Ezt a hirdetést archiválták.

Magas derekú fürdőruha - M

Budaörs
1 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Magas derekú fürdőruha - S
    Budaörs
    PUSH UP - a melltartó kialakítása  formálja és megemeli a dekoltázst, mind a kisebbeket, mind a nagyobbakat. Az állítható pántok javítják a kényelmet, maximális illeszkedést biztosítanak a testhez, és az elülső további hevederek szexi eleganciát bizt...
    • Ruházat, Ruha - Budaörs
    1 napja, 1 órája
    2 690 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7706260
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Ruházat, Ruha
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
PUSH UP - a melltartó kialakítása  formálja és megemeli a dekoltázst, mind a kisebbeket, mind a nagyobbakat. Az állítható pántok javítják a kényelmet, maximális illeszkedést biztosítanak a testhez, és az elülső további hevederek szexi eleganciát biztosítanak.






MAGAS DERÉK - a magas derék elrejti a hiányosságokat, ami javítja a közérzetet és önbizalmat ad minden nőnek. Tökéletesen hangsúlyozza a derékvonalat. A bugyi alakítja a csípő és a derék vonalát, simítja őket, és legalább néhány centimétert felvesz a hasból. A magas derék a lábakat is meghosszabbítja, az oldalán lévő további csíkok pedig elképesztő varázst kölcsönöznek az egésznek.






TÖKÉLETES ANYAG - a 82% poliészter használatának köszönhetően a ruha nem szívja fel a vizet - higroszkópos tulajdonságokkal rendelkezik, nem terheli a vízzel átitatott ruhát. Másrészt az elasztán használata nyújtja az anyagot, majd visszatér eredeti állapotába, és így tökéletesen alkalmazkodik a testhez. Ennek köszönhetően a ruha rugalmas és nem korlátozza a mozgást, emellett ellenáll az izzadságnak. Nem veszi fel a statikus állapotot, és nem okoz allergiát.


KÉNYELMES KAPCSOLÓ - az öltözet kampós rögzítéssel rendelkezik.






LEÍRÁS:






material: 82% polyester + 18% spandex


size M


bust: 70cm


waist: 62cm


hips: 68cm


set weight: 145g

Elhelyezkedés
Budaörs

 
Elhelyezkedés
Budaörs