Ezt a hirdetést archiválták.

V. kerület, STEINDL IMRE utcában eladó egy FELÚJÍTOTT 128 nm-es, 3 szobás EXKLUZÍV, LUXUS, nagypolgá

Budapest V. kerület Belváros Steindl Imre utca
2 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Belváros - Sétáló utcában
    Budapest V. kerület, Kígyó utca
    Rendkívüli befektetési ajánlat!Belvárosban, a sétálóutcában 119 nm-es, rengeteg lehetőséget kínáló lakás eladó.Az otthon :- 119 nm alapterületű, rengeteg lehetőséget kínáló, alakítható elrendezésű- felújítandó állapotú, a kéményfal megtartásával a be...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 2 órája
    178 500 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 5. ker., Lipótváros
    Budapest V. kerület
    Felújítandó, nagy belmagasságú lakás közel a Duna partjához, a V. kerület szívében eladó. Az ingatlan ideális választás lehet befektetőknek vagy otthonteremtőknek egyaránt. Az lakás egy rendezett, liftes ház második emeletén található. A fűtést gáz-c...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 2 órája
    87 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület
    Eladó az V. kerület közkedvelt részén a Veres Pálné utcában egy 103 nm-es kiváló adottságokkal rendelkező napfényes, 3 szobás (külön bejáratú) emeleti lakás liftes házban. Rendezett, kívül-belül igényes társasház 4.emeletén található, zárt folyosóról...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 4 órája
    145 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Balaton utca
    V. kerületben, a Balaton utcában eladó egy 87 m2-es, 4 szobás, I. emeleti lakás. Felújításra került a fürdőszoba, konyha és a mellékhelyiség. Az ablakokat műanyagra cserélték, mind a bejárati ajtó, mind a beltéri ajtók újak. A víz- és a villanyvezeté...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 5 órája
    98 000 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 5. ker., Lipótváros
    Budapest V. kerület
    Befektetők figyelem! Felújítandó, nagy belmagasságú lakás közel a Duna partjához, a V. kerület szívében! A képe között lehetséges ltáváníterveket is talál. Az ingatlan ideális választás lehet befektetőknek vagy otthonteremtőknek egyaránt. Az lakás eg...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest V. kerület
    1 napja, 7 órája
    87 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4609475
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 128
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
V. kerület, STEINDL IMRE utcában eladó egy FELÚJÍTOTT 128 nm-es, 3 szobás EXKLUZÍV, LUXUS, nagypolgári lakás eladó.



V. kerületben a Belváros LEGSZEBB részén, a Szabadság tér közelében, a Steindl Imre utcában eladó egy harmadik emeleti, 128 nm-es EXKLUZÍV NAGYPOLGÁRI ingatlan. A neves tervezők által megálmodott épület a rekonstrukciónak, a HOMLOKZATFELÚJÍTÁSNAK köszönhetően visszanyerte eredeti szépségét. A minden igényt kielégítő luxus ingatlan a TELJES BERENDEZÉSSEL együtt a vételár részét képezi.



A lakás irányára 179 Millió Ft.



A lakást TELJES KÖRŰEN, igényesen FELÚJÍTOTTÁK a mai kor technikai követelményeinek megfelelően. A felújítás során korszerű minőségű anyagok, MODERN burkolatok (hideg burkolat, csempe, járólap, parkettázás), és szaniterek kerültek felhasználásra. Korszerű beltéri ajtók, hőszigetelt FA NYÍLÁSZÁRÓK, valamint biztonsági ajtó is beépítésre került.



JÓ ELOSZTÁSÚ ingatlan, K-i tájolású, VILÁGOS, ablakai az utcára néznek. A szobák parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. A lakás fűtéséről és a meleg víz ellátásáról gáz CIRKÓ fűtés gondoskodik. Az ingatlan LÉGKONDICIONÁLÓVAL felszerelt, valamint RIASZTÓRENDSZER van telepítve.



Az 1 nappalból, 2 hálószobából, amerikai konyhából, 2 fürdőszobából (az egyik káddal, a másik zuhannyal felszerelt) ingatlan KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG. A lakás közvetlenül a Duna, a szépen felújított Szabadság tér (fák, virágok, játszótér), kifőzdék, éttermek, reggelizős helyek, színvonalas pékségek szomszédságában található.



A közös költség 35.000 Ft havonta, ami tartalmazza a víz/csatorna díjat, a szemétszállítás, a közös villanyfogyasztás, a lépcsőház takarítás a felújítási alapot és a társasház biztosítást is.



Parkolási lehetőség az utcán, közterületen lehetséges, vagy parkolóhely bérelhető a Szabadság téri mélygarázsban.



Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség - minden megtalálható. Metró/villamos/buszmegálló van a közelben, a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető.



Ha tapasztalt, lelkiismeretes, képzett profi szakemberre van szüksége, akkor Rózsadomb Ingatlan. Címünk : 1024 Budapest, Lövőház utca 34.



Fekvés: keletei

Építés éve: 1867

Felújítás éve: 2017

Felújítás jellege: Teljes körű felújítás

Lakás állaga: felújított

Ház állaga: felújított

Tömegközlekedés elérhető távolságban van



Ügyintéző: Baczynski Eszter

Azonosító: R/02-91



Családi vállalkozásként őszinte, becsületes, szívvel-lélekkel való munkavégzést ígérünk.

2001 óta foglakozunk ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.



RÓZSADOMBI IRODÁNK a Rózsadomb lábánál, Lövőház utca 34. szám alatt (Ezredes utca sarkán) földszinti, utcára nyíló üzlethelyiségben található.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK rózsadombi ingatlanok közvetítésére szakosodott,

RÓZSADOMB INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón. Weboldalunk a teljes II. kerületi ingatlan kínálatunkat tartalmazza, valamint megjelenítjük a kerületben KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanonként több fotót is talál. Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.



Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten. Ajánlatainkat földrajzi régió szerinti csoportosításban is tallózhatja "BELSŐ ÓBUDA", ÓBUDAI HEGYVIDÉK" és "ÓBUDÁN TÚL" aloldalainkon.



Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRODÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

Üröm, Pilisborosjenő, Budakalász, Pomáz, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Belváros Steindl Imre utca

 
Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Belváros Steindl Imre utca