Ezt a hirdetést archiválták.

LUXUS A BUDAI HEGYVIDÉKEN, NÉHÁNY PERCRE A VÁROSI NYUZSGÉSTŐL! LEGYEN ÖN AZ ELSŐ LAKÓ! - Budapest II

Budapest III. kerület Ürömhegy
4 éve, 9 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Budapest III. kerület
    Vidéken keresek albérletet 4 kiskorú gyerekkel. Lehetőség szerint Nagykáta vagy Jász Nagykun Szolnok megye jöhet szóba. BÁRMILYEN megoldás érdekel. Egyedülálló anyuka vagyok!...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest III. kerület
    5 órája, 1 perce
  • Kiadó ház, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület, Jablonka lejtő
    Kiadó 155 nm teljeskörűen felújított házrész, közös 907 nm telken a III. kerület szívében!Szeretné munkahelyét és otthonát egy helyen tudni? Ne keressen tovább!Ez a 155 nm+ 50 nm teraszos ingatlan jelenleg amerikai konyha + 4 irodának kialakított szo...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest III. kerület
    1 napja, 11 órája
    800 000 Ft
  • Kiadó ház, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület, Jablonka lejtő
    Kiadó 135 nm teljeskörűen felújított ház, 907 nm közös használatú telken a III. kerület szívében!Ez a 135 nm tetőtéri ingatlan két emeleten elkülönített lakrésszel keresi új bérlőjét.Külön bejárattal, külön riasztóval velszerelt ( külön csengővel ell...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest III. kerület
    1 napja, 11 órája
    550 000 Ft
  • Kiadó - Ikerház - Aranyhegyen kiadó újszerű ikerház
    Budapest III. kerület, Aranyhegyen kiadó újszerű ikerház
    III. kerület, ARANYHEGY csodálatosan napos domboldalán, természetvédelmi terület szomszédságában, nagyon igényes kivitelezésű, FOKOZOTTAN ENERGIATAKARÉKOS ( AA+ kategóriás ), KÖRPANORÁMÁS - TERASZOS, KERTKAPCSOLATOS, ÚJSZERŰ ( 2018-as építésű ) , 2 s...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest III. kerület
    1 napja, 12 órája
    550 000 Ft
  • Kiadó - Lakás (téglaépítésű) - Aranyhegyen kiadó újszerű lakás
    Budapest III. kerület, Aranyhegyen kiadó újszerű lakás
    III. kerület, ARANYHEGY csodálatosan napos domboldalán, természetvédelmi terület szomszédságában, nagyon igényes kivitelezésű, FOKOZOTTAN ENERGIATAKARÉKOS ( AA+ kategóriás ), KÖRPANORÁMÁS - TERASZOS, KERTKAPCSOLATOS, ÚJSZERŰ ( 2018-as építésű ) , 2 s...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest III. kerület
    1 napja, 12 órája
    550 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4722797
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 125
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kiadásra kínálok Budapesten, a 3. kerületben, Ürömhegyen, déli lejtőn egy ikerház-felet. A lakás most készült el, egy hónapja vette át a tulajdonosa, kicsit még csinosította és most hosszú távra, de minimum egy évre kiadja. Legyen Ön az első lakója!



Az ingatlan 125 nm hasznos lakóterülettel rendelkezik, és tartozik hozzá egy garázs, illetve 1 külső személygépkocsi beálló. A kert 280 nm, teljesen szeparált, kizárólagos használatú, panorámás, gyönyörűen füvesített.

A lakás alsó szintjén amerikai konyha, étkező, kamra/tároló, nappali, előszoba és egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet, az emeleten pedig 3 szoba és egy kádas fürdőszoba került elhelyezésre két gyönyörű, panorámás terasszal. Az ikerház-fél körben napos, hiszen maga a telek egy déli lejtőn található, így akár a kertben, akár a teraszokon bármely napszakban igénye szerint élvezheti a napsütést.



A fűtést BOSCH márkájú kondenzációs kazán biztosítja, és az egész lakásban padlófűtést alakítottak ki, plusz a garázsba is rakott 1db radiátort a tervező a jobb használhatóság érdekében.

A belsőépítész semleges színű burkolatokat használt az enteriőr kialakításánál. A szobákban laminált parketta van letéve, míg a többi helyiségben kőburkolat van. A konyha modern és egyedi. A lakás mindenféle géppel (mosógép, hűtőgép, mikrohullámú sütő, normál sütő, szagelszívó, mosogatógép) fel van szerelve. Hozhatja a saját bútorait és mégis teljesen új, mások által még sosem használt luxuslakásba költözhet be. Varázsolja magának egyedivé ezt a kertes kis luxuslakást és éljen itt, ahol még a nap is "szebben" süt. A város autóval 10-15 perc, míg tömegközlekedéssel sincs messze, hiszen 5 perc sétával a vonat és a buszmegállók is elérhetőek, könnyen és gyorsan be tud jutni a munkahelyére, vagy a gyerekek az iskolájukba.



A tulajdonos két havi kauciót kér, kisállat is hozható. Minimum egy évre kell kibérelni.



A környék folyamatosan fejlődik, iskola (pl: Waldorf), óvoda, igényes, biztonságos játszótér van a közelben, bevásárolni pedig akár az Auchanban, Tescoban, Lidl-ben és a környékbeli kis üzletekben tud. A közlekedés kiváló, mind az elővárosi vonattal, mind pedig különböző buszjáratokkal elérhető a belváros. A közelben jelenleg a Csillaghegyi Strand újjáépítése is folyamatban van, amely átadás után kiváló wellnes-, és fürdőközpont lesz.

Jöjjön, tekintse meg a helyszínt, álmodja meg az életét itt.



Hétvégén is várom hívását, irodánk több mint 15 éve szakértőként dolgozik a területen! Péceli Edit, [------]A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Főtér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardába, de választhatja a Csillaghegyi Wellnesfürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben.



Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő





Fekvés: D

Építés éve: 2019

Lakás állaga: új építésű

Ház állaga: új építésű

Garázs helyek száma: 1 db

Garázs mérete: 21 nm

Beálló helyek száma: 1 db



Ügyintéző: Péceli Edit

Azonosító: R/[------]



Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.



Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,

ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.

Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.



Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.



Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.

Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.



Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.



Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.



Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Ürömhegy

 
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Ürömhegy