Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Lakás, Budapest III. kerület 33.900.000 Ft, Csillaghegy, Tompa Mihály utca

Budapest III. kerület Csillaghegy Tompa Mihály utca
4 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület
    IMPOZÁNS, LUXUS REZIDENCIA KÖZVETLENÜL A DUNA PARTON SAJÁT KIKÖTŐVEL! III, ker. csendes, forgalommentes utcájában, 2005 nm-es, árvíz által nem veszélyeztetett, parkosított telken eladó egy 2008-ban, egyedi tervek alapján megépült, háromszintes luxusi...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    1 490 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület
    ÓBUDA KIS LAKÁSSZÁMÚ TÁRSASHÁZÁBAN 2024 TAVASZI ÁTADÁSSAL ERKÉLYES LAKÁSOK GARÁZZSAL, TÁROLÓVAL ELADÓK! A változatos alaprajzú, világos lakások netto 50-90 nm nagyságúak, mindegyik erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Tárolók, garázsok illetve felsz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja
    76 816 000 Ft
  • Eladó 50 nm-es lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület, Búza utca
    Óbuda kedvelt zöldövezeti részén eladó, egy 50 m2-es, keleti tájolású, 2 szobás, étkezős, beépített erkélyes (4 m2), világos panellakás .A lakás egy 10 emeletes társasház 5. emeletén helyezkedik el. A házban a gyors közlekedést két nemrég újonnan beé...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 1 órája
    45 200 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület, Kiskorona utca
    Egy kiváló lehetőség Óbudán, a Kiskorona utcában! Rendezett, jó állapotú társasházban található panellakás most várja új tulajdonosát. A 4. emeleten elhelyezkedő otthon rendkívül kedvező elhelyezkedésű, napfényes, nyugati fekvése pedig páratlan kilát...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 1 órája
    54 500 000 Ft
  • Eladó 72 nm-es lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület, Sramli utca
    Megvételre kínálom a Budapest III. kerületében, Békásmegyer hegy felőli oldalán, a Sramli utcában, 4 emeletes társasház 3. emeletén, 72 nm-es, 3 külön bejáratú szobás, erkélyes, nagy konyhával és étkezővel rendelkező lakást .A társasház az épület szi...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest III. kerület
    1 napja, 1 órája
    53 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4594477
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 50
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hivatkozási szám: LV2771
Eladó tehermentes lakás távol a város zajától, nyugodt élhető kertvárosi környezetben.

Az ingatlan egy négylakásos társasházban található, a telken két különálló téglaépület helyezkedik el.

Az ingatlan teljes mérete 50 nm, mely az alábbiakban oszlik meg:

Az alsó szint mérete 35 nm (háló/dolgozó/gardróbszoba: 9 nm, előszoba: 3 nm, nappali-konyha: 19 nm, fürdőszoba: 3,9 nm)

A tetőtér két éve lett beépítve, mellyel egy világos, tágas, belső kertre néző hálószobát sikerült nyerni. Mérete: nettó 7 nm / bruttó: 15 nm. A felső szintre egy helytakarékos lépcső vezet fel, mely a nappaliból indul.

A felújítás során a lakás új, hőszigetelt alapozást kapott, a víz és villanyvezetékek teljesen ki lettek cserélve, a legtöbb háztartási gép illetve a helyiségek külön biztosítékon találhatóak.

A fürdőszobában wc, tágas zuhanyzó, mosdó és egy pissoir van beépítve. A melegvíz ellátásért villanybojler felel, míg a szellőzésről egy kis ablak illetve páraelszívó berendezés gondoskodik, fűtés gyanánt pedig egy elektromos törölközőszárító szolgál.

Csak a vizes helyiség van csempézve, a lakás többi részén fapadló található.

A konyhasarokban mosógépnek és mosogatógépnek is van kiállás, a mosogató szintén a fürdőszobában található bojlerről kap meleg vizet. A konyhából elérhető egy kisebb terasz illetve a leválasztott előkert. A nappalival egybenyitott helyiség fűtéséről gázkonvektor gondoskodik.

Mindkét helyiség magas, 3 méter feletti belmagassággal rendelkezik.

Az előszoba és a földszinten található kisszoba felett szigetelt ferdetető található, a belülről látható gerendák és a lambéria meleg, kellemes benyomást kelt. A kis szoba fűtéséről elektromos panel gondoskodik. A helyiség ideális lehet gyerekszobának, dolgozószobának, gardróbszobának, vagy akár hálószobának. Egy franciaágy és egy tágas ruhásszekrény elférnek benne. Jelenleg gardrób/vendégszobaként funkcionál, de korábban, a tetőtér beépítése előtt itt volt található a hálószoba.

A tetőtérben a közlekedő részen és az ablakok előtt 1,90 m-es a belmagasság oldalt pedig egy hálófülke van kialakítva. Az ablak előtt dolgozó illetve fésülködőasztal kaphat helyet, az oldalsó fal alkalmas szekrények vagy polcok elhelyezésére is.

A nappaliban és az emeleten külön klímaberendezés található, az emelet fűtését igény szerint a hűtő-fűtő klímaberendezés látja el.

A tetőfelújítás során a lécek és gerendák le lettek cserélve, szigetelést kapott, a külső burkolatról pedig cserepeslemez gondoskodik. Idén nyáron elkészült a lakás teljes körbeszigetelése is, a vakolat már az új lakó igényei és színválasztása szerint kerülhet fel.

A konyhabútor, a fürdőszobabútor illetve az előszobabútor a lakás tartozékát képezi.

A bejárat előtt egy 10 nm-es fedett terasz, a konyha felőli oldalon pedig egy 5 nm-es fedett terasz illetve egy 12 nm-es elkerített előkert található.

Az ingatlanhoz tartozik egy 3 nm-es tároló is a kertben, szánkónak, biciklinek, kerti grillnek, szerszámoknak.

A lakás egyéni gázórával, villanyórával, vízalmérővel rendelkezik. A közös költség a szemétszállítási díjat tartalmazza csak. Esetleges időszakos költségek (kerítés, kert, stb) a lakók közötti megbeszélés alapján előfordulhatnak.

A belső kert nagyobbik része közös használatú, parkolásra kizárólag az utcán, a járda és az úttest közötti lekövezett parkolóhelyen van lehetőség. A kerületnek ezen részében nem fizetős a parkolás. Tömegközlekedéssel szintén könnyen megközelíthető, az Árpád hídig közlekedő 134-es busz 3 percre, a Békásmegyeri/Szentendrei hév pedig 8-10 perc sétára található.

Három sarokra található az igen kedvelt Fodros utcai általános iskola, az utca végén pedig a nemrégiben elkészült Makovecz bölcsőde azon túl pedig egy óvoda helyezkedik el.

A lakás ideális lehet egyedülálló személyeknek, pároknak vagy 1-2 kisgyermekkel rendelkező családnak, akár háziállattal is.

A lakás dohányfüstmentes.

Hivatkozási szám: LV2771

Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Csillaghegy Tompa Mihály utca

 
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Csillaghegy Tompa Mihály utca