+ Ingyenes hirdetés feladása

Még eladó! ANGOL 660db-os KÉPES SZÓKÁRTYA babáknak ovisoknak

4 400 Ft
Budapest VIII. kerület
1 hónapja, 2 hete
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3346076
 • Kategória: Baba-Mama
 • Alkategória: Játék
Leírás
Újszerű állapotban (soha nem volt használva, mert ajándékba kaptuk) nincs megtörve, összefirkálva stb. eladó. A csomag 660 db, színes, napjainkban készült fotókkal illusztrált gondosan összeválogatott angol tanár által összeállított, angol szókártyát tartalmaz. Az angol szókártyák anyaga karton. Elsősorban a szavakkal ismerkedő babáknak, ovisoknak és az angol írást olvasást tanuló gyermekeknek készült angol tanulás fejlesztési célból, de a felnőtteknek is segítséget nyújthat az angol nyelvtanuláshoz. Ár-érték arányban a legjobb, felülmúlja a boltokban kapható kártyacsomagokat. A szótanuló kártyákon a szó megtalálható magyarul kis és nagy nyomtatott betűkkel, valamint angolul. Több mint 10 angol témakörhöz kapcsolódó szavakat tartalmaz, amelyekkel a mindennapokban találkozunk: (pl.: gyümölcsök, állatok, ruhadarabok, tárgyak, eszközök stb.) Szórakozás közben tanulhatnak a picik angolul. Angol nyelvtanári óra, angol nyelvi felkészítés, angol oktatás, angol nyelviskola kiváltása vagy erősítése, önfejlesztés céljából is hasznos lehet. Javíthatja az autizmussal élők beszédkészségét is.
Átvehető személyesen XIII. Budapest ( Tüzér utca és Hun utca sarka 9 h és 15 h között) VAGY ( Győr, Autóbusz állomás (Albán pékség előtt)

Ha személyesen nem megoldható, akkor el is postázom Foxpost AUTOMATÁBA (előre utalással plusz 1100Ftért, utánvétellel plusz 1400 Ft.-ért ) Dohányzás és kutyaszőr mentes igényes helyről. Az üzenetet is olvasom, így e-mailre is szívesen válaszolok.Továbbá van egy újszerű német-magyar képes szókártya csomagom is, amit a hirdetéseim között megtalálsz.

Kapcsolat a hirdetővel

 • +362034-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VIII. kerületHasonló hirdetések

 • Régen frissült
  MICRO CHARGERS mini autós óriás készlet
  Budapest VIII. kerület
  MICRO CHARGERS mini autós óriás készlet olcsón, EGYBEN eladó. Gyerekek kinőtték. Használt. Kb 150 darabos készlet. 5 pályából. Tíz kisautó. Rengeteg kiegészítő, fordító, csapdák, alagút, híd, ugrató, hurrican stb… Újonnan az egész kb százezer forint....
  • Játék - Budapest VIII. kerület
  3 éve, 9 hónapja
 • Régen frissült
  Rengeteg játék, favonat, járművek, PC stb.
  Budapest VIII. kerület, Rákóczi út
  Kamaszodás miatt eladó: Favonat készlet, több mint száz db, egyben, tízezer ft. Járművek, több mint száz db, egyben, hétezer ft. Wader, autók, vonatok, pályák, egyben, nyolcezer ft. World of Warcraft pack, PC játék, nyolcezer ft. Műanyag bábúk, katon...
  • Játék - Budapest VIII. kerület
  5 éve, 1 hónapja
  6 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel

 • +362034-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VIII. kerület