Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Festékréteg festékvastagság rétegvastagság autó fényezés lakk mérő digitális

147 300 Ft
Budapest X. kerület
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4797602
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
Leírás
Rétegvastagság mérő / Fe, N Fe, 0-1250 um, 1~3%, Beépített érzékelő + Beépített statisztika + BLUETOOTH + Adatgyűjtő szoftver PC-re/

Műszaki adatok:
Mérés: F (mágnesezhető) és N Fe (nem mágnesezhető) fém felületen
Mérési tartomány: 0 - 1250 um
Kijelző felbontása: 0,1 um (0-99 um közt) / 1 um (100 um felett)
Mérési pontosság: 1-3 % vagy 2,5 um (amelyik a nagyobb)
Méret: 140 x 70 x 30 mm
Táp: 4 x 1,5 V AAA elem
Súly: 130 gr.

Tartozékok: Műszer táska, leírás, kalibráló alaplap (1 Fe, 1 N Fe), kalibráló fóliák (3-6 lap), Bluetooth USB vevő, adatgyűjtő szoftver PC-re

Cégünk az Amittari Instruments egyedüli magyarországi hivatalos viszonteladója, minden általunk kínált Amittari termékhez hivatalos magyarországi Áfá-s számlát állítunk ki (nem szlovák, nem német ... magyar!) ill. minden Amittari termékre 12 hónapos garanciát vállalunk.

A készülékek többsége budapesti raktárunkban megtalálható, vagy igen rövid átfutási idővel biztosítható.

Összes termékünk magyarországi házhoz szállítása ingyenes!


Ajánlott olvasmány vásárlás előtt!

Vásárlás előtt 1 dolgot kell eldönteni. Mérőműszert vagy "véletlenszerű eredményeket generáló eredménykijelzőt" szeretnénk vásárolni. Ezt a mondatunkat kérem olvassa el még egyszer. Mérőműszert vagy "véletlenszerű eredményeket generáló eredménykijelzőt" szeretnénk vásárolni.

Termékpalettánk kialakításakor több gyártó különböző felszereltségű mérőműszernek nevezett készülékét kértük be (kb. 40 készüléket) és vizsgáltuk meg tüzetesebben. Sajnos az eredmények siralmasak voltak, s ott született meg bennünk az előzőekben említett "véletlenszerű eredményeket generáló eredménykijelző" kategória. A vizsgált készülékek kb. 3/4-e ebbe a kategóriába esett. Nem az volt a gond hogy nem ismerték fel a mágnesezhető vagy nem mágnesezhető felületeket (persze ha csupán ez a cél, egy egyszerű mágnest kell venni, az is megmondja ugyenezt). A probléma ott kezdődött amikor méréseket végeztünk ... nos ott aztán már volt minden.
Ön, mint vásárló egy ilyen készülék megvásárlásakor mit lát? Beüzemeli a készüléket, jobb esetben a készülékhez kapott kalibrációs lapok segítségével bekalibrálja azt és gyerünk, mérjünk. Meg is történik a mérés, a kijelzőről különböző értékeket olvashatunk, boldogok vagyunk ... ha a cél ez, nem is kell tovább olvasni, erre a vizsgált összes készülék képes volt, nincs értelme több 10.000 Ft-ot költeni, nem kell válogatni ... a tetszetősebb forma, a kijelző, vagy talán a készülék mérete alapján választhatunk.

...

Ha azonban arra van szükség hogy valós, és megismételhető, pontos mérési eredményeket kapjunk, amibe valóban meg is bízhatunk (ez nagyon fontos és döntő elvárás egy ilyen készüléktől, hisz tulajdonképpen emiatt vásároltuk azt meg) ... na itt kezdődik az ahol a "műszerek" döntő többsége kihullt. A készülékek képtelenek voltak ugyanazon felület ugyanazon pontján azonos (vagy hibahatáron belüli) mérést produkálni, a "számgenerátorok" sorba ontották magukból a fals, hibás számsorokat ... nem győztük csóválni a fejünket ... hihetetlen hogy ennyi és ilyen kvalitású "műszer" piacra kerülhet ... döbbenet!

Nos ezen házon belüli tesztünket követően tisztázódott le számunkra az a gyártó akivel a továbbiakban üzleti kapcsolatba is kerültünk és akinek végül cégünk lett a hivatalos magyarországi disztribútora.

Ezen írásunk most nem azért került be, hogy azt bizonygassuk hogy az Amittari termékek mindenek feletti pontossággal bírnak, vagy hogy azok szuper jól mérnek ... nem ... azért került ez ide, hogy felhívjuk az Ön figyelmét arra hogy rengeteg (a mi vizsgálataink esetében a vizsgált készülékek 70-75%-a) olyan mérőkészüléknek nevezett eszköz van a piacon, amik tulajdonképpen pont arra nem használhatók amire készültek, rétegvastagság mérést Nem tudnak pontosan és megismételhetően végrehajtani. Figyeljen oda nagyon mi az amit vásárol, saját érdeke miatt!!!

Amennyiben mellettünk dönt, abban biztos lehet hogy olyan mérőműszer fog az Ön kezébe kerülni ami a mérést (a megadott mérési hibahatáron belül) teljesíteni fogja. Pontos és megismételhető méréseket fog kapni ma, holnap ... és 2 év múlva is.

Kapcsolat a hirdetővel
  • LAKAT Károly

  • +362036-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest X. kerület


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Festékréteg festékvastagság rétegvastagság autó fényezés lakk mérő digitális
    Budapest X. kerület
    mini Festék réteg vastagság mérő / Fe, N Fe, 0-500 um, 1~3%, Beépített érzékelő / Műszaki adatok: Mérés: F (mágnesezhető) és N Fe (nem mágnesezhető) fém felületen Mérési tartomány: 0 - 500 um Kijelző felbontása: 0,1 um Mérési pontosság: 1-3 % vagy 2,...
    • Vállalkozás, Ipar - Budapest X. kerület
    1 éve, 4 hónapja
    61 800 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • LAKAT Károly

  • +362036-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest X. kerület