Ezt a hirdetést archiválták.

IGAZÁN FIATALOS ELSŐ OTTHON - Budapest XI. kerület, Kelenföld, Bocskai út 52

Budapest XI. kerület Kelenföld Bocskai út 52
2 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Családi tervezésű, prémium ikerház eladó!
    Budapest XI. kerület, Péterhegy
    - A TULAJDONOS, SAJÁT CSALÁDJÁNAK ÉPÍTTETTE! - GYÖNYÖRŰ, ZÖLD, FÁS, ÁPOLT KERT - TÁGAS, ÉLHETŐ TEREK - 3 MÉTER BELMAGASSÁG! - PRÉMIUM KATEGÓRIÁS KIVITELEZÉS - EGYEDÜLÁLLÓ MÉRETŰ KERT ÉS LAKÓTÉR - NAPELEM, ÉS NAPKOLLEKTOR - LÉGKONDÍCIONÁLT HELYISÉGEK ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 2 órája
    298 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    Eladó 330 m2-es extravagáns polgári lakás a Gellért-hegy lábánál. Budapest egyik legkülönlegesebb lakása most eladóvá vált a Gellérthegyi rezidenciában, melyet a Gresham-palotával egy időben építettek a szecesszió jegyében. Amint belépünk a lakásba, ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 2 órája
    973 500 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Kelenföld
    Budapest XI. kerület
    Új tulajdonosát keresi a XI. kerületben, Kelenföldön, egy 2. emeleti, 3 szobás, kifejezetten világos lakás, rendszeresen karbantartott társasházban! KÖRNYÉK és KÖZLEKEDÉS: - Budapest XI. kerülete, Kelenföld. - Kiváló infrastruktúrával és tömegközleke...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 2 órája
    75 000 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Lágymányos
    Budapest XI. kerület, Irinyi József utca
    A 11. kerületben eladó egy 2 szobás, hangulatos 37 m2 tégla lakás. - A lakás egy amerikai konyhás nappalival és egy hálószobából áll. - A fürdőszoba teljes felújításon esett át. - A víz- és villanyvezetékek is cserélve lettek. - A fűtésről távhő gond...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 2 órája
    43 030 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Kelenföld
    Budapest XI. kerület, Hadak útja
    Azonnal költözhető panorámás, 32 m2-es garzonlakás eladó a 11. kerületben nagyon jó helyen.. - Fenntartása kedvező: Közös költség: 7600,- Ft Szemét díj: 1334,- Ft Fűtés: 8200 ,- Ft Víz, villany fogyasztás szerint - A házban két lift és egy teherlift ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 2 órája
    38 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7204279
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 50
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
IGAZÁN FIATALOS ELSŐ OTTHON

Kellemes, jó energiát adó, igazán fiatalos lakás. Amikor belépsz az ingatlanba, érteni fogod, hogy miért gondolom szuper első otthonnak. Ha nem akarsz fúrni vagy faragni, nincs kedved szakemberek után koslatni, akkor megtaláltad az igazit. 


Az ingatlanról készült videó megtekinthető a youtube-on: [------]


 

LAKÁS:

Az ingatlant 2017-ben teljeskörűen felújították. Mindent, amit csak lehetett. Jelenleg rendelőként funkcionál, de a tervezésnél figyeltek, hogy lakásként is kompromisszummentes választás legyen. Az utcafronton nagy légterű nappali (23m2), és egy pengefallal lehatárolt (1,90méter hosszon) félszobát (8,5m2) találunk. Utóbbi akár hálószobának, vagy home office szobának is jó lehet, de ez a Te terveidtől függ. A bejárat mellett van egy másik hálószoba (8,5m2) is, egy beépített gardróbbal. Ennek ablaka belső zöld kert felé néz, amely csendes, emiatt hálószobának a legjobb választlás. A nappaliban találunk egy másik beépített szekrényt is a személyes dolgaink tárolásához.

A bejárat mellett jobb oldalon egybenyitott (a felújítást megelőzően több kisebb helyiség volt itt) konyhát találunk étkezővel. A konyhaszekrény bővíthető, kiegészíthető. Most hűtőt és mosógépet találunk, illetve sütőnek kialakított csatlakozást. A kedvedre rendezheted. A fürdőszoba nem óriás méretű, viszont cserébe nagyon szépen felújított, jól átgondolt épített zuhanyzós kialakítású.

Femerülhet a kérdés, hogy mennyire hallatszik be a forgalom? Nos, a Bocskai útnak van azért forgalma. Viszont az utcafronti ablakcserének hála, ebből zárt állapotban semmi sem hallatszik be.

A lakás fenntartása igazán pénztárcabarát. A közös költség 14,000 Ft. Fűtése távfűtéssel megoldott, jelenleg havi 8500 Ft-os számlával. Ezen felül víz/csatorna és villany fizetendő fogyasztás alapján.

A lakáshoz tartozik egy kb 4m2-es tároló a pincében.

ÉPÜLET:

A közelmúltban felújított homlokzatú, jó megjelenésű ház. Amint belépünk a kapunk, látni fogjuk, hogy az üzemeltetés is rendben van, a lakók szeretik a közös képviseletet.

A zárt lépcsőházból kilépve egy függőfolyosón keresztül jutunk el a szóban forgó lakás bejárati ajtajáig.

KÖRNYÉK:

Zöld park, séta, sport, kutyasétáltatás. 4 perc gyaloglással elérhető a Feneketlen-tó, valamint 1 perc sétára van az Újbuda Függetlenségi park. A közelben több közért, gyógyszertár, zöldséges és hentes is található.

10 perc sétával elérhető az ALLEE bevásárlóközpont.

KÖZLEKEDÉS:

A házból kilépve 30 méterre találjuk az 53-as busz megállóját, ahonnan 2 megállóra van az Allee Pláza. 5 perc gyaloglással elérhető a Kosztolányi Dezső tér, ahonnan a Belváros, vagy Kelenföld irányába tudunk továbbmenni (pl. 19-es villamos, 49-es villamos, 7-es busz).

 

Sok dolgot írhatnék még, de inkább csörögj rám, beszéljünk meg egy időpontot, szívesen megmutatom az ingatlant.

 

 

 

 

 

#újbuda #tégla #2szoba #3szoba #felújított #közlekedés #kosztolányi #kelenföld #földszint


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kelenföld Bocskai út 52

 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kelenföld Bocskai út 52