Ezt a hirdetést archiválták.

Emerald Residence - Budapest V. kerület, Belváros, Szervita tér

Budapest V. kerület Belváros Szervita tér
4 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Szent István tér
    --- 5. KERÜLETBEN 2 SZOBÁS, MINDEN LUXUSSAL FELSZERELT, GÉPESÍTETT, BÚTOROZOTT, FRISSEN FELÚJÍTOTT, 3. EMELETI LAKÁS ELADÓ --- AZ INGATLAN TELJES, EGYEDILEG KÉSZÍTETT, MINŐSÉGI BÚTORZATTAL, TELJES BERENDEZÉSSEL ( A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN), BEÉPÍT...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 3 órája
    340 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Balassi Bálint utca
    Budapest V. kerületében, a Balassi Bálint utcában, eladó egy dunai panorámás lakás! A Parlament közvetlen közelében lévő lakás, 80 nm-es, 2 szobás, liftes és tégla építésű. A ház teljes felújításon esett át 2023-ban. A lakás a 4. emeleten található, ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 3 órája
    192 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Váci utca
    VÁCI UTCÁBAN CSENDES, BELSŐ UDVARRA TÁJOLT TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT KIS TERASSZAL RENDELKEZŐ LAKÁS ELADÓ! A 65 nm-es nappali+ 2 szobával rendelkező, ragyogóan világos, tágas otthon első lakóját várja a felújítás után! A zárt lépcsőházból megközelíthet...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 6 órája
    103 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Havas utca
    KIVÁLÓ LOKÁCIÓ, JÓL ALAKÍTHATÓ, UTCAI NÉZETŰ LAKÁS! V. kerületben, a Belgrád rakpart és a Fővám tér találkozásánál, kívül-belül szép állapotú társasházban eladó egy 71m2-es, 2+1fél szobás, de könnyedén nappali + 3 hálószobássá alakítható, magasföldsz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 2 órája
    79 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Báthory utca
    °V. kerület, Báthory utca patinásház, 73 nm-es lakás°A Báthory utca egyik kulturált házában kínáljuk eladásra ezt a két szobás lakást. Az ingatlan a liftes ház 2. emeletén található. Csendes folyosóra néző hálószoba, konyha, fürdőszoba és nyugati fek...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 2 órája
    80 990 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4550351
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 59
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Projekt bemutatása

Az Emerald Residence Budapest szívében, az V. kerületben lévő Petőfi Sándor utcában épül. A megújuló Szervita tér és Szent Anna templom közvetlen szomszédságában helyezkedik el, karnyújtásnyira a Váci utcától.

A színvonalas, nagy üvegfelületekkel rendelkező 109 lakásos lakóépület, valamint a 99 szobás boutique hotel kiválóan megközelíthető.

A mindössze két perc sétával elérhető Deák tér, a főváros három metróvonalának, valamint számos busz- és villamosjáratnak a centruma.

A lakóépület 1.-8. emeletén lakások épülnek, a földszinten és az első emelet bizonyos részén üzlethelyiségek kerülnek kialakításra. Az itt lakók igényeit és kényelmét 24 órás portaszolgálat, fitness terem, hotelszolgáltatások, vendéglátó egységek, teremgarázs, bicikli tároló, passzázs szolgálják.


Tervező:
Óbuda építész stúdió
Beruházó:Biggeorge Property Zrt.
Építés kezdete:2017. II. félév
Átadás:2020. I. félév


Egyedi lakásaink a 32m2-es stúdiólakástól a 145 nm-es tágas penthouse-ig terjedő széles kínálatban elérhetőek. Kínálatunkban a lakások egyedi összhangjáról belsőépítészek gondoskodtak. Igény szerint válogathat a beépítendő anyagok széles választékákból.

Kiválasztott lakása kulcsrakészen, a beépítendő anyagok kínálatunkból történő kiválasztását követően kerül átadásra, vagy emeltszintű szerkezetkész állapotban, az egyedi igények kibontakozására az átadás után lehetőséget adva.

Az első osztályú burkolatok, prémium szaniterek, csaptelepek, és nyílászárók harmonikus összhangjára az épület megálmodói különlegesen nagy hangsúlyt fektettek.

Az Emerald Residence lakóház - amely az építészeti minőség, az anyaghasználat, a szolgáltatások és legfőképp az egyedülálló lokáció kombinációjával a magyar ingatlanpiacon eddig nem létező kategóriát teremt - most garantált, euró alapú bérleti hozamot kínál a befektetési céllal vásárló vevők számára.
Az Emerald Residence Management Kft. a befektetési céllal vásárló vevők számára vállalja az ingatlan hasznosítását visszabérlési konstrukció keretében, mellyel a lakástulajdonosok euro alapú bérleti hozamra tehetnek szert.
Az ingatlanok hasznosítását Magyarország egyik vezető hotelüzemeltetőjével együttműködésben végzi.
Partnere a Continental Group magyar tulajdonú szállodaüzemeltető cég, a magyar turisztikai szakma egyik legmeghatározóbb szereplője.
A bérbeadás management szolgáltatás 3x4 éves időtartamra vehető igénybe. A bérleti konstrukció pontos részleteit a bérleti szerződés tartalmazza.


További részleteket és a kínálatunkban szereplő lakásokat megismerheti City Collection by Biggeorge értékesítési irodánkban. Tapasztalja meg személyesen is, az új lakás varázsát a méltán népszerű belvárosi 5. kerületben!


Keresse értékesítőinket az alábbi elérhetőségeken:

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. 1. emelet
Nyitva tartás: hétköznap 9-18 óra között. Előre egyeztetett időpontban.
Központi telefon: [------]

[------]

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Belváros Szervita tér

 
Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Belváros Szervita tér