Ezt a hirdetést archiválták.

Emerald Residence - Budapest V. kerület, Belváros, Szervita tér

Budapest V. kerület Belváros Szervita tér
5 éve, 1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • BAZILIKA KÖZELÉBEN, IMPOZÁNS ÉPÜLETBEN, VILÁGOS LAKÁS ELADÓ! - Budapest V. kerület
    Budapest V. kerület
    V. kerületben FELÚJÍTOTT TÖBBFUNKCIÓS TÉGLA LAKÁS ELADÓ! BEFEKTETÉS CÉLJÁBÓL IS KIVÁLÓ DÖNTÉS! Belváros szívében, pár lépés távolságra a Bazilikától és a Deák tértől található az ingatlan, egy 1820-ban épült, impozáns épület első emeletén. A lakás ne...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    20 órája, 57 perce
    114 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Váci utca
    Luxus lakás egyedi erkélyes, a Váci utcában!Lakberendező által tervezett, több tervezési díjat is nyert luxuslakás , 2 emeleti, 100 nm, 3 hálószobás, amerikai nappalis, 2 fürdőszobás, kényelmes életerekkel rendelkezik, klimatizált, 4 nm erkélye a Vác...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 2 órája
    325 000 000 Ft
  • Eladó 63 m2-es téglalakás Budapest V. kerület
    Budapest V. kerület
    Egyedi hangulatú öröklakás a város szívében!V. kerületben, a belvárosban, a Duna partjához közel elegáns nagypolgári lakás eladó, mely 3 szobás, felújítandó és rendkívüli lehetőséget kínál befektetőknek és otthonteremtőknek egyaránt. Az ingatlan egy ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 3 órája
    87 000 000 Ft
  • Eladó 100 m2-es téglalakás Budapest V. kerület, Petőfi Sándor utca
    Budapest V. kerület, Petőfi Sándor utca
    Eladásra kínálunk egy exkluzív, 100 négyzetméteres luxuslakást Budapest történelmi belvárásában, a Pilvax közben. Az ingatlan egy nagyon jó minőségű és állapotú hívóliftes társasház 4. emeletén található. Az amerikaikonyhás nappali tágas és világos, ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 3 órája
    222 000 000 Ft
  • Eladó 43 m2-es téglalakás Budapest V. kerület
    Budapest V. kerület
    IGAZI PRÉMIUM LOKÁCIÓ AZ V. KERÜLET SZÍVÉBEN!A Váci utca és a Régi posta utca találkozásánál, kis lakásszámú, rendezett, kívül-belül szép állapotú, liftes, zárt lépcsőházas (nem körfolyosós) társasház 1. emeletén eladó egy utcai kilátású, kedvező fen...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 3 órája
    67 418 460 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4550348
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 37
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Projekt bemutatása

Az Emerald Residence Budapest szívében, az V. kerületben lévő Petőfi Sándor utcában épül. A megújuló Szervita tér és Szent Anna templom közvetlen szomszédságában helyezkedik el, karnyújtásnyira a Váci utcától.

A színvonalas, nagy üvegfelületekkel rendelkező 109 lakásos lakóépület, valamint a 99 szobás boutique hotel kiválóan megközelíthető.

A mindössze két perc sétával elérhető Deák tér, a főváros három metróvonalának, valamint számos busz- és villamosjáratnak a centruma.

A lakóépület 1.-8. emeletén lakások épülnek, a földszinten és az első emelet bizonyos részén üzlethelyiségek kerülnek kialakításra. Az itt lakók igényeit és kényelmét 24 órás portaszolgálat, fitness terem, hotelszolgáltatások, vendéglátó egységek, teremgarázs, bicikli tároló, passzázs szolgálják.


Tervező:
Óbuda építész stúdió
Beruházó: Biggeorge Property Zrt.
Építés kezdete: 2017. II. félév
Átadás: 2020. I. félév


Egyedi lakásaink a 32m2-es stúdiólakástól a 145 nm-es tágas penthouse-ig terjedő széles kínálatban elérhetőek. Kínálatunkban a lakások egyedi összhangjáról belsőépítészek gondoskodtak. Igény szerint válogathat a beépítendő anyagok széles választékákból.

Kiválasztott lakása kulcsrakészen, a beépítendő anyagok kínálatunkból történő kiválasztását követően kerül átadásra, vagy emeltszintű szerkezetkész állapotban, az egyedi igények kibontakozására az átadás után lehetőséget adva.

Az első osztályú burkolatok, prémium szaniterek, csaptelepek, és nyílászárók harmonikus összhangjára az épület megálmodói különlegesen nagy hangsúlyt fektettek.

Az Emerald Residence lakóház - amely az építészeti minőség, az anyaghasználat, a szolgáltatások és legfőképp az egyedülálló lokáció kombinációjával a magyar ingatlanpiacon eddig nem létező kategóriát teremt - most garantált, euró alapú bérleti hozamot kínál a befektetési céllal vásárló vevők számára.
Az Emerald Residence Management Kft. a befektetési céllal vásárló vevők számára vállalja az ingatlan hasznosítását visszabérlési konstrukció keretében, mellyel a lakástulajdonosok euro alapú bérleti hozamra tehetnek szert.
Az ingatlanok hasznosítását Magyarország egyik vezető hotelüzemeltetőjével együttműködésben végzi.
Partnere a Continental Group magyar tulajdonú szállodaüzemeltető cég, a magyar turisztikai szakma egyik legmeghatározóbb szereplője.
A bérbeadás management szolgáltatás 3x4 éves időtartamra vehető igénybe. A bérleti konstrukció pontos részleteit a bérleti szerződés tartalmazza.


További részleteket és a kínálatunkban szereplő lakásokat megismerheti City Collection by Biggeorge értékesítési irodánkban. Tapasztalja meg személyesen is, az új lakás varázsát a méltán népszerű belvárosi 5. kerületben!


Keresse értékesítőinket az alábbi elérhetőségeken:

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. 1. emelet
Nyitva tartás: hétköznap 9-18 óra között. Előre egyeztetett időpontban.
Központi telefon: [------]

[------]

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Belváros Szervita tér

 
Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Belváros Szervita tér