HemoMed – professzionális krioterápiás eszköz aranyér kezelésére

41 100 Ft
Budapest X. kerület
6 napja, 11 órája
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6587015
 • Kategória: Eladó
 • Alkategória: Egészség, Szépség
 • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A HemoMed® egy professzionális hideghatást közvetítő (krioterápiás) eszköz aranyér, nyálkahártya berepedés (hasadék, anális fisszúra) fájdalommentes kezelésére, műtét és vegyszerek nélkül.

A HemoMed® az első, otthonában használható, mellékhatásoktól mentes aranyér kezelésében segítséget nyújtó termék.
A hideghatást közvetítő eszköz (másnéven „kriogén aplikátor”) azonnal és helyes használat esetén tartós eredménnyel szolgálja jobbulását.

A HemoMed® egy hidegterápiás eszköz, orvosi műanyagból készült és speciális hütőfolyadékot tartalmaz. Több évi kutatás és technológiai fejlesztés után sikerült egy olyan különleges terméket kifejleszteni, amely fájdalmas beavatkozás nélkül képes javítani az aranyér gyulladásában.

A Hemomed® kifejlesztését hosszas kutatás előzte meg, melyet a modern technológia és az otthoni gyógymódok ötvözése segített. Amennyiben a testünk bizonyos részeit rövid ideig extrém hideg hőmérséklettel kezeljük, ez segíti a vérkeringést, a test öngyógyulási folyamait, csökkenti a kialakult szöveti (pl:izom), izületi duzzanatokat, nagy mennyiségű adrenalin és endorfin (igen erős, a szervetünk által termelt fájdalom csillapító) felszabadulást eredményez, ezzel kialakítva és felgyorsítva a gyógyulási folyamatokat.

Tekintettel arra, hogy az eszközt (aplikátort) a végbél csatornába is fellehet helyezni belső aranyerek, nyálkahártya berepedés (fisszúra) esetén, annak a csatornát tágító effektusa is jelentkezik, mely lazítja a fájdalom miatt ott görcsösen összehúzodott záróizom gyűrűt. Így tovább csökkentheti a fájdalmat.

Speciális műanyagból készült az eszköz, melyen nem tapadnak meg szennyező és allergizáló anyagok, annak tisztán tartása könnyű feladat. Allergiás reakciót nem vált ki az alkalmazott területen. Tekintettel a speciális orvosi műanyag burkolatra és a speciális fagyott hűtőfolyadékra, rendkívül egyenletesen adja le a hűtő hatását, akár 8-10 percig is tartja az extrém hideghatást. A Hemomed® újrahasznosítható, szappanos mosás és öblítés után újra a mélyhűtőbe helyezhető. A terméket a kúra során annyiszor használja, ahányszor csak szükségét érzi, akár fél-egy évig is.

A Hemomed®-et ajánlatos naponta 2-3 alkalommal használni 5-8 napon keresztül. A legtöbb esetben ez elég a tünetek megszüntetéséhez, de a szövetek teljes regenerálódásának erdekében még 2-3 hétig szükséges az eszköz alkalmazása. Súlyosabb esetekben a Hemomed® 4-5 alkalommal is használható, naponta, akár 4 héten keresztül is, ezek után csökkentsük a napi használatot 2-3 alkalomra. Vegye figyelembe, hogy a legsúlyosabb esetekben, mint például az erősen gyulladt külső aranyerek esetén legalább 4 hét szükséges a gyógyuláshoz.

Helyezze a HemoMed® készüléket a tartóba amelyet a csomagban megtalál. Tegye a mélyhűtőbe az aplikátort lefelé fordítva (a vékony végével lefelé) belső aranyér esetén, felfelé fordítva külső aranyér esetén. Minden használat előtt minimum 2 órát kell a HemoMed®-et a mélyhűtőben tartani.

A Hemomed®-et ajánlatos naponta 2-3 alkalommal használni 5-8 napon keresztül. A legtöbb esetben ez elég a tünetek megszüntetéséhez, de a szövetek teljes regenerálódásának erdekében még 2-3 hétig szükséges az eszköz alkalmazása. Súlyosabb esetekben a Hemomed® 4-5 alkalommal is használható, naponta, akár 4 héten keresztül is, ezek után csökkentsük a napi használatot 2-3 alkalomra. Vegye figyelembe, hogy a legsúlyosabb esetekben, mint például az erősen gyulladt külső aranyerek esetén legalább 4 hét szükséges a jobbuláshoz.

Bővebb információk: https://maxmed.ro/u/93

Kapcsolat a hirdetővel
 • Webguru

 • 0621200-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest X. kerület


Hasonló hirdetések

 • Babiliss hidro Spa plusz
  Budapest X. kerület
  Eladó újszerű állapotban. Babyliss hidro Spa plusz labfurdo, labmasszirozo. funkció: - vibrációs masszázs - buborékok, és a víz hőmérsékletének tartása - vibrációs masszázs, és a víz hőmérsékletének tartása - cserélhető forgó kiegészítő: - általános ...
  • Egészség, Szépség - Budapest X. kerület
  6 napja, 9 órája
  13 500 Ft
 • Dior parfüm 50 ml
  Budapest X. kerület
  Eredeti bontatlan csomagolásban 50 ml Dior parfüm...
  • Egészség, Szépség - Budapest X. kerület
  6 napja, 9 órája
  33 000 Ft
 • Dior parfüm 20 ml
  Budapest X. kerület
  Eredeti csomagolásban 20 ml Dior rollos parfüm. DE DIOR Igazi mód, amelyet egy finom vagy állandó rész felülmúl egy diszkrét és érzékszervi gesztus Miss Dior Absolute Promin virágos és ínyenc ösvénye apránként végigkíséri az egész lampát BY DIOR Üveg...
  • Egészség, Szépség - Budapest X. kerület
  6 napja, 9 órája
  14 000 Ft
 • Dior parfüm 30 ml
  Budapest X. kerület
  Eredeti bontatlan csomagolásban 30 ml Dior parfüm...
  • Egészség, Szépség - Budapest X. kerület
  6 napja, 9 órája
  24 000 Ft
 • Biobelt – biomágneses öv, hátfájás, reuma, vesebetegségek ellen
  Budapest X. kerület
  A BioBelt öv egy modern termék, amely a gyapjú és mágnes jótékony hatását ötvözi egy termékben. A mágneses terápia idején a testet mágneses impulzusok érik, az érintett sejtek ezáltal módosulnak. A sejtek falaiban olyan csatornák nyílnak, amelyek ren...
  • Egészség, Szépség - Budapest X. kerület
  6 napja, 11 órája
  15 390 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Webguru

 • 0621200-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest X. kerület