Ezt a hirdetést archiválták.

Összecsukható esernyő

Budaörs
1 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Budaörs
    Az esernyőváz könnyű és nagyon tartós. Az ernyő 12 erős huzalból áll, a teleszkópos cső pedig alumíniumból készült. Összehajtva az esernyő olyan kompakt méretű, hogy miután ráteszed a huzatot, akár egy hátizsákba, női kis táskába is tehetjük.   LEÍRÁ...
    • Ruházat, Ruha - Budaörs
    1 napja, 1 órája
    5 690 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7681607
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Ruházat, Ruha
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÖSSZECSUKHATÓ ESERNYŐ












A PIAC egyik legkisebb modellje! - egy összecsukott esernyő mindössze 18 cm hosszú - nagyon kevés helyet foglal el, gyakorlatilag bármilyen táskába vagy aktatáskába, autó tároló dobozába stb. illeszkedik, ez lehetővé teszi, hogy mindig magánál legyen, különösen az őszi napokon, amikor az időjárás drámaian megváltozik.





5 SZEGMENT - a termék 5 szegmensből áll. Biztosítja az esernyő anyagának megfelelő feszességét, és garantálja, hogy erős eső vagy mérsékelt szél esetén is működni fog, és befolyásolja a tartósságot, a hosszúságot és a használat megelégedését. A maximális kinyitás után csak nyomja be teljesen a feszítőt, hogy rögzítse az esernyőt kihajtott helyzetben.





ESET - amikor az esernyőre már nincs szükség, csak hajtsa össze, ami mindössze 3 másodpercet vesz igénybe. A gumi fogantyú lefedi a vezetékek végét az összehajtott esernyőben. Ezenkívül az esernyő feszítő hevederrel van felszerelve, amely megkönnyíti annak kényelmes összecsukását és tárolását a  táskában.





Tulajdonságok:






fekete szín


keret: üvegszál


esernyősűrűség: 190 T


konstrukció: szélálló


méretek (szélesség / magasság): [------]cm


súlya: 0,18 kg







 









 




 

Elhelyezkedés
Budaörs

 
Elhelyezkedés
Budaörs