Ezt a hirdetést archiválták.

IX. Kerület, Bakáts tér 5. 4. emeleti, 130nm es 3+1 szobás lakás eladó - Budapest IX. kerület

Budapest IX. kerület Bakáts tér
1 éve, 4 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület
    660000Ft-os m2 áron eladó egy 3 szobás, 68 m2-es összkonfortos, jó állapotú lakás a Merényi Kórház közelében.Az elmúlt évek felújítása érintette a bejárati ajtót, az ablakokat, a vezetékeket, a burkolatokat és hűtő-fűtő klíma beszerelését. Fűtése gáz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 8 órája
    39 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület
    Befektetők, egyetemisták figyelem!! IX. kerület egyetemekhez, körúthoz közeli részén, két bejárattal rendelkező, könnyedén két lakássá alakítható 72m2-es, napfényes, legfelső emeleti, csendes lakás eladó egy liftes tégla épületben! A lakás beosztása,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 8 órája
    53 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület
    Eladó egy luxus lakás...Eladó! A IX. kerületben, a Lechner Ödön fasoron található, egy 3 hálószobás, nappali/étkezővel, 2 fürdőszobás, lépcsőházas, luxus, modern lakás, klímával felszerelve az egész lakáson. A lakásban 2 gardróbszekrény, mosókonyha é...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 8 órája
    199 000 000 Ft
  • Eladó 86 m2-es téglalakás Budapest IX. kerület, Ráday u.
    Budapest IX. kerület, Ráday u.
    ELADÓ IX. KERÜLET RÁDAY UTCA SZOMSZÉDSÁGÁBAN EGY 86M-es, FÉLEMELETI LAKÁS. A lakás 2 külön bejáratú hálószobával és egy amerikai konyhás nappalival valamint 2 fürdőszobával rendelkezik. A kiváló befektetési lehetőséget kínál, hiszen ideális választás...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 9 órája
    83 900 000 Ft
  • Eladó - Lakás (téglaépítésű) - Erkel utca
    Budapest IX. kerület, Erkel utca
    XI. kerületben, Belső-Ferencvárosban kínálok eladásra az ERKEL utcában egy nagypolgári 86 nm-es ,3 szobás, emeleti ingatlant megvételre! Rendezett , szép társasházban várja új lakóját egy a magasföldszinten (valóságban 1. emeletnek megfelelő), utcai ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IX. kerület
    1 napja, 9 órája
    83 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9377540
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 130
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
IX. Kerület, Bakáts tér 5. szám alatt eladó egy 4. emeleti, akár két lakássá, vagy sok hálószobás lakássá alakítható, jelenleg 3 és fél szobás, 130 m2-es, panorámás, felújítandó, világos, csendes, észak-nyugati fekvésű, két bejáratos, polgári lakás.
Az ingatlan egy jó állapotú, liftes ház negyedik emeletén helyezkedik el, ebből is fakadóan mindig világos, észak-nyugati fekvésű. A lakás a frissen felújított Bakáts térre és a Citadellára tekint.
A lakás jól átalakítható, tágas terekkel rendelkezik. A jelenlegi 3 nagy szoba a Bakáts térre néz, a kis szoba a külön bejáratú konyha mellett található, ebből adódóan is az ingatlan két lakássá alakítható, de éppenséggel egy 6 szobás ingatlanná is alakítható. Alaprajzot és az átalakításról szóló terveket hamarosan csatoljuk a galériába.
Az 1910-ben épült társasház szép állapotú, jó lakóközösséggel rendelkezik. A lakásra eső közös költség 25.000 Ft, minden közmű egyedi mérős.
Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, gyorsan birtokba vehető.

IX. district, Bakáts tér 5. for sale a 4th floor, convertible into two apartments or a multi-bedroom apartment, currently 3 and a half rooms, 130 m2, panoramic, to be renovated, bright, quiet, north-west facing, two entrances, civil apartment.
The property is located on the fourth floor of a well-maintained building with elevator, and is therefore always bright and north-west facing. The apartment overlooks the newly renovated Bakats Square and the Citadel.
The apartment is easily convertible and has spacious rooms. The current 3 large rooms overlook Bakats Square, the small room is located next to the kitchen with separate entrance, therefore the property can be converted into two apartments, but also into a 6-bedroom property. Floor plan and plans of the conversion will be added to the gallery soon.
Built in 1910, the condominium is in good condition and has a good resident community. The common cost per apartment is 25.000 Ft, all utilities are individually metered.
The property is free of lawsuits, encumbrances and claims, and can be quickly taken into possession.

Hivatkozási szám: REMAX-0969

Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület

Bakáts tér

 
Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület

Bakáts tér