Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Ha kihívásra, karrierre vágysz, nálunk megkaphatod!

Budapest III. kerület
8 éve, 4 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2501281
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Ingatlanos munka
Leírás
Ingatlanértékesítő számos cégnél lehet az ember. Sablonos mondatok helyett, engedd meg, hogy elmondjam neked, én miért a Duna House-t választottam, és mit kaptam a cégtől mióta itt dolgozom.

 
Egy olyan sokszínű, érdekes és kihívásokkal teli munkám van, ahol saját teljesítményem alapján értékelnek, a jutalékom mennyisége végre csak rajtam múlik, nem szab határt neki senki más. A pénzen kívül az előrelépési lehetőség, a karrier és a szakmai fejlődés is fontos volt számomra, amit a Duna House-nál meg is találtam. Értékesítőből rövid idő alatt irodavezető lettem, és még ezután is van továbblépési lehetőség. A cég folyamatosan bővülő, magas színvonalú képzéseinek, tréningjeinek köszönhetően az ember egyre jobb szakemberré válik.

 
És hogy miért a Duna House-t választottam? Úgy gondoltam, hogy azokat a célokat, amiket el akartam és el akarok érni, egy piacvezető, országos lefedettségű cég oldalán a legegyszerűbb. Ha dolgozhatom a legnagyobbnál és a legjobbnál, miért választanék bárki mást?

 
Irodavezetőként célom a már meglévő értékesítő csapatom bővítése. Új értékesítőként az első perctől kezdve minden szakmai támogatást meg fogsz kapni tőlem, így nem probléma, ha eddig még nem értékesítettél. Az ingatlanpiac állandó mozgásban van, mindig van aki összeköltözik, családot alapít, válik, szétköltözik vagy befektet.

 
 

Ami jó, ha megvan benned:
Pörgős, dinamikus személyiség,

 

Magabiztosság, határozott fellépés,

 

Kitartás, terhelhetőség,
Céljaid vannak, amiket el akarsz érni,

 

Siker-, és eredményorientáltság
Jó kommunikációs képesség, de egyben tudd meghallgatni is az embereket,
Vagy csak egyszerűen alkalmasnak érzed magad erre a munkára.

 

 
Amennyiben úgy érzed, szeretnéd a saját életed te magad irányítani, egy dinamikus csapatban sikeres lenni, és magadra ismertél a fenti tulajdonságokban, várom fényképes önéletrajzod a kovacs.klaudia@dh.hu e-mail címre.

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest III. kerület


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület