Ezt a hirdetést archiválták.

FELÚJÍTOTT, VILÁGOS, CSENDES, ZÖLDÖVEZETI LAKÁST KÍNÁLOK FIGYELMÉBE! - Budapest III. kerület, Óbuda,

Budapest III. kerület Óbuda Szőlő utca 7
3 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Kiadó ház, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület, Jablonka lejtő
    Kiadó 155 nm teljeskörűen felújított házrész, közös 907 nm telken a III. kerület szívében!Szeretné munkahelyét és otthonát egy helyen tudni? Ne keressen tovább!Ez a 155 nm+ 50 nm teraszos ingatlan jelenleg amerikai konyha + 4 irodának kialakított szo...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest III. kerület
    1 napja, 22 órája
    800 000 Ft
  • Kiadó ház, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület, Jablonka lejtő
    Kiadó 135 nm teljeskörűen felújított ház, 907 nm közös használatú telken a III. kerület szívében!Ez a 135 nm tetőtéri ingatlan két emeleten elkülönített lakrésszel keresi új bérlőjét.Külön bejárattal, külön riasztóval velszerelt ( külön csengővel ell...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest III. kerület
    1 napja, 22 órája
    550 000 Ft
  • III. Bogdáni úton 2 szobás 140.000kiadó
    Budapest III. kerület
    Bogdáni úton 4 emeletes házban egy 1 emeleti lakás megüresedett. Az ingatlan jelenleg bútorozott állapotban van,de teljesen üresen,illetve részben bútorozva, gépesítve is bérelhető. Szobák külön is nyílnak. Fürdő-wc külön vannak. Egyedülálló, párok, ...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest III. kerület
    1 napja, 23 órája
    140 000 Ft
  • ÓBUDÁN 2 SZOBÁS, ERKÉLYES, BÚTOROZOTT LAKÁS KIADÓ!
    Budapest III. kerület, Kerék utca
    ÓBUDÁN 2 SZOBÁS, ERKÉLYES, BÚTOROZOTT LAKÁS KIADÓ!...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest III. kerület
    2 napja, 2 órája
    210 000 Ft
  • Kiadó 102 m2-es téglalakás Budapest III. kerület
    Budapest III. kerület
    3.kerületben a Táborhegyen kiadó egy 110 m2-es, 3 szobás, bútorozott, teraszos, KERTKAPCSOLATOS földszinti lakás.A kényelmesen tágas nappaliban kapott helyett az étkező. A konyhából nyílik egy praktikus kamra.Két külön nyíló szoba van, melyek jelenle...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest III. kerület
    1 napja
    590 640 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5690845
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 31
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
FELÚJÍTOTT, VILÁGOS, CSENDES, ZÖLDÖVEZETI LAKÁST KÍNÁLOK FIGYELMÉBE! 

Szeretne igényes lakásban élni? Fontos Önnek a kényelem, a jó elrendezés? Alacsony költségű lakást keres? Fontos szempont a kiváló közlekedés és a lokáció? Akkor ne is keresse máshol, mert itt megtalálta! 

Belső-Óbuda egyik legértékesebb és legkeresettebb részén, az Óbudai Egyetem, az Amfiteátrum és a Kolosy tértől is csak néhány lépésre kínálok kiadásra egy 31 nm-es, 1 szobás, felújított, ablakos konyhás, világos, csendes, bútorozott, gépesített, riasztós, redőnyös, nagyon hangulatos és otthonos, azonnal költözhető, téglaépítésű lakást.

Helyiséglista: 
Hálószoba: 19 nm
Konyha: 4 nm
Előtér: 3,2nm
Fürdőszoba: 3 nm
Kamra: 0,9 nm 
Wc: 0,9 nm

PARKOLÁS:
Ez szerencsére nem a belváros. A ház előtt biztonságos parkoló várja a hazatérőket. Az önkormányzat az itt élőknek parkolókártyát biztosít.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség: 10.300 Ft/hó, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is. A többi fogyasztás egyedi mérőóra szerint kerül elszámolásra.

BÉRLÉSI FELTÉTELEK: 
Minimum 1 éves szerződéssel, 2 havi kaucióval és tárgyhavi bérleti díjjal azonnal költözhető a lakás. Gyermekkel és kisállattal (kivéve macska) a tulajdonos kérésre nem költözhető.

BÉRLETI DÍJ: 110.000 FT+REZSI/HÓ

AHOGY OLVAS A SOROK KÖZÖTT, ÉS AZON GONDOLKOZIK, HOGY ÖN PONT ILYET KERES, NE HABOZZON!! HÍVJON FEL, TEKINTSE MEG, ÉS HA SZEMÉLYESEN IS AZT KAPJA VISSZA MINT A KÉPEKEN, AKKOR VEGYE KI EZT A SZUPER, FELÚJÍTOTT, CSENDES, VILÁGOS LAKÁST!

NE HAGYJA, HOGY MÁS LEGYEN A BÉRLŐ ÖN HELYETT!!
KELLEMES NAPOT!

ATTENTION I OFFER A RENOVATED, BRIGHT, AND QUIET APARTMENT IN A GREEN AREA!

Would you like to live in a high-quality home? Is comfort and layout important to you? Are you looking for a low-cost apartment? Is excellent transportation and location an important factor? Then do not look elsewhere you have found it here!

In one of the most valuable and sought after parts of Inner Óbuda. Only a short walk from the University of Óbuda, the Amphitheater and Kolosy Square is there an apartment for rent that is 31 sqm with 1-room that is renovated, bright, quiet, very cozy and homely. This brick apartment has a kitchen with windows, shutters, an alarm system, comes fully furnished and ready to move in immediately. 

Room measurements
Bedroom: 19 sqm 
Kitchen: 4 sqm
Foyer: 3.2 sqm 
Bathroom: 3 sqm 
Pantry: 0.9 sqm 
WC: 0.9 sqm 

PARKING: 
Fortunately, this is not downtown. There is a secure parking lot in front of the house. The municipality provides a parking card for those living here. 

EXPENDITURES: 
Common cost: 10,300 HUF/ month, which includes unlimited water consumption. Other consumption is accounted for by an individual meter. 

Rental Conditions:
You can immediately move into the apartment with a minimum of a 1-year contract, a 2-month deposit, and the current month’s rent. The renter is not allowed to move in with children or pets (except cats).

MONTHLY RENT: 110.000 HUF + UTILITIES PER MONTH 

IF YOU ARE READING THIS AND THINK THIS IS EXACTLY WHAT YOU ARE LOOKING FOR, DO NOT HESITATE!! CALL US, VIEW IT AND IF YOU LIKE WHAT YOU SEE THEN RENT THIS SUPER, RENOVATED, QUIET AND BRIGHT APARTMENT!

DO NOT LET SOMEONE ELSE BE THE TENANT INSTEAD OF YOU!! HAVE A NICE DAY!


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Óbuda Szőlő utca 7

 
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Óbuda Szőlő utca 7