+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Társasházi lakás, Budapest XI. kerület, Sasad, 83nm, 111990000 Ft, Sasad-Sashegy XI. ker.

Budapest XI. kerület Sasad-Sashegy XI. ker.
3 hete, 3 napja

Hasonló hirdetések

 • Eladó Társasházi lakás, Budapest XI. kerület, Sasad, 83nm, 111990000 Ft, Sasad-Sashegy XI. ker.
  Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker.
  KIVÉTELES LEHETŐSÉG, RÖVID IDŐN BELÜL KÖLTÖZHETŐ, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, PENTHOUSE LAKÁS! XI. Madárhegyen, domb tetején, dél-keleti tájolású telken, már felépült, 4 lakásos -megújuló energiát hasznosító - társasházban, nappali + 2-3 hálószobás, DUPLA KOMFORTOS ...
  • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
  1 napja, 21 órája
  111 990 000 Ft
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6332150
 • Kategória: Ingatlan
 • Alkategória: Eladó ház, Lakás
 • Hálószobák: 3
 • Alapterület (m²): 83
 • Hirdetés típusa: Kínál
 • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIVÉTELES LEHETŐSÉG, RÖVID IDŐN BELÜL KÖLTÖZHETŐ, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, PENTHOUSE LAKÁS!

XI. Madárhegyen, domb tetején, dél-keleti tájolású telken, már felépült, 4 lakásos -megújuló energiát hasznosító - társasházban, nappali + 2-3 hálószobás, DUPLA KOMFORTOS (2 fürdőszobás), hatalmas méretű panorámás terasszal rendelkező, egyedi adottságú PENTHOUSE lakás eladó!

A ház minőségi anyagok felhasználásával került kivitelezésre, energiatakarékos (levegő-hőszivattyús) fűtésrendszerrel, klíma előkészítéssel, a teraszoknál motoros redőnyökkel, antracit színű redőnyökkel, beépített szúnyoghálókkal, referenciákkal rendelkező beruházó által.

A külső homlokzati felületeket a nagyméretű, egyedi kivitelezésű külső nyílászárók, és a beépített színes üvegfelületek teszik különlegessé, amelyek egyedi megjelenést biztosítanak hosszútávon is az épületnek.

A lakás alaprajzi elrendezése átgondolt tervezés eredménye, egy külön blokkban érhető el a szülői háló, a hozzá tartozó gardróbbal és a közvetlenül nyíló saját fürdőszobával, a nappali - étkező – konyha tér, több ablakkal és közvetlen teraszkapcsolattal is rendelkezik, amit további egy vagy két, külön bejáratú hálószoba és még egy teljes értékű fürdőszoba egészít ki.

A tágas nappali - étkező - konyha részhez közvetlenül kapcsolódik az 52 nm-es dél-keleti tájolású terasz, ahonnan kellemes térérzetet biztosító ELVEHETELEN panoráma élvezhető.

Részletes műszaki tartalom és a helyszín megtekintése ügyében várom hívását!


Az ingatlanhoz egy garázs (5,5 M Ft) és egy ~ 7 nm-es tároló helyiség (2,5 M Ft) tartozik, melyek a lakás árán felül megvásárolandók.Átadás: 2021. harmadik negyedév

IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Hivatkozási szám: 3054_red

Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Sasad-Sashegy XI. ker.


 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Sasad-Sashegy XI. ker.