Ezt a hirdetést archiválták.

ARANYÉLET ARANYHEGYEN, AZ ÓARANY UTCÁBAN! - Budapest III. kerület, Aranyhegy, Óarany utca

Budapest III. kerület Aranyhegy Óarany utca
4 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • III. kerület,200m2-es kertes családi ház,8szoba,teraszok,garázs, tároló,beállók,pince,nagy kert,
    Budapest III. kerület
    III. kerület Testvérhegy lábánál Domoszló útja elején kínálunk egy 200m2-es kertes családi házat teraszokkal, garázzsal, tárolóval, beállókkal. Nagy telek, belső kétszintes ház, boros pincével, teraszokkal, garázzsal, beállási lehetőséggel. A ház 197...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    9 órája, 4 perce
    145 000 000 Ft
  • eladó lakás
    Budapest III. kerület
    Bogdáni úton 3 emeletes tégla épületben eladó 3. emeleti 2 szobás, 53 m2-es lakás. Az épület néhány éve utólagos 10 cm vastag homlokzati hőszigetelést kapott. A lakás Nyugati fekvésű, világos,az épületek közötti fás parkra néz. A fűtést gázkonvektoro...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    13 órája, 4 perce
    47 000 000 Ft
  • Budapest III. kerület, Flórián tér közelében
    Budai hegyekre panorámás ajánlat! Budapest III. kerületében a Kerék utcában nyugati tájolású 3 külön nyíló szobás nagylakás eladó! Jó állapotú, frissen festett 7. emeleti ingatlan. Megközelítése egy zárt előtérből történik, amit másik kettő szomszédd...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    56 600 000 Ft
  • Eladó Óbuda csendes részén egy 65 m2-es 2 szobás, teraszos felújított téglalakás
    Budapest III. kerület, Óbuda
    Eladó Óbuda csendes részén egy 65 m2-es 2 szobás, teraszos felújított téglalakás A LAKÁS jellemzői: - 2006-ban épült társasház, 2022-ben teljes felújításon esett át a lakás - az épület 4 szintes, a lakás a földszinten helyezkedik el, teraszkapcsolatt...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 1 órája
    89 000 000 Ft
  • Eladó 32 m2-es panellakás Budapest III. kerület, Óbuda
    Budapest III. kerület, Óbuda
    Óbudán ELADÓ egy 15 emeletes társasház 14.emeletén, egy 32 nm-es, 1 szobás lakás LOGGIA kapcsolattal, PANORÁMÁS kilátással. A szoba laminált parkettás, a vizeshelyiség pedig járólapos. A nyílászárók cserélve lettek műanyag thermo üvegesekre. A konyha...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 2 órája
    31 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4678397
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 123
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínálom Budapest 3. kerületében, Aranyhegyen ezt a fantasztikus 123 m2 alapterületű, 2 db panorámás terasszal rendelkező, 163 m2 saját telekrésszel rendelkező, déli tájolású, újépítésű ikerházfelet.



Az ingatlan egy garázzsal és plusz egy autó számára beállási lehetőséggel került kialakításra. Elhelyezkedésének köszönhetően mediterrán hangulat jellemzi őket, ugyanis napozottság szempontjából abszolút déli fekvésű a lakás.



Az ingatlanban az alsó szinten egy amerikai konyhás, étkezős nappali (38 nm), egy tusolós fürdőszoba és egy közlekedő/lépcsőház, valamint egy előszoba található. A felső szinten 3 szoba, egy háztartási helyiség és egy fürdőszoba került kialakításra. Természetesen az építkezés bizonyos szakaszáig a belső elrendezésen módosítani lehet.



Műszaki leírás:

Az ingatlanok a 2018-tól hatályba lépő új energetikai szabályozást követik. Fűtés: Rehau rendszerű, külső hőmérsékletről vezérelt, padlófűtési, és mennyezet-fűtési rendszerrel, Bosch kondenzációs kazánnal történik.



A nyílászárók 6 légkamrásak, 3 rétegű üvegezésűek, beépített, hőszigetelt redőnytokokkal felszereltek. Eredeti terv szerint antracit színben kerülnek beépítésre. A szaniterek Hans-Grohe márkájúak, vagy, ha valakinek más elképzelése van, minimum azzal egyenrangú minőségűek.

Érdeklődés esetén részletes műszaki leírást küldünk.



Az épületek átadása 2020 első negyedévére várható.



Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik. A kivitelező hosszú évek óta épít a környéken, kiváló referenciákkal rendelkezik, megbízható, az iroda kezességet vállal a munkájáért.



A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Fő tér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardában, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben. A Mészkő Park autóval 5 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre.



Jöjjön, nézze meg az épülő házak egyikét, érezze a helyszínen is, hogy ez lehet az otthona! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő









Fekvés: D

Építés éve: 2019

Lakás állaga: új építésű

Ház állaga: új építésű

Garázs helyek száma: 1 db

Garázs mérete: 20 nm

Beálló helyek száma: 1 db

Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Zöldövezeti, madárcsicsergős



Kiadhatósági ár: [------] eFt/hó

(Ezt az adatot a befektetési szándékú vásárlók tájékoztatása miatt adtuk meg)



Ügyintéző: Péceli Edit

Azonosító: R/[------]



Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.



Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,

ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.

Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.



Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.



Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.

Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.



Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.



Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.



Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Aranyhegy Óarany utca

 
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Aranyhegy Óarany utca