Ezt a hirdetést archiválták.

3 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT, KLÍMÁS, ERKÉLYES PANEL - Budapest IX. kerület, József Attila lakótelep

Budapest IX. kerület József Attila lakótelep
4 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó kis ékszerdoboz
    Budapest IX. kerület, Haller utca
    Eladóvá vált szeretett kis lakásom a IX.kerületben a Nagyvárad téri metrótól 5 percre . 10 emeletes liftes ház 4.emeletén 37m2 felújjított , erkélyes 1 szobás világos , nagy ablakos lakás. Fürdő, wc külön helységben . Konyha az előszobából nyilik. Be...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    43 perce
    55 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület, Ráday utca
    Eladó Budapest 9. kerületében, Belső-Ferencváros kerületrészben, a Bakáts tértől 1 perc sétára a Ráday utca szép házában, egy 3. emeleti, udvari nézetű, 59 nm-es, 2 szobás, felújítandó lakás. Üres, rövid határidővel birtokba vehető! A ház szabályzata...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja
    49 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület, Viola utca
    REHABILITÁCIÓS NEGYEDBEN TÁROLÓVAL EGYÜTT ELADÓ 1 SZOBÁS, NAPFÉNYES, CSENDES KERTRE NÉZŐ LAKÁS A FERENC TÉRTŐL PÁR PERCRE A VIOLA UTCÁBAN IDEÁLIS - egyetemistáknak, az egyetemek közelsége miatt - fiatal pároknak - első lakásnak - befektetőknek, mivel...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja
    59 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület
    REHABILITÁCIÓS NEGYEDBEN TÁROLÓVAL EGYÜTT ELADÓ 1 SZOBÁS, NAPFÉNYES, CSENDES KERTRE NÉZŐ LAKÁS A FERENC TÉRTŐL PÁR PERCRE A VIOLA UTCÁBANIDEÁLIS- egyetemistáknak, az egyetemek közelsége miatt- fiatal pároknak- első lakásnak- befektetőknek, mivel kitű...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja
    59 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület
    Megvételre kínálom Budapest IX. kerületében található Mester utcai lakást, modern társasházban 24 órás porta szolgálattal rendelkezik. A lakás 43 netto nm-es Amerika-konyha nappali - étkezővel és egy hálószoba elosztású!Belső parkkal rendelkező ház 1...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja
    64 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4741797
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 62
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
3 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT, KLÍMÁS, ERKÉLYES PANEL

Eladó egy napfényes, 2+1 szobás, erkélyes, klímás, jól átalakított elosztású, stílusosan felújított, nagy konyhás lakás 62 m2-en, épített zuhanyzóval, gardróbbal és álmennyezettel, liftes, szép állapotú házban!

A méltán népszerű lakótelep, frekventált, metró-közeli, de mégis csendes részén, családias, zöld, nyugodt környezetben kínálunk eladásra egy teljes körű felújításon átesett, műanyag nyílászárós, redőnyös, otthonos lakást! 
A felújítás során ki lettek cserélve az elektromos- és vízvezetékek, a burkolatok, a szaniterek, építettek egy nagy zuhanyzót, tömörfa konyhabútorral, kombinált mikrohullámú sütővel, főzőlappal, boros polccal és beépített hűtővel szerelték fel a tágas, ablakos konyhát, valamint új thermo-üveges, műanyag keretes ablakokat is kapott ez a kivételes otthon. 

A lakás gépesítése terén rendelkezésre áll továbbá, riasztó, szellőzőbe kötött elszívó, Ikeás beépített hűtő, beépített mosogatógép, valamint a fürdőszobában kialakított helye van a mosógépnek. 

A ledes lámpák (hangulatvilágítással), a korszerű radiátorok, az ablakok és az egyedi mérős távfűtés biztosítja az alacsony rezsiköltségeket. A közös költség 13.700 Ft, a közművek pedig mérőóra szerint fizetendők (víz, villany). 

Elrendezését tekintve is kiváló: egy kisebb és egy hatalmas hálószóba, különálló WC, valamint van pakolási lehetőség is van a tágas gardróbnak köszönhetően, de jár a lakáshoz egy tároló (kb. 5m2) is. A redőnyök és az LG inverteres klímaberendezés miatt a nyári nagy melegben is kellemes hőmérsékletet lehet biztosítani, de a ház szigetelése is hamarosan elkezdődik.

A lakóközösség összetartó, az időszerű javítások rendre elkészülnek, van a háznak megtakarítása, hamarosan kezdődik a teljes külső szigetelés is. 

Elhelyezkedése kiváló: sétatávolságra elérhető minden, amire szüksége lehet, közelben van a Pöttyös utcai metró megálló, buszmegállók, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, posta, gyógyszertár, zöldséges, stb, a gépkocsi parkolása pedig bejelentkezés után szinte ingyenesen, az utcán megoldott. 

·         HÍVJON BÁTRAN AKÁR ESTE IS VAGY HÉTVÉGÉN!

·         TEKINTSE MEG A KIVÁLASZTOTT INGATLANT ÉS TEGYEN RÁ AJÁNLATOT!

·         A DUNA HOUSE TELJES KÍNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL!

·         ELADÁS ÉS VÉTEL TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉSE, INGYENES TANÁCSADÁS, ÉRTÉKBECSLÉS, MEGBÍZHATÓ ÜGYVÉDI HÁTTÉR BIZTOSÍTÁSA.

·         HITEL ÉS CSOK ÜGYINTÉZÉS GARANTÁLTAN A LEGGYORSABBAN, A LEGJOBB FELTÉTELEKKEL.

 

#eladólakás #eladóház #lakásvásárlás #lakáseladás #házvásárlás #házeladás #lakás #ház #otthon #ingatlan #ingatlanértékesítés #csok #babaváró #lakáshitel #hitel #ingatlanhitel #jelzáloghitel #lakáshitel #értékbecslés #lakásbiztosítás #ingatlanbiztosítás #dunahouse #hitelcentrum

Referencia szám: LK[------]


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület

József Attila lakótelep

 
Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület

József Attila lakótelep