+ Ingyenes hirdetés feladása

Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Theta Healing alaptanfolyam Budapest- 2019. augusztus 16-18. - ILOVETHETA.HU

Leírás
KEZDÉS! Első nap 13:30, 2-3. nap 9:00.

Mióta tervezgetsz egy kényelmesebb, boldogabb életet?

Szeretnél leszámolni a halogatással és szeretnél kiszállni az elmulasztott lehetőségek mókuskerekéből?

Mikor szeretnél végre igazán tenni az álmaidért, most vagy még van időd?

Ha úgy érzed, hogy eljött Neked a MOST, akkor gyere és vedd a kezedbe a valóságteremtő erődet és lépj velünk Szekszárdon a változás útjára. Szeretettel invitálunk!

Helyszín: Budapest 1111, Kruspér u. 3.

Amikor belenézel a tükörbe milyen ember néz vissza rád? Boldog, vidám, esetleg gondterhelt?

Minden nap azt érzed, hogy az életed akár több is lehetne?

Sokszor elgondolkozol azon, hogy egyes emberek mit tesznek másképp, hogy boldogabbak és elégedettebbek?

Szeretnél Te is közelebb kerülni a vágyaidhoz, és megélni azt a valóságot, ami lehet, hogy eddig még csak az álmaidban, képzeletedben élt?

Szeretnél végre Te is egy gepárd sebességére kapcsolni életed minden területén?

A Theta Healing alaptanfolyamán elsajátítható Theta Healing módszer segítségével megélheted a valódi erődet és nagyságodat. Hogyan? Hitrendszer és minta cserékkel, limitáló nézőpontok elengedésével és támogató hitrendszerek befogadásával.

"Bárki képes ennek az elsajátítására?" Az a jó hírünk van, hogy IGEN!

Plusz még az a jó hírünk is van, hogy nálunk garantáltan megtanulod már az alaptanfolyam során az ásás technikáját, amivel utána akár négyszemközti konzultációkat is tarthatsz, ha úgy döntesz és készen állsz rá.

Nemcsak érezheted, hanem valójában tapasztalhatod, hogy az életed több és egyre inkább növekszik, fejlődik. Ez a folyamat már a tanfolyam során megkezdi támogató működését és a tanfolyam után sem áll meg, hanem egyre több és több lehetőséget ad neked, bőséggel és elégedettséggel, csak használnod kell. Mivel a tanfolyam során megtanulod használni a Theta Healing meditációt, az ásás technikáját, hitrendszerek elengedését és lehívását, így mindig kéznél lesz a segítség, ha szükséged van.

Cselekvőképesebben, oldottabban, önállóan egy világszerte ismert, segítő eszközzel a kezedben képes leszel tenni azért az életért, ami már nemcsak a képzeletedben fog létezni, hanem a saját valóságodban is.

Ha mindebben, sőt még ennél is több dologban szeretnél részesülni, akkor gyere és lépj be az I LOVE THETA segítségével a Theta Healing csodálatos világába 3 napon keresztül.

A tanfolyam során megkapod tőlünk:

- a Theta Healing alap munkafüzetet,

- a Theta Healing könyvet,

- a tanfolyam végén a tanfolyam elvégzését igazoló és munkára
feljogosító hivatalos amerikai Theta Healing oklevelet.

AJÁNDÉK! Szeretnénk, hogy még technikásabb legyél, így ajándékba adunk neked olyan segédanyagokat nyomtatott formában, amivel a Theta Healing technikáját mélyebb el tudod sajátítani, amivel még könnyebbé válik a tanulás - ez nem része a tanfolyami tananyagnak, ez extra tőlünk Neked.

A linkre kattintva tudsz bővebben a Theta Healing alaptanfolyamról olvasni és jelentkezni. A jelentkezésedet csak a honlapunkon keresztül tudjuk befogadni előzetesen, vagy ha te pont az utolsó pillanatban döntöttél a részvétel mellett, akkor gyere jelentkezés nélkül rögtön a helyszínre.
http://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/

A tanfolyam díja: 120.000 Ft, és hidd el, ez az egyik legjobb döntés, ha befektetést keresel, ugyanis ennek a módszernek a használatával később pénzt tudsz magadnak teremteni a konzultációk segítségével, miközben magad is fejlődsz és könnyebbé válik az életed.

FIGYELEM!!! KEDVEZMÉNY!!!!!

Erre a tanfolyamra egy különleges ösztöndíjat hirdetünk meg azoknak, akik számára a teljes tanfolyami díj túl magas. Az ösztöndíj csak korlátozott számban áll rendelkezésre.

Ha úgy érzed, hogy neked szükséged van az ösztöndíjra, mert máshogy nem tudod megoldani a részvételedet, akkor írj és neked a tanfolyam 100.000 Ft-ba fog kerülni. A jelentkezésedbe írd bele ILOVETHETAÖsztöndíj.

Amennyiben nem tudod, mi az a Theta Healing, szeretnél róla még többet olvasni vagy szeretnél belátni a kulisszák mögé, akkor a blogunkat feltétlenül böngészd át. http://www.ilovetheta.hu/theta-healing-magyarul-blog/

Tanfolyami résztvevőink sikerei visszajelzéseik alapján: gyermekáldás, vérnyomás csökkenés, fogyás, aszmatikus rohamok elmúlása, boldog párkapcsolat létrejötte, önbizalom erősödés, határozottság, előléptetés, félelmek leküzdése, apával kapcsolatos problémázás elengedése, anyával kapcsolatos düh elengedése, kedvezőbb életszínvonal kialakítás, beragadt helyzetek optimális és könnyed lezárása, testvérháború lezárása békekötéssel, ekcéma lecsillapodása, víziszony megszűnése, vezetéstől való félelem megszűnése, nőiesség kiteljesedés, férfi erő újraéledése, önértékelés erősödés, kishitűséggel való leszámolás, a csoda kategóriákat megütő történések, súlyos betegségből való gyors felépülés... és még sok minden más. Szeretnél ehhez a körhöz tartozni Te is?

Várunk Téged is sok szeretettel, hívhatsz családtagot, rokont, szomszédot, barátot, akinek szüksége van a változásra és a változást elősegítő módszerre.

Ha nem tudsz ebben az időpontban Budapestre jönni tanfolyamra, de szeretnéd, ha a környékeden lenne Theta Healing tanfolyam, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket.
Szeretettel várlak a tanfolyamon:

Duzmath Ágnes

TH tanár, TH konzulens, kineziológus, családállító, life és business coach, közgazdász
"Tegyél az éltedért még ma, hogy a céljaid minél hamarabb megvalósuljanak." I LOVE THETA

Kapcsolat a hirdetővel
 • Duzmath Ágnes - ilovetheta.hu

 • 06-70-6-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kruspér u. 3.Hasonló hirdetések

 • Theta Healing alaptanfolyam BUDAPEST - 2020. március 6-8. - ILOVETHETA.HU
  Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
  Első nap 17:00 órakor, 2-3. nap 9-kor kezdünk. Mióta tervezgetsz egy kényelmesebb, boldogabb életet? Szeretnél leszámolni a halogatással és szeretnél kiszállni az elmulasztott lehetőségek mókuskerekéből? Mikor szeretnél végre igazán tenni az álmaidér...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  6 órája, 44 perce
 • Theta Healing alaptanfolyam Budapest - 2020. március 4-6. - ILOVETHETA.HU
  Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
  KEZDÉS! Minden nap 9:00. Mióta tervezgetsz egy kényelmesebb, boldogabb életet? Szeretnél leszámolni a halogatással és szeretnél kiszállni az elmulasztott lehetőségek mókuskerekéből? Mikor szeretnél végre igazán tenni az álmaidért, most vagy még van i...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  6 órája, 44 perce
 • Theta Healing haladó tanfolyam BUDAPEST - 2020. március 16-18. - ilovetheta.hu
  Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
  Minden nap 13:30-kor kezdünk. Szeretnél a Theta Healing haladó tanfolyamának segítségével még nagyobb sebességre kapcsolni a Theta Healing világában? Szeretnél még több gyakorlatot, még több ismeretet elsajátítani a Theta Healinggel kapcsolatban? Sze...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  6 órája, 44 perce
 • Theta Healing haladó tanfolyam BUDAPEST - 2020. febr. 28-márc. 1. - ilovetheta.hu
  Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
  Első nap 17:00 órakor kezdünk, 2-3. napon 9:00. Szeretnél a Theta Healing haladó tanfolyamának segítségével még nagyobb sebességre kapcsolni a Theta Healing világában? Szeretnél még több gyakorlatot, még több ismeretet elsajátítani a Theta Healinggel...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  6 órája, 44 perce
 • Theta Healing alaptanfolyam - 2020. jan. 31.-febr. 2. - ILOVETHETA.HU
  Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
  KEZDÉS! 1. nap 16:30-kor kezdünk, 2-3. nap 9:00-kor. Mióta tervezgetsz egy kényelmesebb, boldogabb életet? Szeretnél leszámolni a halogatással és szeretnél kiszállni az elmulasztott lehetőségek mókuskerekéből? Mikor szeretnél végre igazán tenni az ál...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  6 órája, 44 perce
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Duzmath Ágnes - ilovetheta.hu

 • 06-70-6-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kruspér u. 3.