Faktum szekrény Cardiff 2 osztású

129 990 Ft
Budaörs Gyár utca 2.
3 hete, 6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8102923
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Bababútor, Szobadekoráció
Leírás
szekrény babaszobába 2 ajtós nagyszekrény, mely kiválóan alkalmas a gyermek holmijának tárolására a kezdeti időszaktól kezdve, egészen ifjú korig. Remekül variálható a bútorcsalád többi elemével, melyből a gyermekek számára megunhatatlan gyerekszoba hozható létre. A szekrény különlegessége, hogy nincs az ajtón fogantyú, a szekrény beépített kilökő szerkezettel ellátott. A szekrény belső pakolófelülete igény szerint alakítható akasztós, vagy polcos kivitelűre. Sőt, ha szükséges, plusz polc rendelésére is van lehetőség. A szekrény polcos, illetve akasztós kivitelben is összeszerelhető. Kiegészítőként rendelhető hozzá 3 db plusz polc szettben. A bútorok lábai bükkfából készülnek. Méretek: 96x58x196cm Szállítás: A terméket lapra szerelten szállítjuk. Otthoni összeszerelés: A csomagolásban található szerelési útmutató szerint. Garancia: 2 év gyártói és akár 3 év kiterjesztett garanciával! Felhasznált anyagok: Jégfehér, Spanyol tölgy bútorlap. A termék minden hatályos MSZ EN szabványnak megfelel és TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik! Csomagolása: - dobozszám: 4 karton - súly: 97kg Szállítási idő: megrendeléstől számított 4-8 hét!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Babamarket.hu

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs

Gyár utca 2.


Hasonló hirdetések

  • Faktum szekrény Cardiff 3 osztású
    Budaörs, Gyár utca 2.
    Faktum szekrény 3 ajtós, fiókos nagyszekrény, mely kiválóan alkalmas a gyermek holmijának tárolására a kezdeti időszaktól kezdve, egészen ifjú korig. Remekül variálható a bútorcsalád többi elemével, melyből a gyermekek számára megunhatatlan gyerekszo...
    • Bababútor, Szobadekoráció - Budaörs
    3 hete, 6 napja
    179 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Babamarket.hu

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs

Gyár utca 2.