Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó lakás tulajdonostól!

Budapest XI. kerület Karinthy Frigyes út
4 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    *** ELADÓ ÚJSZERŰ 1+3 SZOBÁS ÚJSZERŰ LAKÁS ÚJBUDÁN! *** Megvételre kínálunk a 11. kerület frekventált részén egy amerikai konyhás nappali plusz 3 hálós, dupla komfortos lakást, hatalmas terasszal. Az első emeleti lakás a Budai Bolero Lakóparkban talá...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    112 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    *** ELADÓ ÚJSZERŰ, 2+2 SZOBÁS,FÖLDSZINTI LAKÁS TEREMGARÁZZSAL! *** Megvételre kínálunk a 11. kerület frekventált részén egy amerikai konyhás nappali plusz 3 hálós, kertkapcsolatos, felújított, csodálatosan berendezett összkomfortos lakást. Az földszi...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja
    105 000 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Lágymányos
    Budapest XI. kerület
    Eladó a XI.kerületben, Gárdonyi térhez közel, FELÚJÍTANDÓ állapotú ingatlan AZ INGATLANRÓL -Az ingatlan korábban üzlethelyiségként funkcionált, összesen 82 nm. -Két tulajdoni lap tartozik hozzá, egybe van nyitva és egyben kerül értékesítésre: 1. műhe...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 3 órája
    62 000 000 Ft
  • Eladó 29 m2-es téglalakás Budapest XI. kerület
    Budapest XI. kerület
    Kizárólag az Adamcsik Ingatlan kínálatában! Budapest XI. kerületében, a Nagyszőlős utcában megvételre kínálok egy teljesen felújított 29m2-es 1,5 szobás lakást. A klimatizált ingatlanban 1 hálószoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba mellékhelyisé...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 4 órája
    39 900 000 Ft
  • XI. ker. 126m2, 4 hálószoba, étkezős konyha-nappali, dupla komfort, csendes, világos, emeleti, lifte
    Budapest XI. kerület, Kelenföld
    XI. ker. 126m2, 4 hálószoba, étkezős konyha-nappali, dupla komfort, csendes, világos, emeleti, liftes, cirkós, erkélyes, Ny.-i tájolás. Ideális lakást keresi, jó elosztású alaprajzzal? Központi helyen mégis csendes, világos legyen? Emeleti lakás, lif...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 9 órája
    138 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5016545
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 95
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
TEHERMENTES LAKÁS TULAJDONOSTÓL ELADÓ

Ingatlanközvetítők kérem ne hívjanak!!!

A 95 négyzetméteres, befektetésnek, irodának, rendelőnek és családi otthonnak is ideális, 5. (nem legfelső) emeleti, liftes lakás két erkéllyel eladó egy szépen karban tartott házban a Karinthy Frigyes úton. A napfényes ingatlan szinte minden fala mozdítható, egyéni igényekre szabható. Belmagassága ideális, 302 cm. Egyéni mérős távfűtés költsége 14.000,- /hó. A közös kötség 17.000,-/hó. Az épület jó állapotú, folyamatosan karbantartott, és a falára kihelyezett óriásplakátok álandó bevételt jelententenek a társasháznak. Részben nyugdíjas korúak, részben fiatal családok lakják, akik a közelmúlban újították fel az ingatlanukat.

KITŰNŐ INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZIK
Újbuda felújított, ikonikus közlekedési csomópontja, a Móricz Zsigmond körtér közelében található, ami érinti a 4-6-os villamos, a M4-es metró, számtalan egyéb busz és villamos járat vonalát. Az Allee Bevásárlóközpont és az egyik legnagyobb piac, a Fehérvári úti Vásárcsarnok szomszédságában található. Pár perc sétára van a Feneketlen-tó, a Budai Arborétum, a Duna-part, kocsival 5 perc a Gellért-hegy és a Kopaszi-gát.

BEFEKTETŐKNEK
Remekül kiadható egyetemistáknak
A remek adottságokkal rendelkező lakás Budapest elit egyetemi városrészében, hangulatos utcákkal, színvonalas vendéglátó egységekkel van körbevéve. Gyalog pár perc a BME, az ELTE, az Edutus Egyetem, a Szent István Egyetem Ketészettudományi Kara. Tömegközlekedéssel a Corvinus 8 perc, a Testneveléi Egyetem, a Gábor Dénes Főiskola negyed óra.

Kialakítható 3 külön bejáratú félszoba és egy nagy szoba, ami akár 5 egyetemista számára is kényelmesen kiadható. Egy közös 17 négyzetméteres étkezős konyha, fürdőszoba, külön WC és egy külön zuhanyzó biztosíthatja a kellemes környezetet számukra. Pár millió forintos átalakítással havi akár 5x70 azaz 350 ezer forintért is kiadható.

CSALÁDOSOKNAK
Kitűnő lehetőség olyan családoknak, akik az ingázás helyett az iskolák, sportegyesületek, kulturális programok közelségét részesítik előnyben, ugyanakkor parkokkal, történelmi épületekkel tűzdelt, remek kikapcsolódási lehetőségeket biztosító, színvonalas környezetre vágynak.

Gyalog pár perc a két kitűnő, legendás Gimnázium a Szent Margit és a Szent Imre. A kerületben számos nagy múltú sportegyesület és sportlétesítmény működik.

A lakás adottságai lehetővé teszik, hogy könnyedén a benne lakók igényeihez igazítsák. Jelenleg külön van a konyha és a hal. Amennyiben a meglévő két, méretes félszoba és a nagyszoba kevésnek bizonyul a család számára, a 17 m2-es hall könnyedén étkezős konyhává alakítható, ami egy dupla szárnyas ajtóval egybenyílik a 30 m2-es nappalival. Így felszabadítható egy harmadik fél szoba.
Jelenleg egy fürdő és egy WC van a lakásban, de amennyiben arra van igény, a WC melletti spájz könnyedén zuhanyzós kis fürdővé, mosókonyhává alakítható.

Központi elhelyezkedéséhez képest meglepően csendes, az ötödik emeletre már nem ér fel az utca zaja és a levegő minősége is megfelelő.

Mi szól a felújítás mellett?
Az ingatlan jelenlegi ára jóval az új lakások ára alatt van, még egy teljes átalakítást követően is jóval alatta marad. Ugyanakkor az új építésű ingatlanok távolabb esnek mindentől, kevésbé jó közlekedési lehetőséggel rendelkeznek. Mára sok olyan cég van, amelyik vállalja a kulcsrakész felújítást, szép, belsőépítészetileg egyedi környezet kialakítását.

A nyári építkezések befejeztével az építőipar a lakások felé fordul, ilyenkor a legkönnyebb szakembereket, megfelelő céget találni. Ha ez az álma, nem érdemes habozni.
Irányár; 64,9 millió forint
ÉRDEKLŐDJÖN;
[------], [------]

Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Karinthy Frigyes út

 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Karinthy Frigyes út