
Elhelyezkedés
Budaörs

Törökugrató