+ Ingyenes hirdetés feladása

Értékesítő

Leírás
Melegburkolással, melegburkolatokkal, asztalossággal foglalkozó cégünk értékesítőt keres. A feladat az általunk gyártott, forgalmazott melegburkolatok, bútorok értékesítése, új ügyfelek keresése, visszatérő ügyfelek kezelése. A feladat ellátásához szükséges kompetenciák:
- Microsoft Windows, Word, Excel felhasználói szintű ismerete. Árlista alapján tudni kell összerakni egy komplex ajánlatot.
- legalább 1 idegen nyelv (Angol, német, francia) társalgási szintű ismerete, valamint az adott nyelven üzleti levelezés folytatásához elegendő nyelvtudás.
- „B” kategóriás jogosítvány
- Mivel a feladat ellátásához elengedhetetlen a napi kommunikáció a partnerekkel, ügyfelekkel, talpraesett, a telefontól nem megijedő embereket keresünk.
 
Előnyt jelent hasonló témában szerzett munkatapasztalat, több nyelv ismerete, a munkához való jó hozzáállás, és a kitartás. A munkavégzés helyszíne IV. Kerület, Baross utca, vagy a XI. kerület, Szerémi út. Sajnos nem otthonról is végezhető munkáról beszélünk. Az új kollégákat szép munkakörnyezetbe, jó közösségbe, hosszú távra várjuk. Családi vállalkozásunknál 50-en dolgozunk, van aki 27 éve itt van. Olyan embereket keresünk, akik a jelentkezés előtt megnézték a honlapunkat, képben vannak a termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal, és ezzel valóban hosszú távra is azonosulni tudnának. A honlapcímünk: http://parketta-padlo-intarzia.hu
 
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • KM Par-Ker Kft.

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Baross utca 92-96Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • KM Par-Ker Kft.

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Baross utca 92-96