Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 322 nm-es tégla lakás Budapest VII. kerület Nagykörúton kívüli terület

170 000 000 Ft
Budapest VII. kerület Nagykörúton kívüli terület
1 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8978875
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 11
  • Alapterület (m²): 322
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Pesten, a VII. kerületben a Dózsa György út és a Thököly út kereszteződésétől 3 perc sétára lévő társasházában található. A Keleti Pályaudvar-nál lévő tömegközlekedési csomópont mindössze 6 perc sétára található, ami rendkívül jó megközelítést kínál a lakásnak. A térről a 2-es és 4-es metróvonalnak, a vasúti pályaudvarnak és a számtalan buszoknak köszönhetően, kényelmesen és gyorsan lehet eljutni a főváros bármely pontjára. A Nyugati és Déli pályaudvarok tömegközlekedéssel mindössze 15-20 perc alatt érhetőek el. Autóval több irányból is egyszerű a megközelítés, a közeli főútvonalaknak köszönhetően. A lokáció sajátosságának köszönhetően, mind rendelők, posták, gyógyszertárak, iskolák, valamint bevásárló központok, illetve kisebb diszkontok is bármelyik irányba rövid időn belül elérhetőek. A közeli Városliget mindössze 2 sarokra található, ahol Európa legnagyobb kultúrális tartalmú, városfejlesztési projektje keződött már el, amivel ismét méltó lesz egykori fénykorához. A mostanival jóval zöldebb és korszerűbb, vonzó intézményekkel gazdagabb park lesz.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A belső 3 szintes lakásnak 2 bejárata van. Az egyik az utcafrontról a másik pedig az épület lépcsőházából nyílik a lakás földszintjére. Ha az épületből érkezünk egy előtér után az előszobából nyílik az emeletre vezető lépcső, az utcára néző hármas irodaegyüttes és a mögöttük elhelyezkedő folyosó. A folyosón először a pincébe vezető ajtóval találkozunk, majd egy kereszteződésben találjuk magunkat. Innen, a tükörszobán keresztül lehet eljutni a középső irodába, valamint az egyik fürdőszoba és a kamrás, étkezős konyhabejárat is itt található. A folyosó végén egy mellékhelység található, előtt pedig a legnagyobb irodába vezethet az utunk, amihez egy félszoba is tartozik, valamint az utcafronti bejárat is ide nyílik.
A pince 3 éve teljes műszaki és szerkezeti felújításon esett át, az esztétikai befejezés az új tulajdonosra vár. 3 szoba és 2 félszoba mellett még egy szauna is helyet kapott ezen a szinten.
Az emelten balra fordulva találunk egy szobát, saját fürdőszobával és félszobával. Átellenben másik két szoba található, saját fürdőszobával és két külön nyíló gardróbhelyiséggel. Itt az egyik szoba és annak előszobája galériaként van kialakítva és az alatta lévő első számú irodával egy légtérű.
MŰSZAKI FELSZERETLSÉG:
A lakásba riasztó és klíma rendszer egyaránt ki van alakítva. Az ingatlan fűtésért gázcirkó a felelős, a meleg tartásáért műanyag nyílászárók gondoskodnak. 2 külön vízóra található a lakásban, amihez 2 boiler tartozik. A 2 villanyórából az egyik kifejezetten erős, üzemi energiákkal bír.
HASZNOS ALAPTERÜLET:
Pinceszint: 67 m²
Pinceszint: 183 m²
Emelet: 72 m²
BEFEKTETÉSI ÖTLETEK:
-Iroda
-Co-working irodák
-Rendelők
-Több lakásos kialakítás
-Műtermek, stúdiók
-Edzőterem, fitness stúdió
-Több generációs családi otthon
KÖLTSÉGEK:
Az ingatlan közös költsége 100.000 Ft melyben a közös képviselet, takarítás, szemétszállítás és a felújítási alap díja tartozik bele. A lakás alkalmanként van csak használva ezért számítható rezsidíj nem áll rendelkezésre. A beépített bútorzat a vételár részét képzik, míg a könnyen mozdíthatók megegyezés tárgya lehet.

Ár: 176.500.000.- Ft
--------------------------
Kérem mindenképpen tekintse meg a 3D virtuális sétát az ingatlanról. Amennyiben többet szeretne megtudni vagy élőben is megtekinteni, forduljon hozzám bizalommal.

Hivatkozási szám: 4944_36

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kovács Norbert

  • +367067-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Nagykörúton kívüli terület


Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület
    Luxus Minőség Harmónia Eladó Budapest 7. kerület Erzsébetváros egy csendes, de a központhoz közeli utcájában magasföldszinti 106 m2-es polgári luxus lakás. Amelyet 2019-ben teljeskörűen, nagyon igényesen újítottak fel, megőrizve a polgári hangulatát,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 4 órája
    119 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület
    Budapest VII. kerületben, Városliget közelében, Nefelejcs utcában eladó egy 46 nm-es, 2 szobás (mindkét szoba galériázott) földszinti, jó állapotú lakás, az állógalériákkal összesen 60 nm. Remek adottságai miatt nemcsak saját otthonnak, de befektetés...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 4 órája
    36 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület
    *****Szuper elhelyezkedésű, megengedhető árú, 2 szobás ingatlan a Damjanich utcától pár lépésre!***** Az ingatlan 30,9 nm-es, frissen felújított, kiváló állapotnak örvend, mely egy jó állapotú épületben helyezkedik el. Egyedi villanyórákkal rendelkez...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 4 órája
    22 200 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület
    Budapest 7.kerületében A VÁROSLIGETNÉL ELADÓ 3 teljesen felújított garzon. Az ingatlan területe 74,5 nm + 30,5 nm galéria. Jelenleg az ingatlan teljes felújítás alatt van, így a képeken referencia munkák vannak, de hasonló lesz stílusban és színvilág...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 4 órája
    107 400 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 7. ker.
    Budapest VII. kerület
    SZUPER DESIGN LAKÁS! A VII. kerületben, Almássy térhez közel kínálok megvételre egy napfényes, galériás kislakást! A lakás a társasházon belül egy különálló épületben helyezkedik el, négy lakás van összesen az épületben. Egyben is megvásárolható! Az ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest VII. kerület
    1 napja, 4 órája
    79 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kovács Norbert

  • +367067-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Nagykörúton kívüli terület