Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Lakás, Budapest 4. ker. - Budapest IV. kerület, Újpest

Budapest IV. kerület Újpest
4 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4707759
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 104
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Újpest kertvárosában újszerű kétlakásos épület emeleti / tetőtéri lakása eladó!
Budapest IV. kerületében, Újpesten, kellemes környezetben épült fel ez a családi ház, melyben két lakás található. Teljesen külön bejárattal, kertrésszel - ahová gépkocsival be lehet állni -, használati megosztással.Az épület a későbbiekben társasházzá alakítható, albetétesíthető.
A földszinthez 120 m2 kertrész tartozik.
Az épületbe mindenből kiváló minőségű anyagot és berendezési tárgyakat építettek be. Teljesen új, a használati engedély most van utolsó fázisában, egyébként használt ingatlanként kerül értékesítésre.
Gyönyörűen átnapozott, nagyméretű ablakfelületek, 2,70 cm-es belmagasság adják a légies közérzetet. A beltér harmóniáját erősítik a stílusos ajtók és a színharmónia is. A tetőtéri lét minimálisan csökkenti a hasznos felületet, tudatosan úgy helyezték el pl. a konnektorokat, hogy a hálószobákban az ágy éppen a csapott falfelületek alá legyen elhelyezhető.
A lakás kondenzációs gázkazánnal fűtött, radiátoros és padlófűtéssel. Minden helyiség légkondicionált.
A konyhabútor igényes,minőségi konyhagépekkel felszerelt. A fürdőszobában zuhanyfalas fürdőkád kapott helyet. Dupla komfortos.
A lakáshoz tartozó kertrész füvesített, szép a kerítés, elektromos gépkocsibeálló kapuval ellátott.Akár két autó is elhelyezhető. A környéken egyébként nem gond az utcán parkolni sem, nem fizetős.
Igény esetén az OTP kiemelten kedvező konstrukciójú hitelajánlatát viszem el Önhöz, díjmentes tanácsadás és ügyintézés keretében.
Hívjon bizalommal!

Referencia szám: M[------]

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Újpest

 
Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Újpest