Ezt a hirdetést archiválták.

Gitár befogó 3 db pengetővel

Budaörs
1 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Összecsukható kottaállvány állítható magassággal - Malatec
    Budaörs
    A fokozatmentesen állítható magasság (+ 3 kerék) lehetővé teszi az állvány használatát álló és ülő helyzetben is. Az állvány könnyen összecsukható, és nem foglal sok helyet. A szett praktikus tartót is tartalmaz! Tulajdonságok: Szín: fekete Anyag: fé...
    • Hangszer - Budaörs
    1 napja, 19 órája
    3 990 Ft
  • Régen frissült
    Jó állapotú pianínó eladó!
    Budaörs
    Iskolai tanulmányaim finanszírozása érdekében eladóvá kínálom szeretett pianínóm. Komoly érdeklődők személyesen is megtekinthetik. Az évek alatt folyamatosan vigyázva volt rá és karbantartva. Nem szorul felújításra. Elvihető Budaörsről....
    • Hangszer - Budaörs
    3 éve, 5 hónapja
    80 000 Ft
  • Régen frissült
    Alpha Spot HPE 575 ----2000Euro
    Budaörs
    Lépjen kapcsolatba velünk: salestime46@gmail.com salestime46@hotmail.com Alpha Spot HPE 575 ----2000Euro 18 SEARCHLIGHTS AUTOMATED (W/DMX) DICHROIC COLOUR CHANGING----50000Euro LYCIAN 3K XENON LONG THROW MODEL 1293 FOLLOW SPOT----6500Euro LEPRECON 24...
    • Hangszer - Budaörs
    9 éve, 7 hónapja
    2 000 €
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7706251
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Hangszer
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ERŐS BILINCS - a tökéletesen kontúrozott bilincs lehetővé teszi, hogy tiszta hangot adjon ki, és kiküszöbölje a zsinór zümmögésének nemkívánatos hatását.

Könnyen megváltoztatható a hangszín - a rugó elég rugalmas ahhoz, hogy egy kézzel mozgassa a kapcsot, gyors változást biztosítva a befogó helyzetében és a kompozíció hangnemében, ami garantálja a tiszta hangzást.






GUMI BIZTONSÁG - a befogó gumiszalagokat használ a karcolások elleni védelemhez; a gumi a húrokat a nyakhoz nyomja, hogy rögzítse a fogólapot.






3 PENGETŐ - A készlet 3 pengetőt tartalmaz, amelyek az ujj hosszabbításai - a pengetők érintik közvetlenül a gitárhúrokat. A háromszög alakú, lekerekített sarkú pengető felelős a húrok pengetéséért játék közben. Megkönnyíti a konkrét hangok kinyerését, és befolyásolja a játéktechnikát is.

 




LEÍRÁS:






anyaga: fém + gumi


szín: természetes fa + fekete gumiszalag


méretek (hossz / szélesség / magasság): 7.5 / 1.3 / 8cm


szett súlya: 66 g





A befogó egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a húrok egyszerű megváltoztatását (pl. Ének esetén) anélkül, hogy megváltoztatná a gitár akkordjait, amelyekhez a bal kezünk szokott, kényelmesebb énekelni - a saját skálája szerint, és nincs szükség az akkordok megváltoztatására. A felrakás módja nagyon egyszerű. Nyissa ki a befogót, és csúsztassa a nyakára. A belsejében lévő terméket gumibetét borította, amely a húrokat a nyakhoz nyomja.




Ne szerelje fel a befogót közvetlenül a nyeregre, mivel a túl nagy nyomás meglazíthatja a rudat, és a hangolás hiányát okozhatja a sérülés!




Példa: ha kényelmesen használjuk az Am, Em, Dm akkordokat (A -moll), és a hangunk számára egy kicsit túl halk, akkor a befogó felhelyezése megváltoztatja a kulcsot C -mollra. A bal kéznél a fogantyúk változatlanok maradnak. A gitárkapocs használható klasszikus, akusztikus és elektromos gitárokhoz, valamint mandolinhoz és ukuleléhez.

Elhelyezkedés
Budaörs

 
Elhelyezkedés
Budaörs