+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Lakás, Budapest IV. kerület 19.000.000 Ft, Újpest


Hasonló hirdetések

Leírás
  • Alapterület (m²): 48
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Hivatkozási szám: BMH12053
IV. Újpest kertvárosában, Klauzál utca környékén, eladó egy alkalmi árban lévő 50 nm-es, 2,5 szobás felújított gyönyörű lakás 1 kerti garázzsal és egy beállóval szép házban.
Kizárólag kp-s ügyfelet várunk, mivel a lakáson teher van, mely teljes egészében a bank felé megy kiegyenlítésre (a bankkal van egy írásos szerződés, a kifizetés után 15 napon belül kiadják a törlési papírokat. Nincsen az ingatlanon banki végrehajtás!).
Illetve olyan vállalkozó kedvűek jelentkezését várjuk, akik tudják, hogy alkalmi áron vásárolnak egy szuper ingatlant, viszont emiatt van némi kis teendőjük. Konkrétan kell még ügyvédi használati megosztás a telekre, vagy társasházzá alakítani.

Jelenleg ezen a szinten, az első emeleten van egy külön villanyóra mérő, tehát a gázmérő és a vízóra mérő lenne kialakítandó. Van egy külön villanyboiler (az van a többi szinten is a melegvízhez). A vízóra az aknában van. Állítólag a vízóra kialakítása a legkönnyebb. radiátorok vannak, de ha vki nem akar a gázzal bajlódni, akkor betehet elektromos fűtést, avgy hűtő-fűtő klímát is és leválhat a gázról. sok szakember szerint ez már gazdaságosabb mint a gázterv, stb... Illetve napelemben is lehet gondolkodni.

Egyszerre kellene a 3 vevő a 3 külön lakásra! Tehát időben egyszerre történne az adás-vétel. Egy vevő akár kettő vagy mind3 lakást is megveheti, ebben az esetben a teljes házat.
A 3 lakás egy 300 nm-es telken van. Van még rajta 2 beálló, 2 garázs, 1 tároló, és pince.

Ez az lakás az első emeleten helyezkedik el. A házban társasházi jellegű lépcsőház van most is, csupán a beltéri ajtót kellene kicserélni egy kültéri ajtóra! A lph-ból csak ez és a tetőtéri lakás nyílik! Ennek külön rácsos ajtaja is van. A lenti lakás udvari, kerti külön bejáratos.
Ingyenes ügyvédi tanácsadásban tudunk segíteni, ha vki szeretné megvásárolni.

Hivatkozási szám: BMH12053

Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Újpest


 
Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Újpest