Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Testgyertyák féláron (22 darab)

Budapest V. kerület
8 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2431278
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
Leírás
Eladó 5 darab Naturhelix Kristály testgyertya, illetve 10+6 darab Kamillás Napfény testgyertya. Grátisz 1 darab muskotályzsályás Gyógyulj testgyertya.
A Kristály testgyertyából egy darabot elhasználtunk, egy 10-es kamillás bontatlan, a másik bontott, 6 darab maradt benne. Eredeti csomagolásuk, használati utasításuk megvan. A gyertyák korlátlan ideig megőrzik a minőségüket.
Féláron adom őket, ez az ár már nem alkuképes. (Kristály gyertya bolti ára 1800 Ft/6 db, kamillás testgyertyáé 2200 Ft/10 db.)
Személyesen átvehetők Budapesten a Jászai Mari és a Kossuth térnél, vagy az Infoparkban. Posta is megoldható.
A kamillás testgyertya erős gyulladáscsökkentő hatású, a kristály testgyertya a következő betegségek tüneteit enyhíti: szorongás, depresszió, rossz közérzet, általános méregtelenítés (Az illóolaj összetétele: vetiver, cédrusfa, pacsuli, ilang-ilang, erdeifenyő, teafa-citrom, római kamilla, ánizs, szantálfa, limet + oldott kristályörlemény.)
A testgyertya a fülgyertya hatásmechanizmusán alapuló természetgyógyászati eszköz. Ez a hatásmechanizmus a következő jótékony részfolyamatok együtteséből áll össze egységes egésszé:
hőhatás,
hatóanyagokat tartalmazó füstgázok, gőzök keletkezése,
enyhe vákuum képzése,
bioenergetikai hatás.
Milyen módon hat a testgyertya?
A kezelendő testrész feletti, vagy a csakrapontokat borító bőrfelületre helyezve hő és enyhe vákuumhatással, füstgázaival, gőzeivel stimulálja az adott ponton található idegvégződéseket. A testgyertyával is ingerelhetők az akupunktúrás pontok, természetesen azok, amelyek ezen eszközzel hozzáférhetők. Ugyanakkor bioenergetikai hatásával segít helyreállítani az emberi szervezet összetett energetikai rendszerében betegség, rendellenesség, külső hatások miatt keletkezett deformitásokat.
A testgyertya használata ajánlott:
testi fájdalmak csillapítása,
anyagcsere rendellenességek,
energiablokkok oldása,
fejfájás, migrénes panaszok,
feszült állapot, stressz, idegesség,
mozgásszervi panaszok
méregtelenítés segítése.
Alkalmazás módja:
Használata egyedül, önmagunkon nem ajánlott! Szokásos kezelési folyamat: az első héten minden nap, a második héten pedig minden második napon egy egy gyertya elégetése a kezelendő felületen. Makacs probléma esetén hosszabb, több hétig tartó kúra is lehetséges. A kéthetes kúrák között minimum egy hét szünetet kell tartani. Ha a panaszok ezek után sem csökkennek, forduljon szakorvoshoz.

A testgyertya használata nem ajánlott:
3 éves kor alatt,
bőrpír területén,
vérző aranyér esetén
nyílt seben.
Testgyertyáink a következő természetes alapanyagokból készülnek: méhviasz, ásványi eredetű (élelmiszeripari minőségű) viasz, növényi (sárgarépa) eredetű karotin, pamutvászon (gyapot). Az illatosított fajtáknál természetes illóolajjal impregnáljuk a gyertyák belső felületét.
A gyertya alján több rétegű, steril gézből készült lapocska akadályozza meg az égéstermék esetleges kihullását a bőrre. A gézlapocskát a termék saját anyagából készített gyűrű szorítja a gyertyaaljára.
Szeretnénk kiemelni, hogy a gyertyakészítés minden fázisa tényleges kézimunka, ami lényeges szempont egy természetgyógyászati eszköznél.
A csomagban részletes használati útmutatót talál!
A testgyertya külső megjelenése:
Üreges kúp alakzatú, viasszal átitatott lenvászon vagy pamutvászon eszköz. Hossza kb. 20-25 cm, alsó átmérője 1,2-1,5 cm, felső átmérője 2-3 cm. A viasz a gyertya meggyújtásakor egyenletesen olvad, nem folyik le, cseppmentesen elég. A legutóbbi évek fejlesztési munkáinak eredménye az aromaterápia és a testgyertya hatásmechanizmusának egyesítése, az illatosított testgyertya.
Ebben az esetben természetes illóolajokkal impregnálják a gyertya belső felületét vagy illóolajat kevernek a viaszba.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Judit

  • 0670251-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest V. kerület


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Fürdöszek fürdökadba
    Budapest V. kerület
    Fürdökadba valo szep öregeknek...
    • Egészség, Szépség - Budapest V. kerület
    1 éve, 2 hónapja
    1 Ft
  • Régen frissült
    Átadnám fogászati kuponjaim
    Budapest V. kerület
    Átadnám fogászati kuponjaim. A kuponok bármilyen kezelésre beválthatóak, az átvételt követő 60 napon belül. A fogászati rendelő Budapesten, a Kálvin tér közelében található. Összesen 4 db kuponom van. A kuponok ára: 24.900,- Ft/darab. Érdeklődés: fog...
    • Egészség, Szépség - Budapest V. kerület
    3 éve, 6 hónapja
    24 900 Ft
  • Régen frissült
    ICU Ventilators
    Budapest V. kerület
    Broche Medical, established in 1999 and specialized in nonwoven, medical and plastic disposable products, has been in mainstay on the surgical scene from our inception.Our aim has been to provide the best quality products at affordable prices. We are...
    • Egészség, Szépség - Budapest V. kerület
    3 éve, 11 hónapja
  • Régen frissült
    Arcmaszk 3retegu
    Budapest V. kerület
    3retegu szájmaszk, 4doboz 50db karton.170 Ft db! És sok más is......
    • Egészség, Szépség - Budapest V. kerület
    4 éve
    170 Ft
  • Régen frissült
    Budapest V. kerület, Nádor utca 30.
    Jó állapotú, kényelmes ágyak...
    • Egészség, Szépség - Budapest V. kerület
    4 éve, 3 hónapja
    20 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Judit

  • 0670251-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest V. kerület