Ezt a hirdetést archiválták.

Smink ecsetek - 18 db

Budaörs
1 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • 20 db-os smink ecset-készlet - Soulima
    Budaörs
    ANTIALLERGÉN SÖRTE - ecsetek gyártásához szintetikus sörtéket használnak, amelyek nem okoznak allergiát, mint a természetes sörték. Biztosítják, hogy az alkalmazott kozmetikum ne maradjon az ecseteken, ennek köszönhetően alacsony a fogyasztásuk - a t...
    • Egészség, Szépség - Budaörs
    1 napja, 5 órája
    1 290 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7794525
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ANTIALLERGÉN SÖRTE - az ecsetek szintetikus sörtékből készülnek, amelyek nem okoznak allergiát, mint a természetes sörték, ez is jobb, ökológiai megoldás. Biztosítják, hogy az alkalmazott kozmetikum ne maradjon az ecseteken, ennek köszönhetően alacsony a fogyasztásuk - a természetes ecsetekhez képest a MI ecseteink használatával pénzt takaríthatunk meg, mert nem kell olyan gyakran új termékeket vásárolnunk.




FELFÜGGESZTHETŐ - a tok kibontása után bárhová felakaszthatja, akár a fürdőszobában, akár a hálószobában, ez lehetővé teszi az ecsetek jobb szervezését és a nagy kényelmet, nem kell a kiválasztott kefét keresni a többiek minden alkalommal, csak ne feledje, hol található a tokban.




MULTIFUNKCIÓS KÉSZLET - 18 ecset - a különböző típusú ecseteknek köszönhetően tökéletesen sminkelheti az egész arcot, beleértve a szemet és az ajkakat is; minden kefe más funkciót láthat el. Az ecsetek festékekkel való festésre is alkalmasak.




TARTÓ - szép, világos és puha, kényelmes mágnessel lezárt tok lehetővé teszi, hogy minden kefét egy helyen tartson, és megkönnyítse a tárolást és szállítást.




LEÍRÁS:






    tok méretei (hossz / szélesség / magasság): [------]cm


    készlet súlya: 0,29 kg





TARTALMA:






    18 ecset


    tok

Elhelyezkedés
Budaörs

 
Elhelyezkedés
Budaörs