Ezt a hirdetést archiválták.

RITKA JÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ “KIS ÉKSZERDOBOZ”A RÓZSADOMB ÉS RÉZMÁL TALÁLKOZÁSÁNÁL KERTKAPCSOLA

Budapest II. kerület Rézmál
3 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület
    Budapest II. kerületében eladó, egy 1+1 félszobás, délnyugati fekvésű, első emeleti lakás. A lakás egy 4 lakásos társasházban helyezkedik el, részleges felújított, légkondicionált és kertre néző. Belépéskor egy előszobába érkezünk, ahonnan nyílik a f...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja
    73 000 000 Ft
  • Vérhalom kedvelt részen eladó 2 szobás erkélyes ,világos lakás ,kocsibeállóval és tárolókkal
    Budapest II. kerület, Vérhalom
    ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPUTÚ, CSENDES, KIVÁLÓ LOKÁCIÓVAL RENDELKEZŐ VILÁGOS LAKÁS   FŐBB JELLEMZŐK: - Udvari beálló - Nagy erkélyes - Világos terek - Zöldövezetben - Déli fekvés - Dupla tároló   KÖRNYÉK ÉS KÖRNYEZET: Vérhalom a II. kerület keresett és népsz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 1 órája
    78 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület, Szikla utca
    II. Kerület, Pálvölgyi részén 1999-ben épült 5 lakásos társasházban ELADÓ, egy NAPFÉNYES, legfelső, teljes 2. emeletet magába foglaló, tulajdoni lap szerint 114 nm, valóságban nagyobb 139 nm alapterületű,lakás, hozzá tartozó 18 m2 padlástérrel.A laká...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 16 órája
    210 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület, Prímás utca
    Kuriózum Törökvészen!II. kerület közkedvelt részén kínáljuk eladásra, ezt a csendes utcában, 1071 nm teleken elhelyezkedő, több generáció együttélésére kiválóan alkalmas ingatlant. A 380 nm területű 1963- ban épült ház utolsó felújítása 1993-ban kész...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 16 órája
    480 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 2. ker.
    Budapest II. kerület, Ördögárok utca
    II/A kerület, Máriaremete csendes, kedvelt villanegyedében kínálunk eladásra egy 300 m2-es, nappali + 4 szobás, külső medencés, igényes családi otthont, mely akár 2-generáció számára is kényelmes életteret biztosíthat.A ház a 90-es évek végén épült, ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest II. kerület
    1 napja, 16 órája
    288 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5255520
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 34
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A 2.kerületben szuper jó közlekedéssel, zöld övezetben szép villaházban kertkapcsolatos, saját használatú nagyteraszos (~10Nm) DK-i fekvésű lakás eladó.

A ritka adottságokkal rendelkező 34Nm-es ingatlan bejáratát  a ház ősfás-madárcsicsergős kertjéből lehet megközelíteni, amely kora tavasztól késő őszig a nyugalom szigete az itt lakónak.

A biztonságos kovácsoltvas ráccsal is felszerelt ajtón a tágas amerikai konyhás nappaliba lépünk, melyben egy intim elszeparált galériát alakítottak ki hálórésznek.

A galéria alatt a tolóajtós tároló és polcrendszer rengeteg tárolási lehetőséget rejt és még egy L alakú kanapé is kényelmesen elfér a műanyag ablak előtt, amelyen keresztül a zöld fákkal, bokrokkal, virágokkal tarkított kertre és saját autóbeállóra látunk. A nappali rész laminált -a konyha hidegburkolatot kapott a falak festettek.

A konyhaszekrény mellett egy épített pult lett kialakítva, amelyet 4 fő is kényelmesen körbeülhet.

Gáz üzemű cirkófűtés szolgálja a meleget, amelyet a jól megépített vastag falak télen bennt tartanak nyáron pedig a legnagyobb forróságban is kellemesen hűs hőmésékletet biztosítanak.

A lakás méretéhez képest a fürdőszoba tágas, káddal, wc-vel és  faablakkal(biztonsági ráccsal)felszerelt, így jól szellőztethető.A cirkókazán is itt kapott helyet, a meleg vizet is ez szolgáltatja.

A lakás belmagassága 3,3m.

A lakóközösség folyamatosan karbantartja a házat, másfél éve egy agilis közösképviselővel még gördülékenyebben tudják megvalósítani elképzeléseiket.

A lakáshoz tulajdoni hányad alapján pincerész tartozik, amelyet a lakók a közeljövőben terveznek felújítani.

Karnyújtásnyira megtalálható iskola, óvoda, bolt, étterem, sportlétesítmény, Mammut bevásárlóközpont, Fény Utcai Piac, Millenáris Park, Széll Kálmán tér.

A közlekedés kiváló!

 

Rugalmasan megtekinthető!

 

JÓ SZÍVVEL AJÁNLOM

PÁROKNAK,

EGYEDÜLÁLLÓKNAK,

 

ELSŐ LAKÁSTULAJDONOSOKNAK, BEFEKTETŐKNEK AKIKNEK FONTOS AZ AUTÓBEÁLLÁSI LEHETŐSÉG ÉS A TERMÉSZET KÖZELSÉGE!


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budapest II. kerület

Rézmál

 
Elhelyezkedés
Budapest II. kerület

Rézmál