Ezt a hirdetést archiválták.

BUDÁN I. KERÜLETBEN BEFEKTETÉSRE LAKÁS ELADÓ!

Budapest I. kerület Attila út Világörökségi területen, patináls környezetben m
2 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 1. ker.
    Budapest I. kerület
    Buda lüktető szívében , kiváló közlekedéssel, Dunapart közelében! Budapest I. kerületében a Batthyány tér közelében kínálok eladásra egy tehermentes, lakható állapotú 47 m2 alapterületű 1,5szobás, parkettázott 1. emeleti lakást! .A lakás fűtése egyed...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest I. kerület
    1 napja, 11 órája
    60 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 1. ker.
    Budapest I. kerület
    Budapest 1.kerület Hadtörténeti múzeummal szemben, 2 szintes téglaépület 2. emeletén, világos, csendes, felújítandó de nagyon hangulatos lakás eladó. Az ingatlan 41 nm. délkeleti tájolású. Jelenleg 1 szoba hallos, de akár 2 szobássá alakítható. A lak...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest I. kerület
    1 napja, 11 órája
    68 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 1. ker.
    Budapest I. kerület
    1.kerületben,Hadtörténeti múzeummal szemben, 2 szintes téglaépület 2. emeletén, világos, csendes, felújítandó de nagyon hangulatos lakás eladó. Az ingatlan 41 nm. Délkeleti tájolású. Jelenleg 1 szoba hallos, de akár 2 szobássá alakítható. A lakáshoz ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest I. kerület
    1 napja, 11 órája
    68 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 1. ker.
    Budapest I. kerület, Vérmező út
    II. EMELETI, NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁSSÁ ALAKÍTHATÓ, PANORÁMÁS BUDAI LAKÁS eladó az I. Vérmező úton. Az ingatlan egy 1910-ben épült liftes ház 2. emeletén található. A remek alaprajznak köszönhetően felújítás után akár amerikai konyhás nappali + 2 hálós...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest I. kerület
    1 napja, 11 órája
    63 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 1. ker.
    Budapest I. kerület
    Hadtörténeti múzeummal szemben, 2 szintes téglaépület 2. emeletén, világos, csendes, felújítandó de nagyon hangulatos lakás eladó. Az ingatlan 41 nm. délkeleti tájolású. Jelenleg 1 szoba hallos, de akár 2 szobássá alakítható. A lakáshoz saját tároló ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest I. kerület
    1 napja, 11 órája
    68 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4696223
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 51
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
A LAKÁSRÓL
Az ingatlan egy négyemeletes társasház magasföldszintjén helyezkedik el, a nyüzsgő belváros szívében, mégis nyugodt, csendes környezetben, karnyújtásnyira számos remek hírnek örvendő vendéglátóhelytől, parkoktól, játszóterektől.
A lakás a társasház zárt lépcsőházából nyílik. Ide egy igazi otthonba érkezhet meg, aki belép. Kényelmes életterek biztosítják a kellemes, nyugodt pihenést. Tágas előszoba fogad bennünket. Az előszobából lépünk be a belső udvarra néző konyhába, nappaliba, a külön nyíló és a nappalitól elszeparált hálószobába, a fürdőbe, és a szintén külön nyíló toalettbe. Minden helyiségben vannak ablakok, melyek folyamatosan biztosítják a friss levegőt. A lakás belső kertre néz, csodás, egyedülálló, parkosított, fenyőfás belső udvar felé esik.
A lakás műszaki állapota sem hagy maga után kívánnivalót, 5 éven belül KIVÁLÓ alapanyagok beépítésével, ÁTGONDOLT tervek alapján, magas esztétikai színvonalon lett felújítva a villanyvezeték és vízvezeték. Minden burkolat kimondottan minőségi anyagok felhasználásával került felújításra, továbbá új, biztonsági ajtó került beépítésre, és a tölgy parketta is megújult a csiszolás, lakkozás után.
Itt már nem kell aggódnia a felújítási munkálatok miatt, megtalálta ÁLMAI OTTHONÁT!
Kényelmes konyhabútor, háztartási gépek (…..típusú gáztűzhely és villanysütő, mikrohullámú sütő, páraelszívó, , …..típusú mosogatógép, …típusú…….hűtő) áll az új tulajdonos rendelkezésére, amelyek részei a vételárnak. A lakás kényelmes fürdőkádas fürdőszobával, egyedi mosdópulttal, fürdőszobai tükrökkel, igényes burkolatokkal, fa nyílászárókkal, egyedi mérővel ellátott központi fűtési rendszerrel, új vízhálózattal és villamos rendszerrel szolgálja új tulajdonosát.
A lakást maximális funkcionalitás jellemzi, tágas gardróbszekrény került beépítésre, így kényelmesen elhelyezheti minden holmiját.
Magas szintű felszereltsége és központi elhelyezkedése miatt tökéletes
BEFEKTETÉS is egyben! Nagyszerű itt lakni:EGYEDÜLÁLLÓNAK, PÁROKNAK, CSALÁDNAK. KIADÁSRA is KIVÁLÓ.
Az ingatlant páratlan elhelyezkedése és tágas kertje teszi még egyedibbé Ilyen egyedülállóan hatalmas belső udvar (1771 m2) nagyon ritka a piacon, így Önnek ez a lakás nagyszerű és egyedi LEHETŐSÉG! Rendkívül csendes, elosztása kényelmes, berendezéseiben is átgondolt.
A fogadótérbe lépünk. Innen, az előtérből közelíthetjük meg a konyhát, ahol egy kényelmes pulton tudjuk előkészíteni az ételeket. Ez a kedves, hangulatos helyiség biztosítja a nyugodt étkezést. A hálószoba és a nappali egyszerűen fantasztikus! Hatalmas ablakain keresztül árad be az ősfás belső kerti jó levegő, és a jókedvre derítő madárcsicsergés. A csendes belső udvarra néző hálószobában egy nagy franciaágy is elhelyezhető. A nappaliban kényelmes kanapé és egy dohányzóasztal kapott helyet. A kádas fürdőszoba kellemes ellazulást tesz lehetővé, tágas és praktikus elrendezésű.
A TÁRSASHÁZRÓL
A lakás egy tiszta, csendes, rendkívül nyugodt, eredeti patinás állapotában megőrzött világörökségi terület magasföldszintjén található.
Zárt lépcsőházon keresztül egy szép és rendezett kertbe érkezünk, ahol kényelmes padok szolgálják a pihenést. Ezt a belső kertet minden lakó használhatja. A társasház hatalmas udvara parkosított és gondozott, helyet kapott benne egy fantasztikus pihenőkert, virágoskerttel, ahol reggel akár egy kávé briós páros este pedig egy pohár bor teheti kellemesebbé a napot. A földszint alatt két hatalmas közös pince található, ahol biztonságosan lehet tárolni az ingóságokat. Itt helyezkedik el a Hőközpont is. A lépcsőház babakocsik, biciklik tárolására is alkalmas.
A társasház felső szintjén az udvaron kívül - elkülönített helyen - egy közösségi tér is helyet kapott, ahol a gyermekek játszani, a felnőttek pedig edzeni tudnak.
A társasház pénzügyi helyzete is rendezett, megtakarításai, pályázatai lehetővé teszik a folyamatos karbantartásokat, felújításokat. A fűtés korszerűsítés kb. 4 éve megtörtént, a gázhálózat pedig 3 éve került felújításra. Jelenleg a tető felújítására, illetve a lépcsőház festésére kerül sor.
Kedvezőek a FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK: közös költség: 9746 Ft, felújítási alap: 3401 Ft, ktg.: 458 Ft, összesen: 13605 Ft. A lakás fűtését és meleg víz ellátását a Hőközpont biztosítja, mely a pincében kapott helyet, így télen is rendkívül kellemes meleg várja a hazaérkezőt a lakásban. A radiátorban egyedi mérők találhatók. A fűtés és melegvíz együttesen 9600 Ft/hó. Az ingatlan minden energia fogyasztása egyedi elszámolás alapján kerül kiszámlázásra.
A lakóközösség konszolidált, vegyes korosztályú.
A KÖRNYÉKRŐL
A lakás a Krisztinavárosban, az I. kerületben, a Vár lábánál a Tabán és a Horváth Kert szomszédságában található, melynek zöldje kellemes a kikapcsolódásra, feltöltődésre.
Pár lépésre van bank, posta, gyógyszertár, orvosi rendelők, éttermek, játszótér, bölcsőde, óvoda, 2 általános iskola, 1 gimnázium, boltok, rendőrség, önkormányzat, kormányhivatal.
A lakás csendes, ugyanakkor központi elhelyezkedésének köszönhetően a környék tömegközlekedése a város bármely pontja felé éjjel-nappal kitűnő, 5 percen belül elérhető villamos, autóbusz járat. Az 5,16,105, 178-as buszok, 56-os villamos, éjszakai járat, METRÓ biztosítja a kényelmes közlekedést . A Déli pályaudvar, és a Széll Kálmán tér is könnyen megközelíthető. A BUDAI VÁR a lakástól hangulatos, romantikus lépcsőkön 10 PERC SÉTA. A TABÁN hangulatos, zöld területe igazi felüdülést biztosít.
A kikapcsolódást a környéken megtalálható számos vendéglátóhely, valamint a rendkívül változatos infrastruktúra biztosítja.
PARKOLÁS
Ingyenes parkolási lehetőség biztosított a ház előtt és mögött is.
A lakást olyan igényes új tulajdonosnak terveztük, aki ÉRTÉKELI a
KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉST ám mégis nyugalomra vágyik egy
maximális kényelmet és funkcionalitást nyújtó, tökéletes beosztású lakásban!
Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által
nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát!
Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant,
amely azonnal pénzt termel, magas megtérüléssel, kevés munkával!
Központi elhelyezkedése ugyanis rövid és hosszú távú bérbeadásra is kiválóan alkalmassá teszi, garantáltan kiadható, értékálló befektetés.
A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, kedvező ajánlat a piacon!
A lakás tartozéka, s így a vételár részét képezi a konyhabútor a konyhai gépekkel, a beépített gardróbszekrény és a fürdőszobai bútorok, valamint a függönyök és az összes, energiatakarékos LED lámpatest. A lakással együtt akár a komplett bútorzat és dekoráció is megvásárolható külön megállapodás alapján!
EGYEDI ÁR/ÉRTÉK ARÁNNYAL: 45 millió forint.
A lakás az életben még szebb, mint a képeken! Várom hívását!

Elhelyezkedés
Budapest I. kerület

Attila út
Világörökségi területen, patináls környezetben m

 
Elhelyezkedés
Budapest I. kerület

Attila út
Világörökségi területen, patináls környezetben m