Dunakeszin! Gondozónőt szeretnék találni hosszútávra, esetleg váltótárssal.

Budaörs
5 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10370498
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Egészségügyi munka
Leírás
Helló Mindenki!

Gondozónőt szeretnék találni hosszútávra, esetleg váltótárssal, akinek van affinitása a gondozáshoz és van bennük némi empátia és sok türelem.

Sajnos, az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem találtunk senki megfelelőt erre a feladatra.

- Mivel, nem akarok, nem tudok és nem is megyek otthonba, ezért teszek még egy próbát. Tudom, hogy rettenetesen nehéz ebben a világban megfelelő embert találni, ám én mégis hiszek Benned.

- TAPASZTALATBÓL BESZÉLEK, hogy sajnos a nyugdíjas korosztály NEM bír velem fizikálisan. Több alkalommal, volt nálam 60+-os hölgy, akik 2 nap után itt hagytak, Így sajnos AZ EGÉSZ CSALÁD gondba került.

A feladat nem igényel szakirányú végzettséget!

Ottlakásos, 24 órás gondozásra van szükségem. Ami, nem azt jelenti, hogy egész napon át figyelni kell minden rezdülésem.

39 éves izomsorvadásos férfi vagyok és Dunakeszin lakom.

Életem minden területén teljes ellátásra szorulok!

- Szükségem van segítségre a fürdésben, az öltözésben, kis és nagy dologban, az evés/ivásban, fogmosásban stb.

- Éjszakai légzés támogató készülékkel alszom. Emellett naponta több alkalommal szükségem van köhögtető gép használatára is, amik használata nyállal való találkozást is von maga után. (Van gumikesztyű!)

(Napi rutin: Reggel fél 7-kor van kelés, levenni a lélegeztető maszkot, letörölni az éjszakai nyálat, felöltöztetni az ágyban fekve -kompressziós harisnyát is hordok, felültetni az ágyban, a köhögtető gép használatával felköhögni az éjszaka felgyűlt váladékot, emelőgép segítségével kiültetni a kocsiba, beigazítani; számomra elengedhetetlen a milliméteres pontosságú behelyezés, ezután kávézom és vizelek, hetente kétszer fürdök, de naponta van reggeli mosdás, beveszem a vitaminjaim, nagyjából délben megyek nagy wc-re -számomra elengedhetetlen a napi rendszeresség, utána lemosakszom alulról, vagy fürdés és utána kifekszem az ágyra -mindez természetesen emelőgép segítségével, újból felöltözöm, vissza a kocsiba, folytatom a munkát, ha kell menni boltba-postára-klinikára stb. együtt megyünk, este kifektetni az ágyra, átöltöztetni pizsamába, felültetni, megköhögtetni, rám helyezni az éjszakai maszkot, lefektetni -itt is fontos a precíz, milliméteres lehelyezés; hisz én egész éjjel egy pózban fekszem.)

- TAPASZTALATBÓL BESZÉLEK, hogy sajnos a nyugdíjas korosztály NEM bír velem fizikálisan Több alkalommal, volt nálam 60+-os hölgy, akik 2 nap után itt hagytak, Így sajnos AZ EGÉSZ CSALÁD gondba került.
Rendelkezem egy, a szállításomra alkalmas, félautomata váltós gépjárművel.

- Minden gondozót megillet a napi 2 óra én idő!

A havi bérezés 330.000 Forint, ezen összegen felül útiköltséget + koszt és kvártély + tv + wifi-t adok! (A kétheti kifizetés megoldható!)

- Emelőgép van!!!!
u. i.: Légy szíves, csak abban az esetben jelentkezz, ha KOMOLYAN érdekel és többször is végiggondoltad!

Ha frankón érdekel, csak abban az esetben írj, kérlek!

· „Minden jelentkező egyenlően esélyes, de vannak egyenlőbbek!”

Köszönöm!

Szőcs Gergő

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budaörs

 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs