+ Ingyenes hirdetés feladása

Theta Healing alaptanfolyam Budapest - 2022.november 28-30. - ilovetheta.hu

Budapest XI. kerület Kruspér u. 3.
1 hónapja
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4328044
 • Kategória: Tanfolyam
 • Alkategória: Egyéb tanfolyam
Leírás
Minden nap 10:00-kor kezdünk. :)

Önszeretetre fel!

Pörgesd fel az életedet a megoldás irányába. Vedd kezedbe a valóságteremtő erődet és lépj velünk a változás útjára. Tanulj meg egy életmegváltoztató technikát könnyen és hatékonyan az ilovetheta.hu - Duzmath Ágnes segítségével.

Szeretettel invitálunk!

Amikor belenézel a tükörbe milyen ember néz vissza rád? Boldog, vidám, esetleg gondterhelt?

Azt érzed minden nap, hogy az életed akár több is lehetne?

Sokszor elgondolkozol azon, hogy egyes emberek mit tesznek másképp, hogy boldogabbak és elégedettebbek?

Szeretnél Te is közelebb lépni, és megélni azt a valóságot, ami lehet, hogy eddig még csak a vágyaidban, képzeletedben élt?

Szeretnél végre Te is egy gepárd sebességére kapcsolni életed minden területén?


A Theta Healing alaptanfolyamán elsajátítható Theta Healing módszer segítségével megélheted a valódi erődet és nagyságodat. Hogyan? Hitrendszer és minta cserékkel, limitáló nézőpontok elengedésével és támogató hitrendszerek befogadásával.

"Bárki képes ennek az elsajátítására?" Az a jó hírünk van, hogy IGEN! Plusz még az a jó hírünk is van, hogy nálunk garantáltan megtanulod már az alaptanfolyam során az ásás technikáját, amivel utána akár négyszemközti konzultációkat is tarthatsz, ha úgy döntesz és készen állsz rá.

Nemcsak érezheted, hanem valójában tapasztalhatod, hogy az életed több és egyre inkább növekszik, fejlődik. Ez a folyamat már a tanfolyam során megkezdi támogató működését és a tanfolyam után sem áll meg, hanem egyre több és több lehetőséget ad neked, bőséggel és elégedettséggel, csak használnod kell. Mivel a tanfolyam során megtanulod használni a Theta Healing meditációt, az ásás technikáját, hitrendszerek elengedését és lehívását, így mindig kéznél lesz a segítség, ha szükséged van.

Cselekvőképesebben, oldottabban, önállóan egy világszerte ismert segítő eszközzel a kezedben képes leszel tenni azért az életért, ami már nemcsak a képzeletedben fog létezni, hanem a saját valóságodban is.


A tanfolyam során megkapod tőlünk:

- a Theta Healing alap munkafüzetet,

- a Theta Healing könyvet,

- a tanfolyam végén a tanfolyam elvégzését igazoló és munkára feljogosító hivatalos amerikai Theta Healing oklevelet.


AJÁNDÉK! Szeretnénk, hogy még technikásabb legyél, így ajándékba adunk neked olyan segédanyagokat nyomtatott formában, amivel a Theta Healing technikáját mélyebb el tudod sajátítani, amivel még könnyebbé válik a tanulás - ez nem része a tanfolyami tananyagnak, ez extra tőlünk Neked.


Ha mindebben, sőt még ennél is több dologban szeretnél részesülni, akkor gyere és lépj be az I LOVE THETA segítségével a Theta Healing csodálatos világába 3 napon keresztül.


A linkre kattintva tudsz bővebben a Theta Healing alaptanfolyarmól olvasni és jelentkezni. A jelentkezésedet csak a honlapunkon keresztül tudjuk befogadni:


http://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/


A tanfolyam díja: 149.000 Ft, az egyik legjobb döntés, ha befektetést keresel. Ha szükséges, kérj ösztöndíjat!
AJÁNDÉK! 18.000 Ft értékben egy online Theta Healing konzultáció, amit a tanfolyam után 3 hónapig tudsz igénybe venni.

Amennyiben nem tudod, mi az a Theta Healing szeretnél róla még olvasni vagy szeretnél belátni a kulisszák mögé, akkor a blogunkat feltétlenül böngészd át. http://www.ilovetheta.hu/theta-healing-magyarul-blog/

YouTube csatornám önismereti, Theta Healing, stresszoldás, meditáció témakörében:
https://www.youtube.com/channel/UCguERQgT4UXrZCbfEtuj1Cw/videos

Tanfolyami résztvevőink sikerei visszajelzéseik alapján: gyermekáldás, fogyás, aszmatikus rohamok elmúlása, pánik és fóbia elengedése, boldog párkapcsolat létrejötte, önbizalom erősödés, határozottság, előléptetés, félelmek leküzdése, apával kapcsolatos problémázás elengedése, anyával kapcsolatos düh elengedése, kedvezőbb életszínvonal kialakítás, beragadt helyzetek optimális és könnyed lezárása, testvérháború lezárása békekötéssel, ekcéma lecsillapodása, víziszony megszűnése, vezetéstől való félelem megszűnése, nőiesség kiteljesedés, férfi erő újraéledése, önértékelés erősödés, kishitűséggel való leszámolás, a csoda kategóriákat megütő történések, súlyos betegségből való gyors felépülés... és még sok minden más. Szeretnél ehhez a körhöz tartozni Te is?


Várunk Téged is sok szeretettel, hívhatsz családtagot, rokont, szomszédot, barátot, akinek szüksége van a változásra és a változást elősegítő módszerre. Köszönjük, ha megosztod programunkat egy kattintással a Facebookon! :)


Szeretettel:

Duzmath Ágnes

TH instruktor, TH konzulens, kineziológus, családállító, life és business coach, közgazdász

www.ilovetheat.hu
www.eletreform.hu
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCguERQgT4UXrZCbfEtuj1Cw/videos


"Tegyél az éltedért még ma, hogy a céljaid minél hamarabb megvalósuljanak." I LOVE THETA

Kapcsolat a hirdetővel
 • Duzmath Ágnes

 • 0670606-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kruspér u. 3.Hasonló hirdetések

 • Fordítás, tolmácsolás, fordítóiroda
  Budapest XI. kerület, XI. kerület, 1116 Budapest, Építész utca 8-12. II.10. Irodahá
  Külföldi munkavállaláshoz, tanuláshoz vállaljuk rövid határidővel önéletrajzok, bizonyítványok, személyes okmányok, erkölcsi bizonyítványok fordítását angol, német, francia nyelven, ráadásul közel 50 nyelven. ...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  1 napja, 2 órája
 • Theta Healing haladó tanfolyam BUDAPEST -2023. dec. 20-22. - ilovetheta.hu
  Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
  1. nap 16:00, 2-3. nap 9-kor kezdünk. www.ilovetheta.hu Szeretnél a Theta Healing haladó tanfolyamának segítségével még nagyobb sebességre kapcsolni a Theta Healing világában? Szeretnél még több gyakorlatot, még több ismeretet elsajátítani a Theta He...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  2 napja, 1 órája
 • Theta Healing alaptanfolyam BUDAPEST - 2023. jan. 6-8. - ilovetheta.hu
  Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
  Első nap 16 órakor, 2-3. nap 9:00-kor kezdünk. A másik opció minden nap 9-re gyere és részesülsz a három napos tanfolyamban délelőtti kezdéssel. Mióta tervezgetsz egy kényelmesebb, boldogabb életet? Szeretnél leszámolni a halogatással és szeretnél ki...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  2 napja, 1 órája
 • Theta Healing alaptanfolyam - 2023. január 18-20. Budapest - ILOVETHETA.HU
  Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
  KEZDÉS! Minden nap 9 órakor kezdünk. www.ilovetheta.hu Mióta tervezgetsz egy kényelmesebb, boldogabb életet? Szeretnél leszámolni a halogatással és szeretnél kiszállni az elmulasztott lehetőségek mókuskerekéből? Mikor szeretnél végre igazán tenni az ...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  2 napja, 1 órája
 • Theta Healing haladó tanfolyam BUDAPEST -2023. január 9-11. - ilovetheta.hu
  Budapest XI. kerület
  Minden nap 9-kor kezdünk. Szeretnél a Theta Healing haladó tanfolyamának segítségével még nagyobb sebességre kapcsolni a Theta Healing világában? Szeretnél még több gyakorlatot, még több ismeretet elsajátítani a Theta Healinggel kapcsolatban? Szeretn...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  2 napja, 1 órája
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Duzmath Ágnes

 • 0670606-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kruspér u. 3.