Ezt a hirdetést archiválták.

Kelenföldön, családias, polgári környezetben, lakás eladó.

Budapest XI. kerület Budapest Halmi utca
2 hónapja, 1 hete

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8595147
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 74
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Budapest XI. kerület Halmi utcában eladó egy 1+3 szoba, hallos, nagyon igényes, szépen felújított, első emeleti lakás. Minden szoba külön nyílik, jó szeparációt biztosítva az itt élőknek. Gyermekszobás élhető környezet. WC fördőszoba, külön van. Az otthon 74 négyzetméteres, világos, délnyugati tájolású. Fűtése távfűtés, egyedi órával. Két szoba klimatizált, a konyha beépített, közlekedők beépített szekrényekkel bőven ellátottak. A lakáshoz garázs is tartozik - a garázs ára a vételárban nincs benne. Egy gépkocsi beállására, még a garázson kívül van lehetőség, a ház közös használatú kertjében. A lakás elhelyezkedése kertvárosias lokáció. A háznak nagy kertje van, 16 lakásos társasház. Polgári szocializáció a legjellemzőbb. Az épület 1989-ben épült. A lakás nem oly régen lett felújított, elektromos rendszerében is, és kiépített riasztó rendszere is beszerelésre került ekkor a lakásban. Az ablakai romantikusan spalettásak. Egy délután benapozott kábé 2,5nm-es erkélye is van a lakásnak, kávézgatós, megpihengetős hangulatú.
Tömegközlekedés: 350 méterre van villamos megálló. A Halmi utca, noha csendes, családias lakókörnyeztben van, mindenhez közel van, ami egy igényenyes életvitelhez szükséges, infrastrukturális ellátottságot feltételez. Kocsival a belváros 15 perc..
A lakás négyzetméter ára: 1.100.000Ft/nm. 81.400.000Ft a lakás teljes vételára, és nem alkuképes.
A környékben nem tekinthető túlárazottnak, az állapot, az otthonosság, használhatóság, lokáció tekintetében. A lakáshoz opcionálisan megvásárolható, egy a lakás alatt található garázs. A garázs ára: 15.400.000Ft. A garázs értékesítése külön is szóba kerülhet, de főként a lakással együtt eladó. A lakás ára, a garázs árával együtt: 96.800.000 Ft.
Igényes, családias, gyermeknevelős, kellemes környezet.
Érdemes megtekintenie. - Nem csalódna.

Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Budapest
Halmi utca

 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Budapest
Halmi utca