Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Társasházi lakás, Budapest I. kerület, Krisztinaváros, Krisztina körút, 64nm, 64000000 Ft, Kri

Budapest I. kerület Krisztinaváros I. ker. Krisztina körút
3 éve

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 1. ker.
    Budapest I. kerület
    Buda lüktető szívében , kiváló közlekedéssel, Dunapart közelében! Budapest I. kerületében a Batthyány tér közelében kínálok eladásra egy tehermentes, lakható állapotú 47 m2 alapterületű 1,5szobás, parkettázott 1. emeleti lakást! .A lakás fűtése egyed...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest I. kerület
    1 napja, 7 órája
    60 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 1. ker.
    Budapest I. kerület
    Budapest 1.kerület Hadtörténeti múzeummal szemben, 2 szintes téglaépület 2. emeletén, világos, csendes, felújítandó de nagyon hangulatos lakás eladó. Az ingatlan 41 nm. délkeleti tájolású. Jelenleg 1 szoba hallos, de akár 2 szobássá alakítható. A lak...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest I. kerület
    1 napja, 7 órája
    68 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 1. ker.
    Budapest I. kerület
    1.kerületben,Hadtörténeti múzeummal szemben, 2 szintes téglaépület 2. emeletén, világos, csendes, felújítandó de nagyon hangulatos lakás eladó. Az ingatlan 41 nm. Délkeleti tájolású. Jelenleg 1 szoba hallos, de akár 2 szobássá alakítható. A lakáshoz ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest I. kerület
    1 napja, 8 órája
    68 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 1. ker.
    Budapest I. kerület, Vérmező út
    II. EMELETI, NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁSSÁ ALAKÍTHATÓ, PANORÁMÁS BUDAI LAKÁS eladó az I. Vérmező úton. Az ingatlan egy 1910-ben épült liftes ház 2. emeletén található. A remek alaprajznak köszönhetően felújítás után akár amerikai konyhás nappali + 2 hálós...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest I. kerület
    1 napja, 8 órája
    63 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 1. ker.
    Budapest I. kerület
    Hadtörténeti múzeummal szemben, 2 szintes téglaépület 2. emeletén, világos, csendes, felújítandó de nagyon hangulatos lakás eladó. Az ingatlan 41 nm. délkeleti tájolású. Jelenleg 1 szoba hallos, de akár 2 szobássá alakítható. A lakáshoz saját tároló ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest I. kerület
    1 napja, 8 órája
    68 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5469905
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 64
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
DIPLOMÁCIAI TESTÜLETNÉL DOLGOZÓ BÉRLŐVEL ELADÓ (800 USD + rezsi/hó, 4 évre)!

2019-BEN GENERÁL FELÚJÍTOTT, LUXUS HANGULATÚ BERENDEZETT LAKÁS!

BUDAI VÁR ALJÓATT, A VÉRMEZŐTŐL 100 MÉTERRE.

KÖRNYÉK: Az I. kerület Budapest pezsgő életű turisztikai középpontja és történelmi magja, ugyanakkor különleges hangulatú lakókövezet. A környéket kiváló tömegközlekedés és a főbb közlekedési útvonalak közelsége jellemzi.

AZ ÉPÜLET: Az eladó lakás egy 1900-ban épült, földszint + 2 emeletes, lift nélküli, körfolyosós, romantikus hangulatú polgári lakóházban található. A társasház rendben működik, barátságos és csendes lakókkal.

A LAKÁS: Az ingatlan 2019-ben történt teljes körű, generál felújítása során a belső terek optimális kialakítása is megtörtént, így a lakás modernebb, elegánsabb és tágasabb lett. A kialakított 2 SZOBA + 1 BELSŐ HÁLÓFÜLKÉS alaprajzi elrendezés 2-3 fő részére is kényelmes lakhatást biztosít. A keleti fekvésű amerikai-konyhás nappaliból a szomszédos épületek közötti hangulatos, fás udvarra, míg a nyugati nézetű hálószobából romantikus hangulatú saját udvari kilátás nyílik. A lakás tágasságát és térérzetet a 3.25 méteres belmagasság teszi még otthonosabbá. A lakás tulajdoni lapján 62 m2 szerepel, míg a valós méret 64 m2!

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: Új víz-, villany- és gáz hálózat, új beépített mennyezeti led világítás és hangulat-világítás, WOLF kondenzációs gázkazán és lapradiátorok, törölköző szárítós radiátor, új thermo-nyílászárók és redőnyök, új biztonsági bejárati ajtó, I. osztályú csempeburkolatok és szaniterek (Villeroy & Boch), exkluzív szalagparketta, új gépesített konyhabútor, riasztórendszer, mobil-klíma, stb. kerültek beépítésre. Az újszerű konyhai gépek kiváló AEG márkájúak és minden igényt kielégítenek! A hálószoba tolóajtós gardróbjában praktikus automata világítás működik.

BÚTORZAT: A beépített bútorzat, a beépített gépesített konyhabútor és a fotókon látható teljes bútorzat a vételárban benne van!

KÖLTSÉGEK: A rezsi költség kifejezetten kedvező! A közös-költség magában foglalja a felújítási alapot, az épület takarítást, a szemétszállítást, az épület karbantartását, a közös villanyfogyasztást és az épület biztosítást.

PARKOLÁS: Parkolásra közterületen van lehetőség. Teremgarázs-beálló bérelhető a Pauler utcában 100 EUR+ÁFA havi díjért. Az állandó bejelentett lakosok kedvezményes éves díjért kapnak matricát a helyi Önkormányzattól.

RENDEZETT, TEHERMENTES JOGI HÁTTÉR!
---
További, az ingatlannal kapcsolatos kérdések esetén vagy ha szeretné megtekinteni kérem hívjon bizalommal!

Irodánk az adásvételi ügyletet teljes körűen lebonyolítja; bankfüggetlen hitelközvetítéssel, profi ingatlanos ügyvéddel, illetve igény esetén a bérbeadásban is közreműködünk!

Hivatkozási szám: 9_vss

Elhelyezkedés
Budapest I. kerület

Krisztinaváros I. ker. Krisztina körút

 
Elhelyezkedés
Budapest I. kerület

Krisztinaváros I. ker. Krisztina körút