Láda mosó munka

Budapest V. kerület
2 napja, 1 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6830962
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Fizikai munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Láda mosó munka
Bővebb információ
Munkaköri leírás
A húsüzemek, amelyekkel kapcsolatban állunk vágással, bontással és csontozással foglalkoznak. Mindemellett segédmunkásoknak is tudunk munkát biztosítani a ládamosó részlegen.
Feladatok: A húsládák és box-ok felpakolása, előkészítése gépi mosásra. A tisztítás után a ládák lepakolása, gőzzel és magasnyomású pisztollyal való átmosása, fertőtlenítése.
Fizetés: Bruttó 2200 – 2400 €
Németországban a legideálisabb a kereset és a megélhetési költségek aránya. Összehasonlítva Angliával, Írországgal, Ausztriával vagy Hollandiával, Németországba utaznak ki a legtöbben munkavégzés céljából. Ennek az oka, hogy Németországban jóval alacsonyabbak a megélhetési költségek, mint a többi fejlett országban. Így itt a legmagasabb a megtakarítható pénzösszeg.
Munkavégzés helyszíne
Leginkább Németország északi része melyet úgy is neveznek, hogy Németország éléskamrája, Köln, Dortmund, Bréma és Hamburg környéke. Itt található a legtöbb sertésfarm és húsüzem, melyek leginkább kelet-európai szakmunkásokkal dolgoznak. Ezért is nagyon otthonos a környezet az itt dolgozók számára.
Munkaruha, munkaeszközök
A munka balesetmentes és higiénikus végzéséhez szükséges a tiszta munkaruha, a megfelelő védőeszközök és a megfelelő munkaeszközök. A munkaruha egy napig használható és utána mosodába viszik. Az emberek a fejükre egyszer használatos hajhálót tesznek, és a kesztyűt használnak.
Kiutazás
A kiutazást kisbusszal történik, különböző városokba és háztól-házig szállítást is meg tudunk adni. Kiérkezéskor a munkaadó megbízottja várni fogja, hogy könnyebben boldoguljon idegenben. Általában magyarul beszélő emberek várják a frissen kiérkezett személyeket.
Milyen a szállás?
Aki már dolgozott kint az tudja, mire számíthat, aki viszont még nem annak jó tudnia, hogy a munkaadók az esetek többségében térítés ellenében biztosítják a szállást. Ezek általában nem luxuslakások, de fel vannak szerelve a szükséges eszközökkel, mint konyha, mosógép, szekrények, ágyak. Viszont arra is fel kell készülnünk, hogy nem nyaralni megyünk ezért ne is várjunk el szállodai körülményeket. Nem minden esetben kapjuk azt, amit elvárnánk, vannak jobban felszerelt és kevésbé jól felszerelt lakások. Közös konyhánk lesz és közös nappalink a szobákban is többnyire 2-3 személyt szállásolnak el.
Tapasztalat: nem szükséges
Szakképzetlen és szakképzett személyek jelentkezését is szívesen fogadjuk. Kint Németországban higiéniai és munkavédelmi kötelező oktatáson vesz részt mindenki, ami után a ládamosóban, fagyasztó részlegen vagy a csomagolóban megmutatják a mindennapi feladatait.
Jó fizikai állóképesség és teherbírás szükséges a munka végzéséhez.
Német nyelvtudás: nem kötelező, de előny lehet
Egészségügyi biztosítás: van
Németországi biztosítása van mindenkinek, amelyet teljes körű ellátásra lehet felhasználni mindaddig, amíg alkalmazásban van.
Ha szeretne Németországban dolgozni és stabil hosszú távú munkalehetőségre vágyik, akkor jelentkezzen most és utazzon ki a következő induló csapatunkkal!
Legközelebbi indulás 2023.10- folyamatos
JELENTKEZZ MOST!
Jelentkezni a munkákra a következő e-mail címen fényképes német vagy magyar nyelvű önéletrajzokkal lehetséges:
wall_packGmbH@fireman.net
(tárgy mező : Húsüzemi láda mosó )

Kapcsolat a hirdetővel

  • +362080-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest V. kerület


Hasonló hirdetések

  • Budapest V. kerület
    Új munkatársakat keres nemzetközi munkavállalókkal foglalkozó cégünk Németország több városában is található raktáraiba. ( Stuttgart, Passau, München és vonzáskörzetük) Munkakezdés: folyamatosan, de akár pár napon belül is Feladat:  a boltok megrend...
    • Fizikai munka - Budapest V. kerület
    2 napja, 1 órája
  • Budapest V. kerület
    Hölgyeket és urakat keresünk Hollandiába, virágokkal való munkavégzésre! Munkahelyi információk Feladatkör, kompetenciák és felelősség Több éve ismétlődő szezonális munkaajánlatunk ismét elérhető a dolgozni vágyók számára. A munka jellege: Virágok ül...
    • Fizikai munka - Budapest V. kerület
    2 napja, 1 órája
  • Budapest V. kerület
    Csomagolás, kartonozás Németországban Az állás leírása Németországi, hosszú távú munkavégzésre keresünk csomagolókat, kartonozókat! Mire számíthatsz? A cég, ahol dolgozni fogsz műanyagipari termékek gyártására szakosodott és létszámbővítés miatt kere...
    • Fizikai munka - Budapest V. kerület
    2 napja, 1 órája
  • Budapest V. kerület
    Élelmiszeripari, gyári munka Hollandia Munkakör leírása A munka jellege: élelmiszeripari cégnél csomagolás, szortírozás, gyártósori munka, esettenként hűtött környezetben kell dolgozni.(tejtermékek) Elvárások a pályázótól A munkakezdéshez az önálló a...
    • Fizikai munka - Budapest V. kerület
    2 napja, 1 órája
  • Budapest V. kerület
    A partner cégünk raktári pozícióba munkatársakat keres! Munkavégzés helye: - Hamburg , Németország Feladatok: - termékek komissiózása - csomagolás - általános raktári feladatok ellátása Elvárások: - német nyelv alapszintű ismerete előny - raktári mun...
    • Fizikai munka - Budapest V. kerület
    2 napja, 1 órája
 
Kapcsolat a hirdetővel

  • +362080-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest V. kerület