Ezt a hirdetést archiválták.

Csodálatos privát terasz és másfél szoba Külső-Erzsébevárosban - Budapest VII. kerület, Ligetváros,

Budapest VII. kerület Ligetváros Cserhát utca 24
3 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Budapest VII. kerület, Dohány utca
    Dohány utcai, második emeleti, utcai lakásom.Hivatalosan két generációs lakássá minősítve egy helyrajzi számon. Egyik lakás 53 m2 másik lakás 34 m2. Akár egyben és akár külön is használhatóak. Mindkét lakásrész rendelkezeik önálló konyhával, fürdőszo...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    20 órája, 40 perce
    82 000 000 Ft
  • Budapest VII. kerület, budapest, budapest
    Belvárosi dohány utcai duplakomfortos 87 m2-es kétgenerációs tehermentes utcai összkomfortos, második emeleti lakás eladó tulajdonostól. Vidéki ingatlan beszámítása is lehetséges vagy nagyobb értékű budapesti ingatlan, családi ház érdekel. Egy lakáso...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    20 órája, 40 perce
    82 000 000 Ft
  • Dohány utcai teljesen felújított 89 m2-es két generációs lakás eladó tulajdonostól!
    Budapest VII. kerület
    Dohány utcai, második emeleti, utcai lakásom.Hivatalosan két generációs lakássá minősítve egy helyrajzi számon. Egyik lakás 53 m2 másik lakás 34 m2. Akár egyben és akár külön is használhatóak. Mindkét lakásrész rendelkezeik önálló konyhával, fürdőszo...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    20 órája, 40 perce
    82 000 000 Ft
  • Eladó - Lakás (téglaépítésű) - Dob utca
    Budapest VII. kerület, Dob utca
    KÖRÚTON BELÜL RÖVID TÁVÚ KIADÁSRA OPTIMALIZÁLT FELÚJÍTOTT LAKÁS ELADÓ! A földszinti lakás TELJES BERENDEZÉSSEL várja következő tulajdonosát egy hangulatos házban, privát terasz résszel a DOB UTCÁBAN. A jelenleg rövid távú szálláshelyként üzemelő inga...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja
    56 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület
    Szép lakás a belvárosban, Kíváncsi? . . . . ***BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG A BELVÁROSÁBAN***Budapest belvárosában, a Király utcában, mediterrán hangulatú belső udvarban, néhány percre az ikonikus Gozsdu Udvartól AIRBNB kiadásra alkalmas lakás eladó. A klas...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja
    64 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5255654
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 31
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
LEGYEN ELSŐ LAKÓJA ENNEK A TERASZOS LAKÁSANK!

*** MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS, MÁSFÉL SZOBA, PRIVÁT TERASSZAL A VÁROSLIGET MELLETT*** 

Nyugodt környék, kellemes légkör, ideális otthon 200 méterre a Városligettől. 
TULAJDONOSTÓL eladó egy különleges adottságú, lakberendező által tökéletesen megtervezett és berendezett amerikai konyhás nappali + 1 hálószobás + egy 5,5 nm-es PRIVÁT TERASZ-os, 31 nm-es (tulajdoni lap szerint 30 nm), délnyugati tájolású, hangulatos, fiatalos atmoszférájú, napsütötte lakás. 


A LAKÁSRÓL

A lakás TÖKÉLETES, ÚJSZERŰ állapotban van, minden részletre kiterjedően, teljeskörű felújítást kapott, magas színvonalú kivitelezés mellett és részletesen megtervezett, igényes, stílusos lakberendezéssel kapta meg mostani elbűvölő hangulatát.

Itt minden készen áll arra, hogy az új lakója tökéletes otthonra leljen, emellett befektetésnek is kiváló lehetőség!

A lakás helykihasználása kitűnő!!!

Belépéskor a közel 20 nm-es tágas amerikai konyhába jutunk, ahol számtalan funkció kialakításra került:
-> Az ajtó mellett egy beépített előszobabútor kapott helyet, mely láthatatlanul elnyeli a kabátokat és cipőket.
-> Az ajtóval szemben található a vadiúj, elegáns, hófehér konyha, mely beépített konyhai gépekkel (főzőlap, sütő, páraelszívó, mikrohullámú sütő, mosogatógép, hűtőszekrény) áll az új tulajdonos rendelkezésére. 
-> Mellette egy 4 személyes, kényelmes, stílusosan megálmodott étkezőrész került kialakításra, ami a meghitt, baráti vagy családi beszélgetések színtere lehet. 
-> A nappalirész egybeolvad a konyhával és az étkezővel, a kanapéval szemben található a TV helye, így a téli estéken a romantikus kuckózós filmezés is megoldott.

Ez a nagyszoba két irányból is kapja a fényt, hiszen a bejárati ajtó és a teraszajtó is innen nyílik, így a hatalmas ablakoknak köszönhetően valóban napfényes, mely igazán világossá varázsolja a lakás központi részét. 

Innen nyílik az összes többi helyiség a lakásban:
-> HÁLÓSZOBA – A hálószoba kényelmes ágya puha kelmékkel csábít pihenésre, és megnyugvásra, az ablak két oldalán pedig a gardróbszekrény illeszthető be a szobába.
-> FÜRDŐSZOBA – A modern, letisztult és dekoratív zuhanyzós fürdőszobában egy tükrös beépített mosdószekrény, mutatós üvegpolcok és egy mosógép kiállás is kialakításra került, így nemcsak gyönyörű, hanem igazán praktikus is egyben. 
-> PRIVÁT TERASZ – A lakást leginkább az egyedi, privát terasza teszi különlegessé, hiszen nem sok ilyen adottságú lakás található a környéken. Kilátása egy óvoda udvarára nyílik, így amellett, hogy kiemelten világos és napfényes a délnyugati tájolásnak köszönhetően, nyári estéken rendkívül csendes és meghitt is egyben. 

Összességében elmondható, hogy a lakás rendkívül csendes és békés hangulatú, kedves, meghitt élettér lehet egyedülállóknak, illetve pároknak. 

Technikai részletek:

A lakás teljes körűen felújított, műszakilag és esztétikailag egyaránt. A felújítás során új nyílászárók (nyíló-bukó funkcióval, redőnnyel) kerültek beépítésre. Újjá építésre került a teljes víz-, csatorna- és villanyvezetékhálózat, valamint új burkolatokat és szanitereket kapott az összes helyiség. Falak új vakolatot és világos színeket kaptak. A fűtésről hűtő-fűtő klíma, norvég elektromos panel, a fürdőszobában törölközőszárító radiátor gondoskodnak.
A lakás földszinti elhelyezkedése miatt a lakás szigetelése alulról megtörtént, illetve az aljat újra betonozásra került. 

A TÁRSASHÁZRÓL 

A társasházat csendes, összetartó, barátságos lakóközösség jellemzi, a ház állapota közepes. 
(Kedvező fenntartási költségek: a közös költség: 9500 Ft/ hó, a víz, gáz és áramdíj egyedi fogyasztás alapján fizetendő.)

KÖRNYÉKRŐL 

A lakás a megújuló Városliget közvetlen közelségében helyezkedik el, mely nemcsak a város zöld oázisa, hanem számtalan kulturális, szórakoztató, sportolási és egyéb rekreációs lehetőséget rejt magában. Emellett a Liget projektnek köszönhetően újjáépülő Városliget magában hordozza a hosszú távú értéknövekedés lehetőségét is. 
A lakás több egyetem szomszédságában (Állatorvosi egyetem, Metropolitan egyetem) található, így a számtalan külföldi diáknak köszönhetően, rendkívül könnyen és magas áron bérbe adható az ingatlan.
Kiváló a lakás infrastruktúrája. A háztól egy-két sarokra kisebb élelmiszerboltok, éttermek, kávézók, bankok, posta, gyógyszertár találhatóak. A közelben, az Aréna Plázában számtalan bevásárlási és szórakozási lehetőség áll az új tulajdonos rendelkezésére. 
A tömegközlekedés szintén páratlan, a Keleti pályaudvar 7-8 perc séta alatt elérhető, ahol a 3-as és 4-es metróval könnyen megközelíthető a város bármely pontja, a párhuzamos utcában guruló trolival pedig közvetlenül a belvárosba juthatunk akár 10 perc alatt. 

Összességében a lakás közel van a belvárosi forgataghoz, mégis a nyugalom szigete a belváros szélén.

Olyan igényes, új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A BELVÁROS KÖZELSÉGÉT, mégis nyugalomra vágyik egy ELEGÁNS LAKÁSBAN, SZERETI A SZÉPET, A KÉNYELMET. 

Ha nem szeretne felújítással bajlódni, és már holnap élvezni kívánja e lakás minden potenciálját, akkor megtalálta álmai otthonát! 

Ha befektetési célú lakásvásárlásban gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénz fial, kiemelkedő megtérüléssel!

A lakás AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, a lehető legjobb ajánlat a piacon! 

A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi a hófehér minőségi konyhabútor a beépített gépekkel, a beépített előszobaszekrények és fürdőszobabútor. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! 

KIEMELKEDŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNNYAL: 32.49 Millió Ft

Jöjjön el, és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken!

 


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Ligetváros Cserhát utca 24

 
Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Ligetváros Cserhát utca 24