Milian légzésfigyelő - Lite 3db érzékelőlappal

43 990 Ft
Budaörs Gyár utca 2.
1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9497497
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Babaápolás, Biztonság
Leírás
Légzésfigyelõ Milian Lite 3 új generációs légzésfigyelő, 3 érzékelőlappal Modern, letisztult megjelenés. Korszerű, magas színvonalú magyar termék. A 3 db nagyméretű érzékelőlap lehetővé teszi egy 60×120 cm-es kiságy teljes fekvőfelületének biztonságos figyelését, de 1 érzékelőlapot használva babafészek alá vagy bölcsőbe is ajánljuk. A több érzékelőlap egy gyermek több fekhelye közt megosztva is használható pl. egy a kiságyban másik a bölcsőben – ilyenkor a központi egység egyszerűen lecsatolható és áthelyezhető. Bővíthető plusz 1 érzékelőlappal (a további érzékelőlap külön vásárolható meg). A MILIAN Lite mindent tud, ami elvárható egy korszerű légzésfigyelőtől: Alapfunkciók: - mozgás- és légzésfigyelés, 12 másodperc légzéskimaradás esetén hangjelzés (készülék 3 rövid hangjelzéssel próbálja a babát erőteljesebb mozgásra késztetni), 18 másodperc után riasztás - kijelzi a mozgás erősségét, nagyméretű hétszegmenses digitális kijelzőn - a matracon keresztül is érzékel, bármilyen típusú matrac alatt elhelyezhető Hasznos tulajdonságok: - 12 perc eseménymemória: a riasztás előtti 12 perc visszanézhető - variálható számú (1-4) nagyméretű érzékelőlap (30x50 cm) csatlakoztatható - érzékelőlapok fokozott oldalirányú érzékenysége - akár extra nagy megfigyelt terület, vagy több fekhely közt megosztható elhelyezés - a központi egység rögzítése különlegesen erős tépőzárral, ugyanakkor könnyen lecsatolható , egyszerű a babával vinni másik fekhelyhez - alacsony fogyasztás: 2 db ceruzaelemmel hónapokig működik A Milian Lite légzésfigyelő okos funkciói: - intelligens elemfeszültség figyelés (akkor jelez elemcserét, amikor a baba már nem alszik) - környezeti zavaró mozgások kiszűrése a beállítható érzékelési küszöbszinttel - szoftveres megoldások a biztonságos érzékelés érdekében - be- és kikapcsolás biztonsági hangjelzéssel vagy hangjelzés nélkül - egyszerű, egygombos kezelés: telepítés után a használat során csak ki és bekapcsolás, a többiről a készülék gondoskodik - 5 év támogatás: a (vásárlástól számított) 1 év kötelező jótállás és a (vásárlástól számított) 2 év szavatossági idő letelte után indul a 3 év gyártói jótállás CE jelölés: - A készülék megfelel az EU-s irányelveknek és rendeleteknek.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Babamarket.hu

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs

Gyár utca 2.


Hasonló hirdetések

  • Milian légzésfigyelő - PRO Plus 3db érzékelőlappal
    Budaörs, Gyár utca 2.
    légzésfigyelő MILIAN PRO Plus új generációs légzésfigyelő és alvásmonitor 3 érzékelőlappal Modern, letisztult megjelenés. Korszerű, magas színvonalú magyar termék. Mozgás és alvásmonitor. Hagyományos számkijelzés is használható, de beállíthatunk foly...
    • Babaápolás, Biztonság - Budaörs
    3 hete, 3 napja
    41 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Babamarket.hu

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs

Gyár utca 2.