+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Örökpanorámás, újszerű, zöldövezeti otthon nagy terasszal, kerttel, extrákkal - Budapest XI. kerület


Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4665688
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 137
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ELADÓ a XI. kerületben, Hosszúrét és Madárhegy határán egy örökpanorámás, újszerű, benapozott, nappali és három hálószobás, két fürdőszobás, kéterkélyes, nagy teraszos, belső kétszintes otthon kizárólagos kerthasználattal, garázzsal, autóbeállóval, tárolóval, akár a teljes berendezéssel, gépesítéssel együtt.

Az alápincézett, négylakásos társasházat 2007-ben építették, az eladó lakás jelenlegi tulajdonosa volt az első lakó a lakásban. A tulajdoni lapon 137 m2-es, négyszobás otthon belső kétszintes, a valóságban az alsó szint 68,02 m2-es, itt található az előszoba, a közlekedő, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, egy gardróbszoba és két erkély, a felső szint 43,11 m2-es, itt helyezték el a nappalit és a konyhát, egy WC-t, valamint a lakást 3 oldalról ölelő, 270 fokban panorámát biztosító, 65 m2-es teraszt. A két erkélyt és a nagy teraszt a telken egy 175,36 m2-es, tetszés szerint elkeríthető kertrész kizárólagos használati joga egészíti ki. A lakáshoz továbbá egy autóbeálló (12,5 m2), egy garázs (15 m2) és egy tároló (7,55 m2) tartozik.

Az épület korának megfelelően jó állapotú, problémamentes, hatékonyan szigetelt. A lakás melegéről gázcirkóval, radiátor hőleadókkal gondoskodnak, a három hálószobában és a nappaliban hűtő-fűtő klímákat szereltek be. A nagy teraszon az elektromos hálózatot már kiépítették egy leendő jacuzzi számára. A lakók és a lakás biztonságára riasztóval vigyáznak, minden szobában mozgásérzékelőt helyeztek el, ill. a nyílászárókon nyitásérzékelőket. A lakás minden oldalról benapozott, a legnagyobb üvegfelülete délnyugat felé tájolt.
Az otthont jól átgondolt alaprajzi elrendezés, napfény, korszerű műszaki tartalom, tartós, visszafogottan elegáns burkolatok, szaniterek, praktikus használhatóság és kényelem jellemzi.

Finanszírozás: a közös költség havonta 25 ezer Ft (van megtakarítása a társasháznak), jellemzően a gázfogyasztás 22 ezer Ft, az áramfogyasztás 12 ezer Ft havonta. Az eladó adásvételkor 15% KP foglalót kér a vevőtől.

Környék és közlekedés: a terület kiválasztásánál szempont volt a városközpont gyors megközelíthetősége, egyben az M1-M7 kivezető szakaszának közelsége is, pl. Balaton felé. Tömegközlekedéssel leghamarabb a 4-es metró Kelenföldi végállomása érhető el (8E busszal). A 139-es busszal a Széll Kálmán tér felé utazhatunk. Óvoda, általános iskola, szolgáltatók és üzletek sétatávolságon belül elérhetőek.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
[------]

Hivatkozási szám: 79987

Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Madárhegy


 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Madárhegy